Da li ste za ili protiv istospolnih veza?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Post Reply

Da li ste za ili protiv istospolnih veza?

za
23
25%
protiv
30
33%
svejedno mi je
24
26%
mogu dvije ženske ali sa mnom
14
15%
mogu dva muška ali sa mnom
0
No votes

Total votes: 91

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times
Status: Offline

Re: Da li ste za ili protiv istospolnih veza?

Post by Luna. » 29 May 2012, 19:47

String wrote:Neka pedera...ostavljaju nam vise picke na raspolaganju....
sta ti je rec´ pragmatican i razuman insan :D
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 29 May 2012, 22:36

paparaci wrote:a istospolni parovi ce odvesti dugorocno covjecanstvo u nestanak.
Ovaj sadašnji kapitalisti vode ka nestanku čovječanstva a istospolni baš i nemaju tog uticaja - kojeg navodiš :pusi
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Post by String » 29 May 2012, 23:45

Traze li ti pederi u oglasima nekoga da ih natrpa za novce?? :hm
Evo ja se nudim...1000KM - 30min. :D.
Image

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval » 30 May 2012, 00:24

Ponavljam ono šta sam pisao,samo sad u skraćenom obliku.
Boli me kurac.
Ili malo kulturnije...
Ne zanima me.

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 30 May 2012, 00:28

dokle god se drze podalje od mene i mojih blizih ne zanima
jedino ,sto sm vec rekao, sam protiv legalizacije takvih brakova
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2209 times

Post by Calla » 30 May 2012, 10:51

Krokodil Behko wrote:Samo da znate, postovi ostaju i u narednih nekoliko godina :D
Pa kad homo fazoni, više ne budu inn, da priupitam ovaj fenseraj,
još jednom, šta misle po ovom pitanju :D
homo fazoni da vise ne budu inn,,,(ova izjava me malo zbunila)
ako homopopulaciju promatramo nesto kao inn,, a ne kao normalna seksualna bica kao i hetero zajednice onda ce jos uvjek biti krvi do koljena izmedu jedne nestandardne i druge standardne mislim jedne obicne diskriminacije sve sto nije standardno neka crkne,,,
sto na danasnjici nije u redu ako smo svrstani u moderno drustvo i zivimo u 21 stoljecu!!!!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

dacina_curica

Post by dacina_curica » 30 May 2012, 16:46

Hvala MB :)

E sada natrag na temu. Propustila sam pitanje iz uvodnog posta "kako bi reagovali da nam je dijete homoseksualac?". Reagovala bih - nikako! To je moje dijete, volim ga vise nego sebe i moj glavni cilj u zivotu je da on bude sretan i da uvijek zna da ga mama i tata bezuslovno vole. Ako je njegova sreca potpuna uz muskarca a ne uz zenu onda neka bude tako. Ja sam tu da ga volim, da mu budem podrska, da mu pruzim sve sto je meni bilo pruzeno u zivotu. Meni licno seksualnost drugih ljudi ne znaci nista. Valjda je vaznije DA se ljudi vole nego KOGA vole.

Voljena
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Voljena » 30 May 2012, 22:18

dacina_curica wrote:Hvala MB :)

E sada natrag na temu. Propustila sam pitanje iz uvodnog posta "kako bi reagovali da nam je dijete homoseksualac?". Reagovala bih - nikako! To je moje dijete, volim ga vise nego sebe i moj glavni cilj u zivotu je da on bude sretan i da uvijek zna da ga mama i tata bezuslovno vole. Ako je njegova sreca potpuna uz muskarca a ne uz zenu onda neka bude tako. Ja sam tu da ga volim, da mu budem podrska, da mu pruzim sve sto je meni bilo pruzeno u zivotu. Meni licno seksualnost drugih ljudi ne znaci nista. Valjda je vaznije DA se ljudi vole nego KOGA vole.

:aplauz :aplauz
Najbolji post na ovu temu, svaka ti cast! :ok

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 30 May 2012, 23:06

Voljena wrote:
dacina_curica wrote:Hvala MB :)

:aplauz :aplauz
Najbolji post na ovu temu, svaka ti cast! :ok
X2 :cool

Toruk Makto
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Post by Toruk Makto » 31 May 2012, 00:46

Našla se dva pedera u petak navečer i odlučiše provesti vikend zajedno. Cijelu subotu i nedjelju su se prašili i u ponedjeljak žestoko ogladniše. Jedan od njih se obuče i odluči krenuti u dućan kupiti nešto za klopu i pri izlasku kaže svom dragom:

- Da se nisi usudio drkati dok mene nema. Kad se budem vratio nastavit ćemo gdje smo stali...

Kad se vratio iz trgovine, imao je što vidjeti: sperma na podu, sperma na zidovima, sperma po stropu...

- p.... ti materina, jesam li ti lijepo rekao da ne drkaš dok me nema?!?! - Pa, ovaj, nisam drkao... - Nego odakle onda ova silna sperma posvuda???- Pa, morao sam prdnuti...
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .

Toruk Makto
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Post by Toruk Makto » 31 May 2012, 00:49

Image
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .

paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 2 times

Post by paparaci » 31 May 2012, 02:38

ako se vrsilo ciscenje, zasto onda ne do kraja?
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 31 May 2012, 07:57

Da paparaci a ja još fino opisao BiH političare kao gore zlo od istospolnih veza al se neko trudi da BiH političare drži u zaštiti.

PS. administracija il moderacija; može cenzura iliti editovanje nekih riječi al nemožete brisati cijele postove.

E sad, ko sam ja da vama pametujem.
Ja sam nevažan faktor al shvatite da se to tako ne radi.

IM_ex
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 3 times

Post by IM_ex » 09 Jun 2012, 19:50

umjesto predaha xD
[media]0UR9TpdQW4I[/media]
E sad necu ni kako ja hocu

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 196 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 10 Jun 2012, 22:44

prilično sam tolerantna osoba i mislim da svatko ima pravo živjeti na način na koji želi, ako time nikome drugom ne čini zlo i ako ne ograničava drugima slobode

dakle nemam ništa protiv istospolnih veza
isto tako nemam ništa protiv istospolnih brakova
meni nit iz džepa nit u džep
somehow I manage

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka » 11 Jun 2012, 14:17

paparaci i mrki,ja sam igracka u rukama masona i vehabija,paralelno....nisam sigurna kako mi se to dogodilo i kako je takvo nesto moguće,ali izgleda da je tako(to je moj odgovor na vasa pitanja) :kafa danas me idu slike pa za sve vas evo jedna :zubi ....:
predrasude.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 11 Jun 2012, 14:30

Ma sve je to udure al šta se imaš fatati po javnim mjestima i muškarci i žene i pederi i zašto se ponašaš pederski ? To je sad furka ovih novih pedeera kao da su oni prvi pederi na svijetu ,iako su oni tu oduvijek i u najmanjim sredinama se zna da neko ima homoseksualne odnose ,pa čak imaju i žene i djecu itd ali niko to neće iznositi na tapet ili izbjegavati i izolirati te osobe sve dok taj svoj pederluk ne počne nabijati drugima na nos.
Možete pronaći u Mešinom jednom djelu (hoćel' biti Tvrđava) kako opisuje jedan pederski klan u Sarajevu ,kad onaj neki trgovac pozove Ahmeta Šabu (glavnog lika) i nudi mu napredovanje pa ga počne milovati po ruci itd..
Osim toga malo je tih homoseksualaca koji nisu dugo imali odnose sa ženama već da su ono od rođenja impotentni prema ženama. To je po meni jedna vrsta sexualne zasićenosti koja se javlja ako dođe u pretjerivanju sa razuzdanošću i onda ga više ne pali žena ,a pali ga muškarac jer je to zabranjeno
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka » 11 Jun 2012, 14:33

A sad malo zbilje za sve koji misle da se ovdje do sad pricalo o "trendu":

Homoseksualnost nije pojava modernog doba,ona postoji od kad postoji i zivot,odnosno seksualnost.Takodjer,ona nije postala drustveno prihvatljiva tek u moderno doba,bila je uobičajena u većini drustava staroga vijeka.
Npr.u antickoj Grckoj,otac bi sina u pubertetu povjerio na cuvanje starije,imućnijem,muskarcu.
On bi imao zadatak da mu podari znanja iz matematike i filozofije.
Tokom skolovanja njihov odnos nije bio samo pedagoski nego bi vremenom prerastao u intimniji,dublji.
PLATON je bio SOKRATov ucenik i ljubavnik,Platon je bio Aristotelov ucitelj,a ovaj njegov ljubavnik.
Slijedeći tradiciju moćni Filip Makedonski povjerio je svog sina Aleksandra filozofu Aristotelu.
U sustini,kompletna grcka kultura bila je gay-orijentirana,sto se posebno vidi u umjetnosti.Klasicna djela govore koliko je kult muskog tijela bio popularan.

