Bolje da ih mlatim u igrici nego u reali
storm wrote: 12 Nov 2017, 23:19 Planiram već dugo world of tanks...strategija, nadmudrivanje glupih rusa i poljaka(zbilja igrači iz poljske su najiritantniji
)
ali nikako vremena![]()
Toga se i bojim, zato radije i ne pocinjemKrokodil Behko wrote: 13 Nov 2017, 00:13storm wrote: 12 Nov 2017, 23:19 Planiram već dugo world of tanks...strategija, nadmudrivanje glupih rusa i poljaka(zbilja igrači iz poljske su najiritantniji
)
ali nikako vremena![]()
Morat ćeš za to, odvojiti vrijeme od nečega drugog.
Tako sam i ja, negdje skoro igrao nekoliko era Imperie online, pa čitava obaveza.
igro ja preksinoc sa jaranima ligu i bio ubjedljivo zadnji a podjebavo ko da sam ko prvi hahaSocrates wrote: 12 Nov 2017, 20:47 Je li iko igra regularne igrice, Fifa, Formula 1 i to?![]()
Sinoć sam bio tek šesti u Montrealu, nakon što sam zajebao gume pred kraj. Puši se sve oko mene, a ja kuliram.Dvojica me prestigose u zadnjem krugu.
497. nivo.Maja wrote: 12 Nov 2017, 18:35 Uvijek sam prezirala ove igre gdje se spajaju dijamanti, voce i slicno al ova mi je bas zanimljiva jer stalno ubacuju nove prepreke. Zvukovi mi se svidjaju posebno kad pucaju kamene prepreke![]()
Nije lagana. Trenutno sam na 211 nivou![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests