NK dinamo zagreb

Kutak za sportski trenutak
Post Reply
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: NK dinamo zagreb

Post by storm » 24 Mar 2014, 10:33

:kafa da vidimo, šta su ovi smislili, mada me ne impresioniraju ničim do sad :cudi...fino je to sa sportske strane, ali bez jake financijske konstrukcije, to je samo :maja
al ok...nek postoji i ta opcija, a ne jedan jedini on i nitko više... :123

Od 11 sati predstavlja se plan za Dinamo bez Mamića: Press bivših igrača pratite na Indexu

Od 11 sati na Indexu pratite press konferenciju Zajedno za Dinamo i bivših igrača Dinama
Zajedno su se angažirali zbog promjena u Dinamu
Traže demokratske izbore

Image

OD 11 sati u Europskom domu u Zagrebu aktivistička inicijativa Zajedno za Dinamo, pojačana bivšim igračima kluba Darijom Šarićem, Tomom Šokotom, Igorom Bišćanom i Silvijom Marićem, predstavit će ciljeve zbog kojih su se odlučili javno angažirati oko budućnosti maksimirskog kluba.

Od 2010. godine Zajedno za Dinamo vodi bitku za demokratske izbore u klubu, no uključivanje bivših igrača cijela priča dobit će višu dimenziju. Navijači žele pokazati da nisu "ulica", već udruga jasne strategije za oporavak Dinama i povratak publike na stadion. Bivši igrači tvrde da ih funkcije u klubu za sada ne zanimaju.

Budite uz Index od 11 sati, kada donosimo njihovu poruku s press konferencije.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 24 Mar 2014, 13:22

OPORBA KRENULA U AKCIJU
Inicijativa 'Za naš Dinamo' poručila: 'Znamo kako su diktatori završavali. Mamić mora otići'

Image

Dok je Zdravko Mamić u Maksimiru govorio kako iza kampanje protiv njega i Generacije '97. stoji Zvornimir Boban u Europskom domu su Dario Šimić, Silvio Marić, Tomo Šokota i Igor Bišćan predstavili plaonove inicijative 'Za naš Dinamo'.

- U Dinamu više nema demokracije. Želimo povratak navijača na tribine, a za to su potrebne promjene. Želimo demokratske izbore, dakle jedan član - jedan glas! Na taj način se navijači mogu odlučiti kome dati mandat na četiri godine, u uvodu je kazao Dario Šimić.

Igor Bišćan je naglasio:

- Ovako dalje više ne ide, situacija je neodrživa. Pozivam sve navijače da nas podrže u borbi za naš Dinamo. Aktualna vlast je napravila nesagledivu štetu klubu i izgubili povjerenje navijača.

Tomo Šokota bio je najizravniji:

- Klub je postao interes jedne obitelji! Dugo smo šutili, osjetili smo da je trenutak da se skupimo i izrazimo ono što osjećamo prema klubu. Klub iz Maksimira mi je dao sve u životu, to je bio klub prkosa, a to više nije. Vrijeme je da se dignemo, mi u to vjerujemo i očekujemo vašu podršku!

Za kraj je Dario Šimić poslao znakovitu poruku:

- Znamo kako su diktatori završavali kroz povijest.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 24 Mar 2014, 16:24

Kad se ovakav članak pojavi u večernjem listu, nedavnom glasilu nk mamić united, napiše ga novinar koji mu jedonedavno virio iz šupka....onda se nešto događa :kafa

Mamićev dribling
Iluzionist Mamić – kako je zamračio 30 milijuna eura

Image

Uistinu smo svi skupa “mali miševi”, “plitak potok”, “predjelo za doručak” kako nas već naziva veliki opsjenar, nakupac ljudima i prodavač magle iz Maksimira

Fascinantna je moć manipulacije Zdravka Mamića i opsjene koju širi oko naših glava kao mađioničar nemogućeg, vrhunski britanski iluzionist “Dynamo, Magician Impossible”.

Odglumljena najava “konačnog pada”, još jedne njegove žrtve koju će podnijeti za svoj voljeni Dinamo, bacila je prošlog tjedna u sjenu sve drugo što se događa u državi. Ono što je Mamiću najbitnije jest da je učinio nevidljivim sve drugo što se moralo prikazati na godišnjoj skupštini kluba. Ništa on ne radi slučajno pa nije ishitreno istrčao ni pred svoje sljedbenike u modroj skupštini i natjerao im suze na oči patetičnim govorom “odlazim, voljeni moji, plačite...”

