Nadam se da samo trenutno, al' nikad se ne znaCalla wrote:Awenary,,jesi ti to u Moskvi trenutno,,ili zauvjek??
Heidi, super slike
Moderator: Krokodil Behko
Nadam se da samo trenutno, al' nikad se ne znaCalla wrote:Awenary,,jesi ti to u Moskvi trenutno,,ili zauvjek??

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Spanac_113 wrote:lijepo kod vas na selu pravo

Hos da se mjenjamo...Seljak wrote:Spanac_113 wrote:lijepo kod vas na selu pravo
Ma, nijesam ti ja baš iz Saraj'va, Španac, veT iz Hrasnice, rećemo.
Evo, ovdika ja živim - ''Juan - Les - Pins '' se zove. To ti je jedna od općina grada Antibes, a grad je između Nice i Kana. Iza Nice 20 km a prije Kana 5 km , kad dolaziš iz smjera Italije, pa uz obalu.
[media]0fsQE60Cm4M[/media]
Inače, od Nice do Kana (Cannes), sve je povezano u jednu urbanističku cjelinu i neki Azurnu obalu smatraju veelikim megalopolisom, u kome postoje samo administrativne granice između gradova i općina u njima; fizičke . ne.
Klima je nevjerovatno prijatna, prava mediteranska. Za mene, zaista, najljepše selo na svijetu - i u još pola svijeta.![]()
Mais, oui ! Si tu veux , ''le cil''. C' est vrai - je n' aime pas le froid, mais pour quelques jours...ça va.Trepavica wrote:Hos da se mjenjamo...Seljak wrote:Spanac_113 wrote:lijepo kod vas na selu pravo
Ma, nijesam ti ja baš iz Saraj'va, Španac, veT iz Hrasnice, rećemo.
Evo, ovdika ja živim - ''Juan - Les - Pins '' se zove. To ti je jedna od općina grada Antibes, a grad je između Nice i Kana. Iza Nice 20 km a prije Kana 5 km , kad dolaziš iz smjera Italije, pa uz obalu.
[media]0fsQE60Cm4M[/media]
Inače, od Nice do Kana (Cannes), sve je povezano u jednu urbanističku cjelinu i neki Azurnu obalu smatraju veelikim megalopolisom, u kome postoje samo administrativne granice između gradova i općina u njima; fizičke . ne.
Klima je nevjerovatno prijatna, prava mediteranska. Za mene, zaista, najljepše selo na svijetu - i u još pola svijeta.![]()
![]()
Tu viens en Alsace, et moi je viens la -bas ?!

sad vidjeh ovo,druze svaka cast,nesto ljepse ne postoji u EuropiSeljak wrote:[media]lScQPjRhYjQ[/media]
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest