Vecina takvih zena promjenu misljenje o sebi,pa i o muskarcima.mailed wrote:mah, oni se sad plase svega
Na muskarce gledaju sa velike visine,a u dusi mnogo pate..
i tako vozovi prolaze....
Moderator: spacebound

Vecina takvih zena promjenu misljenje o sebi,pa i o muskarcima.mailed wrote:mah, oni se sad plase svega
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Znas i sama da je ovdje to mnogo drugacije nego u Bosni,bar prije rataRuana wrote:Ne boje se muskarci, nego"murkarcine"
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

eh...jbg....Julia-Klara wrote:Pasaga,jako je diskutabilno ovo tvoje klasificiranje zena... Po ovome sto procitah jedine prave zene vrijedne paznje su one koje su se udale do 25, drze se sporeta, i smao klimaju glavom

Pasaga wrote:
Gledaj,poznam jako mnogo zena ovdje,i nasih i ovdasnjih koje su lafo uspjesne i voma emanicipovane,situirane...
Sad vode vrlo nemoralan zivot,

Nemoj me zasmijavati molim tePasaga wrote:Vecina takvih zena promjenu misljenje o sebi,pa i o muskarcima.mailed wrote:mah, oni se sad plase svega
i tako vozovi prolaze....
mailed wrote:Nemoj me zasmijavati molim tePasaga wrote:Vecina takvih zena promjenu misljenje o sebi,pa i o muskarcima.mailed wrote:mah, oni se sad plase svega
i tako vozovi prolaze....![]()
zasto bih patile, pun svijet muskaraca
i sta ako vozovi prolaze? treba da je vozi bilo koji ?![]()
ne znam zasto je kod nas fatalitet ako se djevojka ne uda jos dok je u 20-im

Gdje kod nas?mailed wrote:Nemoj me zasmijavati molim tePasaga wrote:Vecina takvih zena promjenu misljenje o sebi,pa i o muskarcima.mailed wrote:mah, oni se sad plase svega

Pa jeste ali "kod nas" ženama ne treba dozvola za nošenje farmerkimailed wrote:Nemoj me zasmijavati molim tePasaga wrote:Vecina takvih zena promjenu misljenje o sebi,pa i o muskarcima.mailed wrote:mah, oni se sad plase svega
Jao jesmo savremeniKrokodil Behko wrote:Pa jeste ali "kod nas" ženama ne treba dozvola za nošenje farmerkimailed wrote:Nemoj me zasmijavati molim tePasaga wrote:Vecina takvih zena promjenu misljenje o sebi,pa i o muskarcima.mailed wrote:mah, oni se sad plase svega

Ma odrekao bih se ja svih načela zbog tebe u suknjici, pošto farmerkemailed wrote: Jao jesmo savremeni![]()
ozbiljno ?Krokodil Behko wrote:Ma odrekao bih se ja svih načela zbog tebe u suknjici, pošto farmerkemailed wrote: Jao jesmo savremeni![]()
ne smiješ ni nositi

Može. Kaj ne bi moglo? Sredjuj papire i uzmi.. Ništa ne ostavljajmailed wrote:ozbiljno ?Krokodil Behko wrote:Ma odrekao bih se ja svih načela zbog tebe u suknjici, pošto farmerkemailed wrote: Jao jesmo savremeni![]()
ne smiješ ni nositi![]()
da te odma zaprosim