Troši duplo više od HOO-a

Dok su se svi bavili s “Mamiću, odlazi” i “Mamiću, ostani”, od zaglušujuće galame nitko nije obratio pozornost na Dinamovu godišnju bilancu, na ulaz-izlaz, plus-minus, prihodi-rashodi... Brojke i brojevi s najmanje šest nula, Mamiću, najdraži, ostali su skriveni u šeširu.

Uistinu smo svi skupa “mali miševi”, “plitak potok”, “predjelo za doručak” kako nas već naziva veliki opsjenar, nakupac ljudima i prodavač magle iz Maksimira. Da je tamo sjedio ijedan ozbiljan i hrabar skupštinar, neopterećen Mamićevom bistom, netko tko nosi glavu za razmišljanje, a ne samo za klimanje, viknuo bi: “Nećeš, razbojniče, stani...” Objasni nam što si učinio s tolikim novcem. Jer Mamić je podanike izvijestio da je Dinamo u 2013. godini zaradio 217, 6 milijuna kuna, a potrošio 225,6 milijuna. Znači, poslovao je s gubitkom od osam milijuna kuna. Znamo kako je zaradio, prodao je sve što vrijedi, od Kovačića, Jedvaja do sada Halilovića... Ali na što je potrošio gotovo 30 milijuna eura u 2013. godini!? Hej, 225 milijuna kuna? Pa kompletna je afera Fimi media sitniš za Dinamovu godišnju potrošnju.

Na što si, najsposobniji poduzetniku i menadžeru, spiskao budžet kao svi ostali hrvatski klubovi, iz svih sportova, zajedno!?, pitao bi netko odgovoran u Maksimiru, kad bi takav postojao. Na jedan bod u skupini Europske lige pokraj Ludogoreca i Črnomoreca? Tko je tu Maksiludec ili Maksinorec... Dinamov je budžet veći nego što ga ima cijeli ostali hrvatski sport – Hrvatski olimpijski odbor ima proračun od 114 milijuna kuna, a zagrebački sportski savez samo nešto više od toga. Od čega najviše daje – Dinamu. Ili, ako hoćemo europsku usporedbu, Mamićeve je trupe iz Lige prvaka izbacila Austria Beč čiji je proračun 20 milijuna eura, manji za trećinu od Dinamova. Istim tim skupštinarima (i navijačima, ali oni i tako nisu bitni Dinamu...) Mamić je obećao da slaže “perverzno jaku momčad”. Istina je da ih je sve (opet) slagao (korijen riječi laž) i da je složio perverznu, ali nejaku momčad. A 30 milijuna eura je isparilo... Na što? Na otkaze trenerima Jurčiću i Ivankoviću, na dovođenje rashodovanih loptača? Na dovođenje svjetski skupog trenera Zorana Mamića? Na umirovljeničke turističke aranžmane gospodina Barišića, gospođe Božice i pripadajuće svite? Na posudbe Lokomotivi?

Minus od 22 milijuna kuna

Ne, nitko od njih nije pitao kako je to Dinamo usred krize uspio potrošiti 60 milijuna kuna više nego godinu prije. Za 2012. godinu prijavio je rashode od 164 milijuna kuna, a prihode od 178 milijuna i dobit od 14 milijuna. Kruta matematika kaže – Jedini i Nezamjenjivi u godini dana povećao je troškove svog kluba za 60 milijuna kuna i natukao za 365 dana minus od 22 milijuna. Stvarno uspješno poslovanje...

No, Mamić neka i dalje radi što hoće. Porazno je da na sve te javno iznesene podatke nisu skočili ni Jovanović, ni Skansi, ni Linić ni kordon javnih poštenjačina i piskarala koji samo čekaju da tamburaju po svemu što Mamić kaže. A to najbolje govori o razini kompetencije ministara i dužnosnika koji i tako nemilice, puno bahatije od Mamića troše tuđe, a da nikad sami nisu zaradili ni dvije lipe... Mamiću, Mamiću, hebo si im mamicu... Valjda se i za taj pjesmuljak DJ Krmka, pardon, klupsku himnu, moralo nešto potrošiti... I zbog toga je Mamić nezamjenjiv – zbog tragične razine nesposobnosti onih koji bi htjeli na njegovo mjesto...

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 24 Mar 2014, 17:01

"NIKAD neću otići iz Dinama!"

Image

, odgovorio je Mamić na inicijativu bivših igrača Za naš Dinamo, koja želi demokratski ustroj kluba i biranje uprave po načelu "jedan član - jedan glas".

Iako je prošlog tjedna po tko zna koji put najavio kako odlazi iz Dinama, pokušaj rušenja vladavine njega, njegove obitelji i intimusa u klubu koji je "privatizirao", probudio je u njemu inat, pa igračkim legendama koje se hrabre navijačkim pokličem "Nema predaje!", poručuje u istom stilu:

"Nikad neću otići iz Dinama! Mogu otići jedino ako to legalno odluče organi kluba i ako se uspješno provede privatizacija kluba, što sumnjam da će uspjeti." prognozira gazda Dinama.

Mamić je dakako upoznat s detaljima "Urote antimamićevske": "Idejni arhitekt cijele priče je Zvonimir Boban. Sastaju se u njegovoj slastičarnici."

POGLEDAJTE KOMPLETAN ISTUP GAZDE DINAMA:

[ytube][/ytube]

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 26 Mar 2014, 07:29

:aplauzz bravo bobane...

OŠTRO PO MAMIĆU
Zvonimir Boban: 'Lopovi mi viču da sam lopov, a hulja govori da sam urotnik'

Image

Jasno da je moja frustracija što ne mogu raditi u hrvatskom nogometu golema. Na žalost, u njemu nema mjesta i za mog idola i za mene - ironičan je Boban

Teško će se Zdravko Mamić ikada umoriti prozivajući Zvonimira Bobana. Posljednja optužba, izrečena u ponedjeljak, ide u smjeru da je Boban taj koji stoji iza "generacije '97", koja je javno krenula u rušenje aktualne Dinamove uprave. Zašto se, međutim, Boban tako često nalazi na putu Zdravka Mamića?

- Lopovi mi viču da sam lopov, pederi govore da sam homoseksualac, a hulja mi govori da sam urotnik. Tako to valjda ide u našoj lijepoj maloj zabiti koju bez obzira na sve volimo i živimo. Ovim putem zahvaljujem Dinamovoj Skupštini, prvacima iz Izvršnog odbora te svim državnim tijelima koji nam godinama omogućavaju da imamo hrvatsku dvorsku ludu. Takvo što si ni jedna normalna država ne može priuštiti. Svojom razmetljivošću i duhovitošću olakšava nam svakodnevnicu.

Vidimo da ste puni sarkazma kada je Mamić u pitanju. Stječe se dojam da se Mamić vas očito pribojava?

- Odrastao sam na imotskom kamenu i zagrebačkom asfaltu, uglavnom na ulici i žao mi je što me jedan pravi uličar smatra čovjekom bez hrabrosti i spletkarošem. On će ostati naš dobrotvor i moj idol, pravi junak našeg doba, a ja se nadam da ću prestati biti njegova vjetrenjača. Zbog svega toga ne treba imati straha od mene.

Možemo li o vašoj mogućoj povezanosti sa Šimićem, Šokotom, Marićem i Bišćanom?

- Ti dečki, kao i većina normalnih ljudi, žele neke promjene u Dinamu i to je sasvim legitimno. Njihova je ideja plemenita, oni imaju dobru volju i vodi ih ljubav prema Dinamu.

Ima li nade da i vi svojim povratkom u hrvatski nogomet pomognete njegovu ozdravljenju?

- Jasno da je moja frustracija što ne mogu raditi u hrvatskom nogometu golema. Na žalost, u njemu nema mjesta i za mog idola i za mene.

gospodin nogometaš i legenda
Image

protiv bezličnog nakupca ljudima
Image

teško mogu zamisliti bobana na nekom aerodromu, u ovoj ulozi, uz cigansku muzku

Image

našmrkani odlazi!!!

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 26 Mar 2014, 10:16

..bobana na čelo hns jedini spas za hrvatsku ligu...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Mar 2014, 17:37

Kako su ono "gazdina" piskarala pisala? :123 10+5 milijona? 15 odmah? 5+5? Evo nam i službene potvrde...najvećeg dragulja iz modre svlačionice Del i Rodney poslali su dalje za 2,2 milje, toliko su svojedobno platili "fantastičnog" Calella. Toliko o velikim trgovcima i znalcima.... :kafa

http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... c-transfer

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 27 Mar 2014, 17:38

..e baš gledam na dnevniku..a zamračilo se tu nešto....

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 27 Mar 2014, 17:46

Kakav borac je ovaj Mamić, sam protiv svih. :respekt
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 27 Mar 2014, 17:47

svi protiv njega on za sebe...

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Mar 2014, 18:08

laganini wrote:..e baš gledam na dnevniku..a zamračilo se tu nešto....
i brača katalonci su poznati poštenjaci :pusi

kakva lakrdija od vođenja kluba....prognozirao sam već.....bliži se kraj i sad bude daj što daš...
odrobijao bi ga bez da trznem okom :cvike

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Mar 2014, 18:18

Transferi
Dinamo doveo 18-godišnjeg napadača iz Širokog Brijega
koliko li je ugovora potpisao :hm
no priznajem dobar posao...mali je dobar

Dinamo je iz Širokog Brijega doveo 18-godišnjeg napadača Mirka Marića koji je s hrvatskim prvakom potpisao sedmogodišnji ugovor

Image

DINAMO je iz Širokog Brijega doveo 18-godišnjeg napadača Mirka Marića koji je s hrvatskim prvakom potpisao sedmogodišnji ugovor.

"Zaista sam presretan i ponosan nakon što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo o kakvom se klubu radi, što Dinamo znači i kakva su očekivanja. Ovo mi je veliki poticaj za dalje, a prije svega želim što bolje odraditi sezonu u Širokom te se onda okrenuti svom novom klubu", izjavio je Marić koji će do kraja sezone igrati za Široki.

Marić je ranije bio kapetan mlađih selekcija Bosne i Hercegovine, ali s obzirom na to da ima i hrvatsku putovnicu odlučio se igrati za Hrvatsku.

"Mirko je svakako najveći talent susjedne Premier lige i sretni smo što smo dogovorili njegov dolazak u Dinamo. Radi se o mladom igraču u kojem smo prepoznali potencijal i kvalitetu te se nadamo kako će u godinama ispred nas biti pojačanje za naš klub", rekao je trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Mar 2014, 20:43

Inače evo malo rezultata i brojki uspješne i nadasve stručne braće dalton kod kupnje i prodaje igrača u jednom razdoblju...ponešto su i pogodili, ali vjerojatno zakonom velikih brojeva.....
samo površan pogled nudi koliko je love otišlo u vjetar... samo tko bi umjesto njih...kad nema bolji :123

2005/06.Carlos (Sao Paulo, 40.000 eura odštete, plaća 20.000 eura godišnje, lijevi bek koji je vrlo malo znao, mediji su se šalili da su Modri kupili jedinog Brazilca koji ne zna igrati nogomet, otišao bez odštete)Etto (Atletico Paranense, bez odštete, plaća 150.000 eura godišnje, desni bočni koji je ostavio lijep trag u Maksimiru, zbog zasluga Dinamo ga je prepustio PAOK-u za samo 160.000 eura)Mathias Chago (Metalac Osijek, bez odštete, plaća 75.000 eura godišnje, nudio dobre igre, ali su ga zaustavile ozljede)Junior (Internacional, bez odštete, plaća 60.000 eura godišnje, nije se pokazao dobrim, brzo je otišao, bez odštete)Anderson Costa (Vasco de Gama, 800.000 eura odštete, plaća 250.000 eura godišnje, glamurozno najavljen, jedna od najlošijih investicija, nakon kratkog vremena “dobio nogu”, bez odštete)Eddy Bosnar (Everton, bez odštete, plaća 120.000 eura godišnje, svoj posao u Dinamu odradio dobro, ali otišao bez odštete)Dumitru Mitu (Rijeka, bez odštete, plaća 45.000 eura godišnje, solidne prezentacije, također otišao bez odštete)2006/07.5 Sammir (Atletico Paranaense, 1,4 milijuna eura odštete, plaća u početku 30.000 eura, danas 600.000 eura, najbolji stranac koji je ikad došao u Maksimir)5 Jens Nowotny (Bayer Leverkusen, bez odštete, plaća 300.000 eura godišnje, stigao ozlijeđen, stalno bio ozlijeđen, pokazao malo, otišao bez odštete)2007/08.5 Georg Koch (Duisburg, bez odštete, plaća 200.000 eura godišnje, dobro branio, makar je imao teških kiksova, otišao bez odštete)Franck Guela (Kerkyra, bez odštete, plaća 150.000 eura godišnje, solidan, ali ništa više od toga, otišao bez odštete)Osmar (Fluminense, 450.000 eura odšteta, plaća 100.000 eura godišnje, od njega nismo vidjeli ništa, nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za Modre, otišao bez odštete)2008/09.Luis Ibanez (Boca Juniors, 650.000 eura odštete, plaća 100.000 eura godišnje, sad 300.000 eura, jedan od boljih stranaca koje je Dinamo doveo)Pedro Morales (Universidad de Chile, 1,6 milijuna eura, plaća 300.000 eura godišnje, jedna od najskupljih investicija Modrih, samo jednu sezonu odigrao dobro, onda nestao, ove zime istječe mu posudba, Dinamo na njega ne računa)GuilLermo Suarez (Tigre, milijun eura odštete, plaća 100.000 eura godišnje, promašaj, otišao bez odštete)Adrian Calello (Independiente, 2,2 milijuna eura odšteta, plaća 200.000 eura godišnje, sad 300.000 eura, najskuplja investicija Modrih u povijesti, bilo je dobrih trenutaka, čvrst defenzivac, ali očekivalo se mnogo više)Miroslav Slepička (Sparta, 1,5 milijune eura odštete, plaća 125.000 eura godišnje, nije se proslavio, otišao bez odštete)2009/10.Leandro Cufre (Monaco/Gymnasia La Plata, bez odštete, iz Monaca prešao u Gymnasiju, ali za taj klub nije odigrao niti jednu utakmicu, plaća 450.000 eura godišnje, pun pogodak, otišao bez odštete)Dimitrios Papadopoulos (Panathinaikos, bez odštete, plaća 400.000 eura godišnje, promašaj, otišao bez odštete)Dodo (Inter Zaprešić, 400.000 eura odštete, plaća 100.000 eura godišnje, nije se naigrao, otišao za 300.000 eura u azerbajdžansku Gabalu)Emiljano Vila (Teuta, 250.000 eura odštete, plaća 50.000 eura, promašaj, otišao za odštetu od 120.000 eura u redove grčke Giannine)2010/2011.Tonel (Sporting Lisabon, bez odštete, plaća 600.000 eura, pun pogodak)Jakub Sylvestr (Slovan Bratislava, 1,5 milijuna eura odštete, plaća 120.000 eura godišnje, nije se snašao u Dinamu, trenutačno na posudbi)2011/2012.Walid Atta (Lokomotiva, bez odštete, plaća 50.000 eura godišnje, nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za Modre jer je bio ozlijeđen, otišao bez odštete)2012/2013.Bryan Carrasco (Audax Italiano, posudba, plaća 75.000 eura godišnje, u fazi adaptacije)

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Mar 2014, 22:04

:bua

Mamići su zaista doveli "novog Sammira": Pijani Cleyton pretučen u centru Zagreba

Image

Pijanog Cleytona u jutarnjim satima četvrtka u noćnom klubu Lemon u Gajevoj ulici pretukla je nepoznata osoba

BRAĆA Mamić početkom ove godine pronašla su zamjenu za Sammira, Brazilca Cleytona koji je na Maksimir stigao iz Turske.

Pri potpisu ugovora Cleyton je poručio kako mu, za razliku od prethodnika, izlasci i tulumarenja nisu prioritet, te da je obiteljski čovjek. Međutim, Brazilac je brzo uhvaćen u laži...

Pijanog Cleytona u jutarnjim satima četvrtka u noćnom klubu Lemon u Gajevoj ulici pretukla je nepoznata osoba, saznaju Sportske novosti.

Dinamo će kazniti "novog Sammira" u skladu s disciplinskim pravilnikom kluba.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 28 Mar 2014, 18:27

:plavi :plavi komedija ...kakav gazda takav igrač :D.

Mamić više nema milosti prema zločestim Brazilcima: Dinamo i Cleyton raskinuli ugovor!

"NOVI Sammir", odnosno nestašni Brazilac Cleyton više nije igrač Dinama! Zoran Mamić udaljio ga je iz prve momčadi, a ubrzo je stigla vijest kako su Dinamo i Cleyton sporazumno raskinuli ugovor.

Klub je prvo putem službene stranice naveo da je Cleyton suspendiran zbog "nediscipline i kršenja disciplinskog pravilnika", što u prijevodu znači da se pijan potukao u jednom zagrebačkom klubu te je tako nanio veliku štetu ugledu kluba.

Iz ovog slučaja vidi se da je Mamić dosta toga naučio iz povijesti. Cleyton nije Sammir, odnosno gazda kluba Zdravko Mamić nije toliko sklon ovom Brazilcu, tako da za njega, vrlo vjerojatno, neće biti milosti kao što je to bilo kod Filha, koji je u sedam zagrebačkih godina bezbroj puta zatvarao kafiće, odnosno kršio disciplinu i klupska pravila. Doduše, nikada se nije potukao.

Nekoliko sati nakon obavijesti o suspenziji, Dinamo je potvrdio kako Cleyton više nije njihov igrač. Brazilac je u Dinamu odigrao šest utakmica, a pritom je postigao jedan pogodak. Mamići su ga hvalili kako je riječ o vrhunskom profesionalcu, pravom pojačanju i idealnoj zamjeni za Sammira, a na kraju se pokazalo da je Dinamova skautska služba predvođena Zoranom Mamićem još jednom kupila "mačka u vreći".

Fernandesu 25 tisuća eura kazne!

Junior Fernandes također je dobio kaznu, samo što je njegova izražena u eurima. Mamiću mu je, naime, uzeo iz džepa 25 tisuća eura zbog nediscipline.Fernandesov grijeh je taj što je pravio društvo Cleytonu dok je ovaj još bio trijezan. Čileanac navodno nije konzumirao alkohol te je rano otišao kući, ali Mamić očito nije imao milosti.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 28 Mar 2014, 18:29

:aplauzz MENADŽERČINA :bua

Španjolci se čude Dinamu: Za siću su prodali dragulja europskom gigantu!

Image

Provjerili smo što na transfer Halilovića kažu navijači španjolskog prvaka

BARCELONA je službeno potvrdila dovođenje Alena Halilovića za samo 2.2 milijuna eura plus moguće bonuse koji ovise o njegovim nastupima za prvu momčad katalonskog diva.

Provjerili smo što na ovaj transfer kažu navijači španjolskog prvaka. Većina je oduševljena, što kvalitetama 17-godišnjeg dragulja što malom cijenom.

Neki od komentara sa španjolskih portala i foruma navijača Barcelone:

"Nevjerojatan je talent, a dobra stvar je da je jeftin. Ako i ne uspije u Barceloni možemo ga prodati i zaraditi."

"Istina je da je ovo sjajan transfer, ali čudim se Dinamu. Imati takvog bisera poput Halilovića, a prodati ga europskom gigantu za samo dva milijuna eura."

"Podsjeća me na Messija. Sigurno je da će za par godina biti važan igrač prve momčadi."

"Bolji je od Realovaca Isca, Illarramendija, Jesea, Morate i ostalih. Uskoro će biti bolji i od Balea..."

"Izvrstan posao Barcelone. Sada imaju Halilovića, Rafinhu, Suareza... Osigurali smo budućnost nakon odlaska Xavija, Inieste, Busquetsa i Cesca. Šteta što ne dovodimo i vrhunske braniče."

"Sličan je Modriću s tom razlikom da ima samo 17 godina i da ide u klub gdje će naučiti tiki-taku. Sa svojim driblinzima, nevjerojatnom vizijom i čarobnom ljevicom postat će veliki igrač."

"Xavi će mu biti dobar učitelj, najbolji. Pored njega ne može postati loš igrač."

"Fantastično i jeftino potpisivanje fantastičnog igrača."

"Samo 2.2 milijuna eura i bonusi? Vrhunski posao jer je ovaj igrač nevjerojatan. Za dvije godine vrijedit će između 15 i 20 milijuna. Fantastična vijest za španjolski nogomet."

"Odlične vijesti za malo novca."

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 29 Mar 2014, 01:23

storm wrote:Inače evo malo rezultata i brojki uspješne i nadasve stručne braće dalton kod kupnje i prodaje igrača u jednom razdoblju...ponešto su i pogodili, ali vjerojatno zakonom velikih brojeva.....
samo površan pogled nudi koliko je love otišlo u vjetar... samo tko bi umjesto njih...kad nema bolji :123

2005/06.Carlos (Sao Paulo, 40.000 eura odštete, plaća 20.000 eura godišnje, lijevi bek koji je vrlo malo znao, mediji su se šalili da su Modri kupili jedinog Brazilca koji ne zna igrati nogomet, otišao bez odštete)Etto (Atletico Paranense, bez odštete, plaća 150.000 eura godišnje, desni bočni koji je ostavio lijep trag u Maksimiru, zbog zasluga Dinamo ga je prepustio PAOK-u za samo 160.000 eura)Mathias Chago (Metalac Osijek, bez odštete, plaća 75.000 eura godišnje, nudio dobre igre, ali su ga zaustavile ozljede)Junior (Internacional, bez odštete, plaća 60.000 eura godišnje, nije se pokazao dobrim, brzo je otišao, bez odštete)Anderson Costa (Vasco de Gama, 800.000 eura odštete, plaća 250.000 eura godišnje, glamurozno najavljen, jedna od najlošijih investicija, nakon kratkog vremena “dobio nogu”, bez odštete)Eddy Bosnar (Everton, bez odštete, plaća 120.000 eura godišnje, svoj posao u Dinamu odradio dobro, ali otišao bez odštete)Dumitru Mitu (Rijeka, bez odštete, plaća 45.000 eura godišnje, solidne prezentacije, također otišao bez odštete)2006/07.5 Sammir (Atletico Paranaense, 1,4 milijuna eura odštete, plaća u početku 30.000 eura, danas 600.000 eura, najbolji stranac koji je ikad došao u Maksimir)5 Jens Nowotny (Bayer Leverkusen, bez odštete, plaća 300.000 eura godišnje, stigao ozlijeđen, stalno bio ozlijeđen, pokazao malo, otišao bez odštete)2007/08.5 Georg Koch (Duisburg, bez odštete, plaća 200.000 eura godišnje, dobro branio, makar je imao teških kiksova, otišao bez odštete)Franck Guela (Kerkyra, bez odštete, plaća 150.000 eura godišnje, solidan, ali ništa više od toga, otišao bez odštete)Osmar (Fluminense, 450.000 eura odšteta, plaća 100.000 eura godišnje, od njega nismo vidjeli ništa, nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za Modre, otišao bez odštete)2008/09.Luis Ibanez (Boca Juniors, 650.000 eura odštete, plaća 100.000 eura godišnje, sad 300.000 eura, jedan od boljih stranaca koje je Dinamo doveo)Pedro Morales (Universidad de Chile, 1,6 milijuna eura, plaća 300.000 eura godišnje, jedna od najskupljih investicija Modrih, samo jednu sezonu odigrao dobro, onda nestao, ove zime istječe mu posudba, Dinamo na njega ne računa)GuilLermo Suarez (Tigre, milijun eura odštete, plaća 100.000 eura godišnje, promašaj, otišao bez odštete)Adrian Calello (Independiente, 2,2 milijuna eura odšteta, plaća 200.000 eura godišnje, sad 300.000 eura, najskuplja investicija Modrih u povijesti, bilo je dobrih trenutaka, čvrst defenzivac, ali očekivalo se mnogo više)Miroslav Slepička (Sparta, 1,5 milijune eura odštete, plaća 125.000 eura godišnje, nije se proslavio, otišao bez odštete)2009/10.Leandro Cufre (Monaco/Gymnasia La Plata, bez odštete, iz Monaca prešao u Gymnasiju, ali za taj klub nije odigrao niti jednu utakmicu, plaća 450.000 eura godišnje, pun pogodak, otišao bez odštete)Dimitrios Papadopoulos (Panathinaikos, bez odštete, plaća 400.000 eura godišnje, promašaj, otišao bez odštete)Dodo (Inter Zaprešić, 400.000 eura odštete, plaća 100.000 eura godišnje, nije se naigrao, otišao za 300.000 eura u azerbajdžansku Gabalu)Emiljano Vila (Teuta, 250.000 eura odštete, plaća 50.000 eura, promašaj, otišao za odštetu od 120.000 eura u redove grčke Giannine)2010/2011.Tonel (Sporting Lisabon, bez odštete, plaća 600.000 eura, pun pogodak)Jakub Sylvestr (Slovan Bratislava, 1,5 milijuna eura odštete, plaća 120.000 eura godišnje, nije se snašao u Dinamu, trenutačno na posudbi)2011/2012.Walid Atta (Lokomotiva, bez odštete, plaća 50.000 eura godišnje, nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za Modre jer je bio ozlijeđen, otišao bez odštete)2012/2013.Bryan Carrasco (Audax Italiano, posudba, plaća 75.000 eura godišnje, u fazi adaptacije)
..cufre i tonel po meni pravi igrači...zanimljivo bez odštete stigli...costa je bio smišan ka i oni grk.. :pusi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 30 Mar 2014, 23:12

Osijek šokirao Dinamo: Mišić u zadnjoj minuti donio pobjedu na Gradskom vrtu!

Image

28. kolo HNL-a
Osijek - Dinamo 3:2
Oko sedam tisuća gledatelja
Dva gola Cesareca, jedan Mišića, za Dinamo strijelci Fernandes i Čop

U TREĆOJ utakmici 28. kola HNL-a Osijek je u svom Gradskom vrtu svladao Dinamo s 3:2 i tako pobjegao sa začelja prvenstvene ljestvice. Do velike pobjede došli su u posljednjim minutama susreta.
Na stadionu u Osijeku okupilo se oko sedam tisuća gledatelja, podrška Kohorte bila je glasna od prve minute, a u većem broju pristigli su i Bad Blue Boysi. Na terenu, pak, nije bilo većih uzbuđenja na samom početku, sve do 13. minute kad se Šorša nenadano našao sam pred Ježinom, no nije uspio iz okreta zahvatiti loptu i uputiti udarac.

Greda na jednoj, pogodak na drugoj strani

Pet minuta kasnije nakon igranja rukom imao je priliku Fernandes, odmah potom i Soudani, no prvi udarac je blokiran, a drugi nije bio dovoljno precizan. Igralo se potom uglavnom na sredini, Dinamo je imao loptu, ali ne i previše ideje prema naprijed. U 37. minuti mogli su ipak povesti, no solo prodor Brozovića zaključen je njegovim udarcem sa 16 metara u gredu.

Par minuta potom, u 41., mreža se konačno zatresla, i to ona iza Ježine. Mišić je lijepo pronašao Cesareca u kaznenom prostoru, a on je primirio loptu i mirno pogodio nebranjeni dio mreže za 1:0, a s tim rezultatom se otišlo na predah.

Cesarec prekrasno pogodio sa 16 metara

U nastavak su gosti ušli odlučniji u namjeri da dođu do pogotka, no sve pokušaje zaustavljao je Mikulić. Na drugoj strani su domaćini prijetili iz kontri i polukontri, a iz jednog od takvih napada Mišić je ponovno pronašao Cesareca, ovaj put na vrhu šesnaesterca, a napadač Rijeke na posudbi u Gradskom vrtu prekrasno je pogodio pod gredu za 2:0.

Slavlje na tribinama bilo je sve veće kako su minute protjecale, no crna rupa u igri Osijeka vratila je Dinamo u igru. Prvo je u 80. minuti Čop petom ostavio za Fernandesa, a ovaj je s ruba kaznenog prostora iskosa pucao u bliži kut, lopta se na putu jednom odbila i prevarila Mikulića.

Povratak Dinama i mat Mišića u zadnji čas

Četiri minute potom Čop je primio loptu između dva stopera, sam krenuo na Mikulića i lagano zabio za 2:2 i šok na tribinama. Bio je tada dojam da je moguć jedino potpuni preokret, a da Tomislav Rukavina i igrači mogu biti zadovoljni ako sačuvaju bod.

Modri, danas u zlatnim dresovima, krenuli su po treći gol, no on je pao na drugoj strani. Borna Barišić je u 89. minuti povukao kontru, prošao po lijevoj strani i ubacio u sredinu, a tamo je neometani Josip Mišić mirno glavom zabio pored Ježine za 3:2.

Do kraja potom nije bilo vremena za novu promjenu rezultata, Dinamo je doživio treći poraz u prvenstvu ove sezone, a Osijek se s tek trećom pobjedom dokopao željene osme pozicije, koju mu sutra može oduzeti Slaven Belupo eventualnom pobjedom protiv Splita.

Osijek: Mikulić, Kurtović, Bralić, Cesarec, Glavaš, Jonjić, Škorić, Šorša (Barišić), Matas, Mišić, Ugarković (Vidaković).

Dinamo: Ježina, Soudani, Šimunić, Šimunović, Antolić, Fernandes, Pivarić (Pavičić), Leko, Halilović (Lima), Brozović, Čop.

Prva liga, 28. kolo:

Osijek - Dinamo 3:2 (Cesarec 41', 69, Mišić 89'/Fernandes 80', Čop 84')

Ružni

Post by Ružni » 31 Mar 2014, 09:13

Osijek dao 3 gola na jednoj utakmici, nije li sumnjivo :oo

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 31 Mar 2014, 09:21

ružni wrote:Osijek dao 3 gola na jednoj utakmici, nije li sumnjivo :oo
prvenstvo osigurano....očekujmo prelazak nekog osječkog talenta u dinamo za kikiriki :oo

Post Reply

Return to “Fudbal”