ako ne prije, na sastanku te ošišamo i zaradimoRuana wrote:Joj kod mene gusta kosa a ima i duzine, al cu zaraditi.

ako ne prije, na sastanku te ošišamo i zaradimoRuana wrote:Joj kod mene gusta kosa a ima i duzine, al cu zaraditi.
Mora li biti neka odredjena boja?storm wrote:ako ne prije, na sastanku te ošišamo i zaradimoRuana wrote:Joj kod mene gusta kosa a ima i duzine, al cu zaraditi.
nemoj farbati....da utopimo pod natur.....brijem da bude viša cijenaRuana wrote: Mora li biti neka odredjena boja?
storm wrote:nemoj farbati....da utopimo pod natur.....brijem da bude viša cijenaRuana wrote: Mora li biti neka odredjena boja?
O kako se varašBiba wrote:Nikad cula.
Nema kod mene 5,7 al dobro mi je stajala duga kosa.
Za babe definitivno duga kosa nije pa nek je najcuvenija glumica i ljepotica
Sta, pa koja to baba ima dugu kosu a pristaje joj..storm wrote:O kako se varašBiba wrote:Nikad cula.
Prvo nisi frajer, da bi znala šta mislimo..Biba wrote:Sta, pa koja to baba ima dugu kosu a pristaje joj..storm wrote:O kako se varašBiba wrote:Nikad cula.
Onda još samo dobro srce pomažeBiba wrote:A sta ak ima oci ko sovuljaga...joj ne do bog da svoje opet zaljepim
storm wrote:Onda još samo dobro srce pomažeBiba wrote:A sta ak ima oci ko sovuljaga...joj ne do bog da svoje opet zaljepim
Dokazi stizu poslije Nove godine...ajd sretnostorm wrote:ok...odustajem
Svi sa ispupcenjimaMohr wrote:A ko su fra'eri
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests