Druzi se s njima,ispostovao njihove obicaje i to je to, a ne odma neke teorije

I bravo

Zasto bi bilo nelogicno? Dragi Bog zove sebi koga hoce, a koga nece pusti ga da zivi u zabludi.Krokodil Behko wrote:Bilo bi neobično, da u islam pređe neko ko se zove Christiano i glupe su te tvrdnje.
Meni ne bi ni bilo drago, jer bi to bila neka druga osoba
Pa ja sam rekao neobično, a ne nelogično, a i šalio sam seLavlje_srce wrote:Zasto bi bilo nelogicno? Dragi Bog zove sebi koga hoce, a koga nece pusti ga da zivi u zabludi.Krokodil Behko wrote:Bilo bi neobično, da u islam pređe neko ko se zove Christiano i glupe su te tvrdnje.
Ne bi bio druga osoba, mozda bi se samo vratio svojoj biti. To sve pod uvjetom da predje na Islam, mozda i nece, nebitno na kraju krajeva.
Krokodil Behko wrote:Bilo bi neobično, da u islam pređe neko ko se zove Christiano i glupe su te tvrdnje.
Lectere, titati kud baš taj avatar? Sve pomislim otkud ja fin dečko, da pišem takve stvari
Ne bi bilo ni neobicno jer tri monoteisticke religije imaju mnogo vise slicnosti nego razlika, niti vidim nesto saljivo u tome.Krokodil Behko wrote:
Pa ja sam rekao neobično, a ne nelogično, a i šalio sam se
storm wrote:CR je meni mnogo veča ljudina od Messija....puno daje, javno, anonimno....jest ufuran naizgled, ali djela ukazuju na nešto drugo.
respect
Mala_Mu wrote:storm wrote:CR je meni mnogo veča ljudina od Messija....puno daje, javno, anonimno....jest ufuran naizgled, ali djela ukazuju na nešto drugo.
respect
Cemu usporedba ?i to bas sa Messijem
![]()
Vidim ,nije to tema
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest