Hocu li zivjeti dugo

Jer ne osjećam se bas dobro

Moderator: Krokodil Behko
Julia-Klara wrote:naravno da muskarci imaju emocije, kakvo je ovo pitanje
problem je sto ih pokazuju drugacije nego zene, ili ih nikako ne pokazuju
zato umiru prije zena
jer kupe sve u sebi i pojede ih iznutra
budale
Heidi wrote:Muskarci koji znaju i zele pokazti sto osjecaju su mi ultra privlacni.
Poceo si da se upoznjes i oblikujes.greeneyes wrote:I ja donedavno nisam znao pokazivati svoje emocije, al' eto promijenilo se i to.
Ja, ...a zašto onda žene puno češće boluju od depresije...Tempy wrote:Muškarci su emotivniji od žena samo to ne pokazuju. Oni koji ih pokažu znamo njihova imena i prezimena Sergej Jesenjin...Jeaques Prevert...nešto se ne sjećam žena pjesnikinja sa tako jakim emocionalnim nabojem. Pjesme kao "Barbara " ili "Majka" može napisati samo muškarac jer ima dublje emotivne receptore.
Biba wrote:Ja, ...a zašto onda žene puno češće boluju od depresije...Tempy wrote:Muškarci su emotivniji od žena samo to ne pokazuju. Oni koji ih pokažu znamo njihova imena i prezimena Sergej Jesenjin...Jeaques Prevert...nešto se ne sjećam žena pjesnikinja sa tako jakim emocionalnim nabojem. Pjesme kao "Barbara " ili "Majka" može napisati samo muškarac jer ima dublje emotivne receptore.
Behko, dokazano je da depra više pogađa žene, dakle - emotivnije su, ali činjenica je i da muškarci sve više oboljevajuKrokodil Behko wrote:Biba wrote:Ja, ...a zašto onda žene puno češće boluju od depresije...Tempy wrote:Muškarci su emotivniji od žena samo to ne pokazuju. Oni koji ih pokažu znamo njihova imena i prezimena Sergej Jesenjin...Jeaques Prevert...nešto se ne sjećam žena pjesnikinja sa tako jakim emocionalnim nabojem. Pjesme kao "Barbara " ili "Majka" može napisati samo muškarac jer ima dublje emotivne receptore.
Možda zato što su slabiji pol.
Muškarci su emotivni a snažni, pa i veoma maštoviti, više smisla za humor, manje smisla za svađe i aferisanje. Jbg stvar je u tome, da žene svašta računaju kao emotivnost. Za ženu je emotivno i kad joj frizerka kaže, kako joj je super nova frizura.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests