Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Dragi moji,vidim odsustvujem malo samo i odmah se izvlace skrivena oruzja....reci cu jedno:stavila sam svoju sliku za avatar......i tako mi je vruuuce jeli ima neko nacin da me ohladi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
madam Bovary wrote:Odmah da iskljucimo ovu Tigris,Vucicu,Butterfly,Lolu,bubicu.....
Dakle,ko su uopce one?Sta mi znamo o njima?Ko se od vas ikada napricao sa kojom od njoh,kome su ikada bile rame za plakanje ili donijele vedar osmjeh.Ja cu vam reci:nijedna niti jedanput.Nisu odane forumu,stoga ih odmah eliminirajmo.
Ove moje nazovi konkurentkinje
nemogu a da ne komentiram..ehhh moja madam Bovary..jednostavno receno..ti si bila u jajetu dok smo mi gore navedene zabavljale forum i bile mu "odane" kako ti kazes.... ..et toliko od mene..
Vuckaaaaa nadam se da znas da sam se zezala,pa sve je ovo sala,ko biva jedne druge prozivamo
Glas za Maju jer volim žene koje imaju autoriteta. Lažem....METLA mi avatar.
Luna i madam zbog avatara
Bubica i Silence jer su se bunile da imaju malo na temi por.za for.
I ovoj što je imala najmanje glasova.
TheDieD wrote:Glas za Maju jer volim žene koje imaju autoriteta. Lažem....METLA mi avatar.
Merel tako?
Ljubi ga madam dlakavog
TheDieD wrote:Glas za Maju jer volim žene koje imaju autoriteta. Lažem....METLA mi avatar.
Merel tako?
Napravit ce tebi bubi burek da te malo uhranim, plaho si mi zgoljav , vidi rebra ti vire.
TheDieD wrote:
Silence jer su se bunile da imaju malo na temi por.za for.
Merel tako?
Ne mERe tako... Silence se nije bunila da joj je malo
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Moj tetak je glavni u ministarstvu za zaposljavanje!Ko bude "zame glaso" dobice radno mjesto!Vase je samo da napisete sta zelite raditi i iznos plate :kompjuter
Moj tetak je glavni u ministarstvu za zaposljavanje!Ko bude "zame glaso" dobice radno mjesto!Vase je samo da napisete sta zelite raditi i iznos plate :kompjuter
prvo pokazi sta znas pa cemo lako za glasove... ...haja ..
da ne bih dav'o glasove na veresiju,nema toga kod mene..
Cuj radno mijesto, pa ova sisata vas salje da radite. Jaooo ququ meni. Pa dragi moji glasaCovi, kod mene ne trebate raditi. Ja cu sve obavljati. Od do, samo trebate a ja cu skokom.
bubica wrote:Cuj radno mijesto, pa ova sisata vas salje da radite. Jaooo ququ meni. Pa dragi moji glasaCovi, kod mene ne trebate raditi. Ja cu sve obavljati. Od do, samo trebate a ja cu skokom.
koje nepravilnosti
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
inace,malo sam glasao jedino je problem da mi se 6 opcija cini premalo...hoce li biti natjecaj i sljedeci mjesec pa da se predbiljezim na one koje necu moci obuhvatiti u ovom...@