Samo nesrećnici navijaju za Srbiju?Mala_Mu wrote:Opaaa cestitke
Oni iz A tima ,se trebaju ugledati na mlade
Fudbal u Srbiji
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Fudbal u Srbiji
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma
laganini wrote:..povjesni uspjeh..najveci srbije..posli gola se otvorilo i zssluzeno finale srbi puno konkretniji doduse i nespretniji...malo me muci jedino onaj pe al
penal je mozda bio pomislih iz prve... ali potom ipak nije...
no vidjeo si kolko i promasaja nashih... da si gledo otpocetka, puno vise stopostonih prilika, aj nek prorade stopostotno u finalu i bice ok...
ono sto raduje, je cinjenica da i kad vodimo napadamo i kad gubimo dignemo se, tako i sad kad smo malo splasli, u produzetcima smo bas izdominirali... prebrzi su bili za mali, o cas posla do gola... zivkovic je cudo...
jedino brinu tolke sanse a bas se promasuje... pa precke

hvala lagani dirnuo si me ono sa zastavom

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Bome ste/su napravili dobar uspjeh, svaka čast. Šteta što nisam znao za tu tekmu, volio bih da sam gledao te malce. 

Samo sabura
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
sta je pisac htio reci s ovim?KOMESAR wrote:Samo nesrećnici navijaju za Srbiju?Mala_Mu wrote:Opaaa cestitke
Oni iz A tima ,se trebaju ugledati na mlade

Radovati se komsijskom uspjehu,uvijek

......ajde ne ptjeruj ipak je onaj iva sto je zabio hrvatdrugrankovic wrote:laganini wrote:..povjesni uspjeh..najveci srbije..posli gola se otvorilo i zssluzeno finale srbi puno konkretniji doduse i nespretniji...malo me muci jedino onaj pe al
no vidjeo si kolko i promasaja nashih... da si gledo otpocetka, puno vise stopostonih prilika, aj nek prorade stopostotno u finalu i bice ok...
ono sto raduje, je cinjenica da i kad vodimo napadamo i kad gubimo dignemo se, tako i sad kad smo malo splasli, u produzetcima smo bas izdominirali... prebrzi su bili za mali, o cas posla do gola... zivkovic je cudo...

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- drugrankovic
- Inventar foruma
laganini wrote:......ajde ne ptjeruj ipak je onaj iva sto je zabio hrvatdrugrankovic wrote:laganini wrote:..povjesni uspjeh..najveci srbije..posli gola se otvorilo i zssluzeno finale srbi puno konkretniji doduse i nespretniji...malo me muci jedino onaj pe al
nije, srbin je... od sela šaponje porijeklom, proijeklo i od lazovića... pričao je o tome... ima šaponjića srba kolko oćes , no ti si se vezao za ime... pa ima i srba koji dadnu to ime, ali ako dadnu ime ivo e to je druga prica

iz crne gore prikane porijeklom ti je ovi šaponjić ...
no i d je rvat ko moj omiljeni golman ivica kralj pa sta, on je legenda srbije...
bitno je da i ivica i šaponjic su grobari
i da ovi mladi igraju odlican fudbal...
a golman jesi ga video?
to je vec kapiten zvjezde...
mali je ladan ko spricer...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..ajde da ti ne kvarim veselje
eto ima i muskaraca u srbiji 

...srbija orcak sveta..brazil pa u produzetku...
molim da se drugu hitno skine ban 

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Čestitam, nije mala stvar pobijediti Brazilce ma u kojem god uzrastu. 

Samo sabura

Srbija je omladinski prvak svijeta: Golom u 118. minuti pobijedila Brazil!
Finale U-20 Svjetskog prvenstva: Srbija - Brazil 2:1
Srbiji je to prvi naslov
Brazil je pet puta bio svjetski prvak u ovom uzrastu
Piše: Z.A.
Foto: Guliver Image/Getty Images
POBJEDOM 2:1 u finalu U-20 SP-a u Aucklandu, Srbija je osvojila premijerni svjetski naslov protiv reprezentacije kojoj je to do sada uspjelo pet puta.
> Srbi na najteži način postali prvaci svijeta: U 10 dana četiri puta pobijedili u produžecima ili na penale!
Srbi su poveli u 70. minuti kada je loptu s desnog boka usamljeni Mandić, inače napadač Čukaričkog, poslao u mrežu s dva metra.
Samo tri minute kasnije, Pereira je nanizao nekoliko srpskih igrača i onda zabio loptu u Rajklovićev gol.
Regularni dio završio je neodlučeno i kada su se već očekivali penali, Ilić je prošao po desnoj strani i dodao Živkoviću, koji odmah upošljava Maksimovića, a veznjak kazahstanske Astane donosi povijesnu titulu Srbiji.
[ytube][/ytube]
Habibti, ya nour el - ain... 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13907 times
- Been thanked: 9604 times
- drugrankovic
- Inventar foruma
fala fala zdravi bili
laganica

laganica

- drugrankovic
- Inventar foruma
laganini wrote:..ajde da ti ne kvarim veseljeeto ima i muskaraca u srbiji

pazi da vas za koju godinu opako ne naguze

..nema sansi imamo 50 svjetski klasa od 17-20 

- drugrankovic
- Inventar foruma
prvaci smo evrope u19 od prije dve godine, isti ti sad prvaci svjeta... dakle, cekaj malo... da se prvo rjesimo ove bagre u fss... pa da se zasite mandzuka, rakitic, modrić, nrozović 
reko za jedno 4-5 godina bice povuci mi ga a i potegni

reko za jedno 4-5 godina bice povuci mi ga a i potegni

..je samo ove triba pomalo ubacit..imali iko u a repki sada...kad moze onaj markovic igrat..
- drugrankovic
- Inventar foruma
mrkovic je svoje odigro...
iz a ostaviti samo matića, sulejmanija, tošića i to možda da sjedi na klupi ako ustreba...
ostalo noga u guicu i nek se djeca vjezbaju... eto prilike u spetembru sa jermenijom...
pa lagano i opusteno... sa trenerom naravno
iz a ostaviti samo matića, sulejmanija, tošića i to možda da sjedi na klupi ako ustreba...
ostalo noga u guicu i nek se djeca vjezbaju... eto prilike u spetembru sa jermenijom...
pa lagano i opusteno... sa trenerom naravno