navika wrote:Zasto imas probleme sa spavanjem u tim godinama? I meni si sumnjiv
Salu na stranu, ali zasto i ti insistiras da bash moras biti u parku. Bit ces sumnjiv svakom ko te vidi tamo u neka gluha doba nocu.
Ne, nisam tamo u gluho doba, ali da volim izać vani zapalit cigar i PROŠETAT noću, volim. Ne sjedit i bit u parku, iako imam pravo, to je creepy i za mene

Ljudi ovdje su dobili dojam da meni smeta policija i provjere. Ne, dok su u skladu sa zakonom. Hoćeš osobnu, k, evo. Pretraga? Nije mi drago ali se nikad odupirem. Problem je power trip koji imaju, unošenje u facu, bahatost i pitanja tipa "Gdje ti tata radi?" Jednom je bilo, "Ma dobar si ti, ali ima onih luđaka pedera po noći." TO PREDSTAVNIK ZAKONA? Da, želim znati dokle oni TAČNO smiju ići jer mi ih je pun klinac, i želim da znam koliko ja TAČNO daleko smijem ići da učinim njima stvari neugodnima. Jer se oni trude meni učiniti stvari neugodnima. A vjeruj mi, nije njima cilj mene uhapsiti nego cenera cvanciku izvući. Kad ti lik pored tebe na podu nađe opušak ručno smotane cigare sapranu sa 100 kiša i sa 100 sunca sprženo, staro kao Isusovo magare i pokuša te uvjeriti da je tvoje i da si UPRAVO bacio. Još lik na haubi razmota taj opušak u kojem je samo duhan i kaže "Hašiš". Nisam konzument već 4 godine (ništa protiv ofc) ali znam kako izgleda, ne pravi me idiotom. Really nigga netko je smotao hašiš tako u joint i bacio skoro pola. Nisam se dao napraviti budalom. Kad je vidio da me ni prijetnjama na testove ne može uznemiriti, odustao je. Ponavljam, nemam ni prekršaja u prometu, kamoli dosje. Htio je cenera, 20, štagod. I onda mi ljudi govore o sumnjama i opravdano je i bla bla. I razumijem vas sve, razumijem vaše poenta, ali... Vjerujte mi, znam prepoznati policajca koji radi nešto jer je dobar policajjac i znam one koje rade tačno obrnuto od opisa "služiti i štititi".