Prvi svjetski rat,takodjer donosi jedan zanimljiv fenomen.Zaracene strane ce mobilizirati gotovo cjelokupno musko stanovnistvo,te će milioni zena ostati same iza fronta.Na frontu,u rovovima,musko-musko seks je bio sasvim uobicajena pojava.
Tada se iz temelja mijenja moda.Zene skracuju kosu,oblace hlace.Muskarci pocinju nositi strukirane kapute.Do tada su samo zene nosile sat na lijevoj ruci,ali su mahom poceli i muskarci.
Taj rat je iz temelja promijenio odredjene uloge i do tada uredjene odnose u drustvu,te poplulaciju u odredjenom obliku ucinio homoseksualnom. :kafa
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 196 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 11 Jun 2012, 16:52

ja općenito nisam pobornik pretjeranog vatanja u javnosti, tako da mi to smeta sasvim nebitno radilo se o hetero ili homo parovima
al poljubiti/zagrliti/držati za ruku partnera u javnosti trebali bi svi imati slobodu, pa tako i homoseksualci bez straha hoće li im doletiti neka uvreda ili kamen u glavu
somehow I manage

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 11 Jun 2012, 16:58

madam Bovary wrote:A sad malo zbilje za sve koji misle da se ovdje do sad pricalo o "trendu":

Homoseksualnost nije pojava modernog doba,ona postoji od kad postoji i zivot,odnosno seksualnost.Takodjer,ona nije postala drustveno prihvatljiva tek u moderno doba,bila je uobičajena u većini drustava staroga vijeka.
Npr.u antickoj Grckoj,otac bi sina u pubertetu povjerio na cuvanje starije,imućnijem,muskarcu.
On bi imao zadatak da mu podari znanja iz matematike i filozofije.
Tokom skolovanja njihov odnos nije bio samo pedagoski nego bi vremenom prerastao u intimniji,dublji.
PLATON je bio SOKRATov ucenik i ljubavnik,Platon je bio Aristotelov ucitelj,a ovaj njegov ljubavnik.
Slijedeći tradiciju moćni Filip Makedonski povjerio je svog sina Aleksandra filozofu Aristotelu.
U sustini,kompletna grcka kultura bila je gay-orijentirana,sto se posebno vidi u umjetnosti.Klasicna djela govore koliko je kult muskog tijela bio popularan.

Prvi svjetski rat,takodjer donosi jedan zanimljiv fenomen.Zaracene strane ce mobilizirati gotovo cjelokupno musko stanovnistvo,te će milioni zena ostati same iza fronta.Na frontu,u rovovima,musko-musko seks je bio sasvim uobicajena pojava.
Tada se iz temelja mijenja moda.Zene skracuju kosu,oblace hlace.Muskarci pocinju nositi strukirane kapute.Do tada su samo zene nosile sat na lijevoj ruci,ali su mahom poceli i muskarci.
Taj rat je iz temelja promijenio odredjene uloge i do tada uredjene odnose u drustvu,te poplulaciju u odredjenom obliku ucinio homoseksualnom. :kafa
da dopunim.. u arapskom svijetu, pogotovo ranije dok je sve bilo jos konzervativnije i muskarci i zene nisu imali nikakvog kontakta , sex izmedju muskaraca je bio skoro pa normalan, samo se o njemu sutalo... to sam cula od poznanika, koji su 80-ih radili po siriji i libiji...

dalje, ranije u haremima, njeznosti izmedju zena su isto tako bile skoro pa normalne... njih nekoliko zena i jedan muskarac... dok one dodju na red kod njega, morale su se izmedju sebe same pomoci :)
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”