Kako je to prirodan porod kad su umjetni bolovi?
...ja odgovaram, ne'a veze

...Dini bio termin 08.marta, a jbt. dje's musko dijete roditi na taj dan

Moderator: spacebound
Kod mene slično tako, treći porod. Imam trudove, ali beba spora. Čini mi se duže sam se porađala i više me boljelo s trećim nego oba poroda ranije. Davali su mi infuziju, i tako jedva.Veca wrote: 23 Jun 2018, 16:10 ...Zagorka, jel' ovo meni pitanje?
Kako je to prirodan porod kad su umjetni bolovi?
...ja odgovaram, ne'a veze![]()
...Dini bio termin 08.marta, a jbt. dje's musko dijete roditi na taj dan...kratko prije poroda sam ja, skoro svaki dan isla ginekologu i slusala otkucaje srca, dijete bilo lijeno, nije se htio roditi, a posto sam ja, kao starija trudnica, imala rizicnu trudnocu, i Dr. rek'o da ne bi bilo dobro da je i dalje u stomaku, po dijete, ja sam se odlucila da 09-tog marta odem u bolnicu i da pomocu infuzije izazovem porodjajne bolove, joj tebe, bolovi k'o bolovi, oko 10h mi ukljucili infuziju, a ja se porodila navece, izjutra u pola 3h...jesam se zapetljala...bolovi su trajali malo duze, nego kod Taifuna, nije to nista strasne i neprirodno!
![]()
Veco, nadam se nisu radili u pogresnom smijeru,vertikalno, umjesto horizontalnoVeca wrote: 23 Jun 2018, 21:14 ...eh, ja ne smijem ni rec' koliko sam imala...sve zaboravljeno!
...1-2-3, to nije nikakvo usivanje
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests