Calla wrote: 07 Mar 2019, 00:12
Ima ba razlog za to ,,ne etiketiranja
nemamo testestorona,,jbg...!!!fali nam taj agresivni hormonnnnnn!!
a inace se sve moze izvjezbati pa i taj vas agresivni egoizam izribati i staviti u sredinu zato ne pricam o manjini,, nego se borim i zelim da se izjednacimo kao zene u vecini,,,!!
Pa sta smo mi kerovi da se vjezbamo dresiramo?

PRoblem je sto se zeli predstaviti kriva samo jedna strana jedna strana viktimizirana, a viktimizacija odmah ispoljava ženu za osvetom (od strane zena muskarcima)?
Zasto i ne bi se osvetile na neki nacin? Eh vrag je u detaljima, ako ja nekog hipotetički maltretiram zafrkavam i ostale stvari i sama njegova dobra namjera prma meni postaje upitna (jer znam da se zeli osvetiti ako se on osjeca kao zrtva a i normalno je) zato i sva prica o ravnopravnosti pada u vodu, i svesti ce se na feminizam i patrijarhat sto mu mora i krajni cilj biti.
Ne smije feminizma biti neki ideal ravnopravnosti nego mora biti rival patrijarhatu, na taj način stvoriti će se animozitet muškaraca prema tom pokretu jer ne bori se za jednaka prava, nego za PRAVA ŽENA a to dvoje nije isto.
Onda jednom kad se taj pokret prikaže kao patrijarhat njegova će maska pasti i sam će se urušiti.
Znaci zene ako nisu u vecini ne mogu parirati muskarcima, pa onda opet niste jednake
Eh jedino da se muskarci malo "pretvaraju" da popuste (ali opet vam to ne znaci nista jer se pretvaraju) eto isti smo ravnopravni jednaki

De neka pusti je...
To nije dobro ni za zene, da imaju laznu jednakost, ili da imaju brutalnu realnu nejednakost.
Znaci 3 zene su jace od jednog muskarca međutim ako bude 3 zene i 3 muskarca opet ce se one osjecati inferiornije

Nista onda bolje folirati se i davati zenama privilegije kako bi se osjecale bolje

a zanemariti ono sto je prirodno.