Steta..a ja smedja

Moderators: spacebound, Duminjo
Moras kosu smotat' u kacigu a to je neugodno, postane kaciga tijesna. Jedino rep svezati.
Znam da niski rep može pod kaciguOdraz wrote: 09 Jun 2020, 15:02Moras kosu smotat' u kacigu a to je neugodno, postane kaciga tijesna. Jedino rep svezati.![]()
Na coperu je svejedno, oni se sporo tegle cestom pa se duza kosa ne mrsi. I ja cu ako nekad kupim copera pustiti kosu.![]()
Ako kupim copera ... joj i ja pisem gluposti ...![]()
Moze i pundja kad je kaciga velika ali nije to za velike brzine jer ako ti kaciga nije knap pocne se okretati oko glave.Yenna wrote: 09 Jun 2020, 15:09Znam da niski rep može pod kaciguOdraz wrote: 09 Jun 2020, 15:02
Moras kosu smotat' u kacigu a to je neugodno, postane kaciga tijesna. Jedino rep svezati.![]()
Na coperu je svejedno, oni se sporo tegle cestom pa se duza kosa ne mrsi. I ja cu ako nekad kupim copera pustiti kosu.![]()
![]()
kako ces ti bolan da pustis kosuOdraz wrote: 09 Jun 2020, 15:02Moras kosu smotat' u kacigu a to je neugodno, postane kaciga tijesna. Jedino rep svezati.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests