Jeste li ikad bili ostavljeni?
Moderator: spacebound
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Jeste li ikad bili ostavljeni?
Al' eto, na kraju ću se morati oženiti. Kakav poraz.
I polako gledati kako život odlazi iz svake pore mog tijela. I njenog. Osoba koju najviše volim će da umire svake sekunde pored mene.
Fraza "do kraja zivota" je zapravo lijepo upakovana opsjednutost smrću. Ja mislim da ljudi u braku umru zato što su rekli "do kraja zivota". Until fuckin' death do us apart.
I polako gledati kako život odlazi iz svake pore mog tijela. I njenog. Osoba koju najviše volim će da umire svake sekunde pored mene.
Fraza "do kraja zivota" je zapravo lijepo upakovana opsjednutost smrću. Ja mislim da ljudi u braku umru zato što su rekli "do kraja zivota". Until fuckin' death do us apart.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
MA kad onemocam i ne treba mi sex. Za taj period sam isplanirao ubijanje jugoslavenskim filmovima, knjigama i muzikom.Bijeli badem wrote:polahko bolan...doći ćeš u njegove godine..plakat ćeš i ti samo da dobiješSocrates wrote:
E na suze je već ispod mog nivoa.

. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9509 times
- Been thanked: 15952 times
Bijeli badem wrote:ma znaš šta...meni ovdje fali papetova disertacija...da ispriča kako ostavi konu kad je nestalo bibera...a vala i muha da objasni kako se seks može dobiti i na suze...a ne ovakoMirelam wrote:
Pa covjek je to sve radio u okviru doktorske disertacije.Nije strast na koju ti mislis.

I kako da zaboravis kmirsu

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa zato što tako svi rade. To je očekivano.
Jebeni ljudi. Umjesto da svi puše travu, jebu se neobavezno i raspravljaju o filozofiji, oni odlučili da se žene i udaju po zatvorima koji imaju mortgage i stare jedno pored drugog da bi zavrsili dva metra pod zemljom. Pa ima li to smisla?
Koja je to smjelost tvrditi da si najbolja osoba za drugu osobu i obrnuto.
Jebeni ljudi. Umjesto da svi puše travu, jebu se neobavezno i raspravljaju o filozofiji, oni odlučili da se žene i udaju po zatvorima koji imaju mortgage i stare jedno pored drugog da bi zavrsili dva metra pod zemljom. Pa ima li to smisla?
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
A to. I dalje mislim da je to jedna vrlo pametna rečenica.Bijeli badem wrote:De se odluči u kojem pravcu ćeš voditi ovu diskusiju...trebam li te sad citirati sa onim :Socrates wrote:
"Ima da pati. Ako zbog nekoga patnja ima smisla, onda je to zbog mene."
![]()

Ja sam jedini koji se usudio da je napise, ali svi ljudi misle tako.
. . . . . . . . .
ti si off sa mozgomSocrates wrote:Ti si off topic, ja nisam.Danci wrote:I ja mislim da je na podli nacin ostavljena više puta.ako je istinita ova priča,dotični treba da se zapita zašto to radi .
Nikad nisam bila ostavljena ,niti sam ostavljala.
Zaljubila sam se kao tinejdžerska u jednog predivno momka koji me je jako voljeo i koji me voli i dan danas .našu vezu smo okončali brakom i potvrdili obostranu ljubav ,zakleli se pred Bogom da će trajati do kraja života.![]()

ne umiru svi ljudi koji kažu sudbonisno DASocrates wrote:Al' eto, na kraju ću se morati oženiti. Kakav poraz.

srećan radBijeli badem wrote:Hrabri narcisu...morat ću te sada ostaviti da sam nastaviš diskusiju na ovoj temi...moram ići raditiSocrates wrote:
A to. I dalje mislim da je to jedna vrlo pametna rečenica.![]()
Očekujem par monologa dok se ne vratim...da opet možemo diskutovati

- Socrates
- Forum [Bot]
Uopste nisam narcis, lijepa moja. Možda nisi razumjela to što sam napisao.Bijeli badem wrote:Hrabri narcisu...morat ću te sada ostaviti da sam nastaviš diskusiju na ovoj temi...moram ići raditiSocrates wrote:
A to. I dalje mislim da je to jedna vrlo pametna rečenica.![]()
Očekujem par monologa dok se ne vratim...da opet možemo diskutovati

Hajde, budi produktivna.
. . . . . . . . .
i na alkoholuBijeli badem wrote:Ma jok..oni samo nađu ljubavnice sa strane...da im produžuju život na aparatimaNole wrote:ne umiru svi ljudi koji kažu sudbonisno DASocrates wrote:Al' eto, na kraju ću se morati oženiti. Kakav poraz.
![]()

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3479 times
@Socrates, misliš da ti se ne može desiti brak i zakletva - "Dok nas smrt ne rastavi." ? 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7420 times
- Been thanked: 17251 times
- Status: Online
Predlazem da se otvori tema za Soca u kojoj ce iznositi neka svoja razmisljanja da bi na ostalima bilo manje off-a.
Mogla bi se zvati Vaginini monolozi

upravo će mu se to i destiti...Chloe wrote:@Socrates, misliš da ti se ne može desiti brak i zakletva - "Dok nas smrt ne rastavi." ?
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3887 times
- Been thanked: 3904 times
Samo da znaš beležim ti indikacije za psihopateSocrates wrote:Ima da pati. Ako zbog nekoga patnja ima smisla, onda je to zbog mene.Nole wrote:da ima dva grama mozga pa da te raspizdi flašom po sred tikve...jbt kako možeš zajebavati devojku koja je zaljubljena u tebe....ako ti se ne sviđa kažeš joj kraj i zbogom...Socrates wrote:Ja sam jednu ostavio.
Pa se pravio da sam se pokajao. Kad mi je povjerovala, odmah sam joj rek'o da se šalim i da ne bih opet bio u vezi sa njom ni da smo sami na pustom ostrvu.
Onda sam sacekao mjesec dana, pa nagovorio zajedničkog prijatelja da joj priča da sam se propio jer ne mogu bez nje. Tu ona opet padne, pa ujutro, nakon seksa, ostavim joj poruku da je dosadna k'o Facebook vegans.
Nakon mjesec dana, dođe do nje glasina da imam rak i da hoću da joj se izvinim prije nego sto odapnem. Ona dođe, a ja joj se izvinim sto je nisam još više ponižavao.
I tako jedno godinu dana. Više i ne zna je li u vezi sa mnom ili nije.

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Socrates
- Forum [Bot]
Lipo moje stolacko, to ti nije bas originalno ime.Maja wrote:Predlazem da se otvori tema za Soca u kojoj ce iznositi neka svoja razmisljanja da bi na ostalima bilo manje off-a.

. . . . . . . . .
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
@srculence
Vidis kako je lipo spojio diskusije "jeste li ikad bili ostavljeni"
"Veza sa psihopatom","recept za dozivit 265 godina" i "iskrenost je vrlina"
A optuzen za offtopic

Vidis kako je lipo spojio diskusije "jeste li ikad bili ostavljeni"
"Veza sa psihopatom","recept za dozivit 265 godina" i "iskrenost je vrlina"
A optuzen za offtopic

- Socrates
- Forum [Bot]
Ma pustite vi to, Lavlje će kožu da mi odere zbog ovog.srculence7 wrote:Samo da znaš beležim ti indikacije za psihopateSocrates wrote:Ima da pati. Ako zbog nekoga patnja ima smisla, onda je to zbog mene.Nole wrote:da ima dva grama mozga pa da te raspizdi flašom po sred tikve...jbt kako možeš zajebavati devojku koja je zaljubljena u tebe....ako ti se ne sviđa kažeš joj kraj i zbogom...Socrates wrote:Ja sam jednu ostavio.
Pa se pravio da sam se pokajao. Kad mi je povjerovala, odmah sam joj rek'o da se šalim i da ne bih opet bio u vezi sa njom ni da smo sami na pustom ostrvu.
Onda sam sacekao mjesec dana, pa nagovorio zajedničkog prijatelja da joj priča da sam se propio jer ne mogu bez nje. Tu ona opet padne, pa ujutro, nakon seksa, ostavim joj poruku da je dosadna k'o Facebook vegans.
Nakon mjesec dana, dođe do nje glasina da imam rak i da hoću da joj se izvinim prije nego sto odapnem. Ona dođe, a ja joj se izvinim sto je nisam još više ponižavao.
I tako jedno godinu dana. Više i ne zna je li u vezi sa mnom ili nije.
Jedina me vila razumije.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Još razmišljam o ovom ogranku diskusije. Ovi vasi komentari lice na "Pisma iz Zatvora"Nole wrote:upravo će mu se to i destiti...Chloe wrote:@Socrates, misliš da ti se ne može desiti brak i zakletva - "Dok nas smrt ne rastavi." ?

. . . . . . . . .
otimaj se ti al će biti DOK NAS SMRT NE RASTAVISocrates wrote:Još razmišljam o ovom ogranku diskusije. Ovi vasi komentari lice na "Pisma iz Zatvora"Nole wrote:upravo će mu se to i destiti...Chloe wrote:@Socrates, misliš da ti se ne može desiti brak i zakletva - "Dok nas smrt ne rastavi." ?