Koje auto vozite?
Moderator: Krokodil Behko
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Status: Offline
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Re: Koje auto vozite?
jeli tvoj zeleni kao i mojFatma wrote:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... t-B5.5.jpg
ovako nešto...samo je moj još ljepši
Habibti, ya nour el - ain... 
Nije...sivi,malo svjetlija boja,nego na slicistorm wrote:jeli tvoj zeleni kao i mojFatma wrote:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... t-B5.5.jpg
ovako nešto...samo je moj još ljepši
-
Trepavica
U potrazi sam za drugim autom , jer ovo trenutno mi dosadilo,..godinama me trpi .....
Sljedece , znam da ce da bude crno ... i sa pragom ... Od sad pa do ljeta bice moj... Godinama ga sanjam ....( necu reci mraku auta ).... Meni je super ! 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
ne vozim nista osim busa i tramvaja jos uvijek...ali bice... ima precih stvari 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Ruana
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
ma svabo je kod auta glavni,,laganini wrote:lako ćemo se ja i ti dogovorit..samo da švabe ne bude..
ja odaberem samo boju on se brine o srcanim i jetrenim manama od auta zaista je od koristi on ce ti to mnogo bolje pojasniti od mene
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
ti bi škodicu mogla tamo nabaviti...kada je odličan auto, u biti ti je isto škoda , vw ,audi ,seat ...isti koncern i dijelovi...razlika je samo u završnom dizajnu i cijeni naravno.....za vozilo na istoj platformi ( podvozje,ovjes, motor) sa znakom audija platićeš 40.000€ , za vw 35.000€ a škodu ispod 30.000€ ...malo karikiram ali tako se kreće razmjer cijena...a dobiješ identičan auto po performansama, možda oku malo manje atraktivan...Julia-Klara wrote:ne vozim nista osim busa i tramvaja jos uvijek...ali bice... ima precih stvari
s tim da treba imati u vidu i da je škodina tvornica gdje sklapaju većinu modela,najmodernija i skoro u cijelosti robotizirana u europi...
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
eee Storm,,tako i moj muz meni pojasni,
,ja samo pogledam opticki i kazem mu da pucam na sledece auto a to ce biti ,Porsche Cayenne,,
a on mi ga sa tim istim argumentima ogadio skroz na skroz da je precjenjen a kvalitet nula
sad mi ne pada na pamet ni pogled vise baciti na njeg !!:ha
,ja samo pogledam opticki i kazem mu da pucam na sledece auto a to ce biti ,Porsche Cayenne,,
a on mi ga sa tim istim argumentima ogadio skroz na skroz da je precjenjen a kvalitet nula
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
a meni je cayenne odličan....imam samo oko 80.000 nebitnih zamjerki na njega, a tehnički nijedneCalla wrote:eee Storm,,tako i moj muz meni pojasni,
i fino je imati nekog poznatog da šverca benzinom
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
znam ja to sve storm, samo fale pare...Skoda je vec planirana samo ceka na redstorm wrote:ti bi škodicu mogla tamo nabaviti...kada je odličan auto, u biti ti je isto škoda , vw ,audi ,seat ...isti koncern i dijelovi...razlika je samo u završnom dizajnu i cijeni naravno.....za vozilo na istoj platformi ( podvozje,ovjes, motor) sa znakom audija platićeš 40.000€ , za vw 35.000€ a škodu ispod 30.000€ ...malo karikiram ali tako se kreće razmjer cijena...a dobiješ identičan auto po performansama, možda oku malo manje atraktivan...Julia-Klara wrote:ne vozim nista osim busa i tramvaja jos uvijek...ali bice... ima precih stvari
s tim da treba imati u vidu i da je škodina tvornica gdje sklapaju većinu modela,najmodernija i skoro u cijelosti robotizirana u europi...
jk normalno...auto je trošak relativno velik...da je to samo točenje goriva
kad bi sve uzeo u obzir, zaboli te glava....ali ako je neophodan, nemaš izbora...
-
Spanac_113
- Inventar foruma

Moja plata bi trebala biti 40% veca da bi mogao ne priustiti nego opravdati autic ovde. Samo vozilo bi bilo najmanji trosak, pa cak i gorivo bi moglo proci ali dazbine su nevjerovatne tu. Sam prolazak kroz zone 1-2 me kosta 30km dnevno. A zivim i radim u unutar naplatne zone. Tako da trenutno vozim samo kad kompanija placa 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
da,slazem se sa Spancem...
ako predjem u Prag auto ce mi biti jos manje potrebno,ali vidjecemo kako ce sve ispasti
ovdje mi najvise treba uzbrdo ljeti (
) i za kupovinu,jer ne mogu tegliti vise uzbrdo, niti vuci ona penzionerska kolica
ali vidjecemo , kao sto rekoh... ako budem uzimala to definitivno nece biti nista novo, nego nesto ne skuplje od 3000 eura
ako predjem u Prag auto ce mi biti jos manje potrebno,ali vidjecemo kako ce sve ispasti
ovdje mi najvise treba uzbrdo ljeti (
ali vidjecemo , kao sto rekoh... ako budem uzimala to definitivno nece biti nista novo, nego nesto ne skuplje od 3000 eura
Hondu akord od 2010 vozim... skroz zadovoljan do sad.. bez kvarova.. Komotan za 4 osobe mrsavije
Identican autu sa slike...

Identican autu sa slike...