A jelde nije sevap da Fudo vidi iako je postavio isto pitanje kao i ja!
A da ti malo Mundzi ostavis na miru?
A i ne moras, radi sta hoces.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

A jelde nije sevap da Fudo vidi iako je postavio isto pitanje kao i ja!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pogledaš statistike recimo kakvu kaznu dobiju bijelac i crnac za isto djelo i vidiš da se stvari nisu promijenile.MarlboroGold wrote: 28 May 2020, 14:05Sta cemo sad? Trovati i narednih 20 generacija time? Mora se negdje zaustaviti i danasnje vrijeme je idealno za to.

Pod pravim uslovima...Zagorka wrote: 28 May 2020, 17:59Pa sad baš.....da čuči mali hitler u nama.....ne znam....Trafalgar Law wrote: 28 May 2020, 15:17 Ma svi u sebi imamo malog Hitlera koji negdje čuči, nemojte sebe zavaravati nekim lažnim moralnim normama, često to sami sebi prećutimo.
Često čovjek sam sebe iznenadi svojim ponašanjem, i ne tako rijetko uhvati sebe u malim, pa i velikim lažima.
Nisam nihilista, ali je on u određenoj mjeri prisutan u društvu.

Klasican slucaj korone

Nebitno. Obrisano je zato da se vise ne vidi.MunDzi wrote: 04 Jun 2020, 15:44A sta je napisao?spacebound wrote: 04 Jun 2020, 15:37
Stavi slobodno. Znas sta si napisao, a obrisano je. I uvijek ce biti.
Nisam vidjela sto god da je obrisano.

Pa evidentno je da nije htio izaci iz auta, vidi se trenutak kad policajac povlaci pistolj. Onda su ga poslije iscupali. Kasnije nije htio uci u njihovo i tako. Najgore od svega sto onaj kreten uopste nije bio prvi na poziv nego je doso kasnije u usro motkuSocrates wrote: 04 Jun 2020, 16:01 Pa sta je on to radio? Bio pijan, nadrogiran, pokus'o proturiti lažnu novčanicu od 20 dolara? Mada je to pitanje da li je znao.
Ništa što i milioni bjelaca nisu.
U Americi si nevin dok ti ne dokažu krivicu. Čak i da si kriv, niko nema pravo da te ubije.
De malo dođite sebi.

insomnia wrote: 04 Jun 2020, 16:02Klasican slucaj korone
No sta mislis sa koliko se izgovora dnevno susretne prosjecan policajac. Kad bi oni svakom izlazili u susret ne bi ih nidje bilo
Tako je i ovaj u Fr. Tri puta za redom im pobjego, zadnji put sa lisicama. I kad su ga ponovo nasli u stanu, naravno bez lisica, oborili i svezali onda joj eto nije mi dobro. Ljudi kazu da su ga stavili u onaj polozaj na bok i pozvali hitnu ali da mu nisu skidali lisice iz razumljivih razloga

Molicu bez predrasuda.insomnia wrote: 04 Jun 2020, 16:02Klasican slucaj korone
No sta mislis sa koliko se izgovora dnevno susretne prosjecan policajac. Kad bi oni svakom izlazili u susret ne bi ih nidje bilo
Tako je i ovaj u Fr. Tri puta za redom im pobjego, zadnji put sa lisicama. I kad su ga ponovo nasli u stanu, naravno bez lisica, oborili i svezali onda joj eto nije mi dobro. Ljudi kazu da su ga stavili u onaj polozaj na bok i pozvali hitnu ali da mu nisu skidali lisice iz razumljivih razloga

Aha tu smo.insomnia wrote: 04 Jun 2020, 16:03Pa evidentno je da nije htio izaci iz auta, vidi se trenutak kad policajac povlaci pistolj. Onda su ga poslije iscupali. Kasnije nije htio uci u njihovo i tako. Najgore od svega sto onaj kreten uopste nije bio prvi na poziv nego je doso kasnije u usro motkuSocrates wrote: 04 Jun 2020, 16:01 Pa sta je on to radio? Bio pijan, nadrogiran, pokus'o proturiti lažnu novčanicu od 20 dolara? Mada je to pitanje da li je znao.
Ništa što i milioni bjelaca nisu.
U Americi si nevin dok ti ne dokažu krivicu. Čak i da si kriv, niko nema pravo da te ubije.
De malo dođite sebi.

Nema opravdanja za ovaj cin, nikako.