Ali svaka cast na ovakvim detaljnim izlaganjima. Kako ti to polazi od ruke covjece? Divim ti se

Moderator: Krokodil Behko
a "uskoro" mozda i pravi nevirtualni coJk!Maja wrote:Pape je moj pravi virtualni frend. "Znamo se" od januara 2007. Ljudina!
A cuj.... sve rijeci suvisnesu umomentima ovin.niska grana wrote:Vrijedna pozornosti je Mirallemova dovitljivost i vještin komunikacije, naročito s ljepšim spolom koji mu očito nije misterija.
Oh kako ti dobro njusis.niska grana wrote:Njušim - a povelika mi je surla, - toplu dušu ispod površinskog sloja slova, kostiju i kože.
Krokodil Behko wrote:Naravno da me impresioniraju Zagorka i Luna. One svakog normalnog impresioniraju
Sasvim slučajno, obiđoh svoje starije postove na ovoj temi. Gle gle, tebi sam se već uvlačio.. A ti meni? Da ne provjeravam?dacina_curica wrote:Krokodil Behko wrote:Naravno da me impresioniraju Zagorka i Luna. One svakog normalnog impresioniraju
Ejs'Znamo mi da bi se ti rado uvukao u ovaj sendvic, ne moras nam ni govoriti.
Ama nije me niko diro noćasPeggy Sue wrote:Sto? Ko je diro? Ili ko nijeKrokodil Behko wrote:Jao kako je ovo vrijeme bolesno. Jutro.?
Jutro i tebi
Nisi.. Samo si mi jednom rek'o da se previse pravim pemetnaKrokodil Behko wrote:
Jesam li ti već rekao da si romantična?
A jesi li ti meni već rekla da sam sklon amneziji?Peggy Sue wrote:Nisi.. Samo si mi jednom rek'o da se previse pravim pemetnaKrokodil Behko wrote:
Jesam li ti već rekao da si romantična?... Al fino si to upakov'o tako da nisam zamjerila, vise sam se divila toj tvojoj sposobnosti laganog šukanja
![]()
Al' nikad nije kasno za lijep rijeci i komplimente, pa de sad
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests