Ovo sam slikala prosle hefte
[/url]
[/url]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

dže je to?

1.pita od bunde(ve)/tikve
Ja opet kad sam u restoranima ne naručujem pomfritRockefeller wrote: 28 Dec 2018, 14:121.pita od bunde(ve)/tikveČupava wrote: 26 Nov 2018, 21:09
Kod mene je ovakav raspored..
1. Krompirusa
2, pita od kupusa..pa cora pita...![]()
Krompirušu volim al' kad se lijepo napravi. Mora da bude taman mokra, ne previše krompira i da je kvalitetan kajmak.
Pita od kupusa mi godi sasvim drugačije. Mora da hrska kad je jedem. Onda je dobra.![]()
Šta naručim? Ne znam ni ja. Ako nisam siguran šta ću dobit volim rižu i jela od riže pa uvijek igram na sigurno - riža, rižote i tako te stvari.
Od salata može francuska i šopska.

Ni ja ne jedem pomfrit vani. Meni je pomfirt kao kokice - grickalica kad sam u družbi meni dragih ljudi. Onda sebi napravimo pomfirt i gledamo tv ili nešto radimo. Imam ga skoro uvijek po frižideru.Čupava wrote: 28 Dec 2018, 14:15 Ja opet kad sam u restoranima ne naručujem pomfrit![]()
Odaberem većinom jela sa puno povrća... ok meso može a i ne mora ...
A salate obično kao predjelo...![]()

Ma nije.Na magistrali ima oznaka za ribnjak, tu skrene i samo pici asfaltomdamir5 wrote: 28 Dec 2018, 15:41 teško je pronaći ovaj ribnjak, moraš koristiti navigaciju, ... skreneš s M17 i onda ideš kroz selo, između kuća, bez ikakvih putokaza.