ma sto ti govoris sadKrokodil Behko wrote: 28 Feb 2021, 17:08
E vidiš., to je bilo prije nego što ću otvoriti temu na svaku temu, u ovoj dimenziji![]()

Moderator: Krokodil Behko
ma sto ti govoris sadKrokodil Behko wrote: 28 Feb 2021, 17:08
E vidiš., to je bilo prije nego što ću otvoriti temu na svaku temu, u ovoj dimenziji![]()
Zanki wrote: 28 Feb 2021, 17:19ma sto ti govoris sadKrokodil Behko wrote: 28 Feb 2021, 17:08
![]()
prica mi prija iz makedonije kako je njen caca u grckoj reka srbekima susedimaKrokodil Behko wrote: 28 Feb 2021, 17:21
Kažem, pisao bih i dalje, takve uvodne postove, ali već sam otvorio sve moguće teme
Krokodil Behko wrote: 28 Feb 2021, 17:21
Kažem, pisao bih i dalje, takve uvodne postove, ali već sam otvorio sve moguće teme
Hurija wrote: 28 Feb 2021, 18:03Krokodil Behko wrote: 28 Feb 2021, 17:21
Kažem, pisao bih i dalje, takve uvodne postove, ali već sam otvorio sve moguće temeBehko kakav ti je ovo avatar ?.
i meni nekad dodje da otvorim sebi forumNaseef Mushroom wrote: 14 Oct 2021, 16:22 Ljudi se naježe na pomisao života poslije foruma ali ima i gdje se naježiš kod života na forumu.
Bio je jedan fan forum o Buffy. Ko ne zna, to je bila tinejdžerska serija o djevojci ubici vampira i ništa čudno niti interesantno ne bi bilo da na forumu nije bila samo jedna forumašica.
Samo jedna forumašica na forumu koji je trajao 6 godina koja je sama ovarala teme, postavljala komentare na sopstvenu temu i razgovarala sama sa sobom i napisala ukupno 37.650 komentara![]()
![]()
Pa, cim nadju momka nestanu, kad se rasture , eto ih opet nazad..
Hannibal wrote: 14 Oct 2021, 16:26i meni nekad dodje da otvorim sebi forumNaseef Mushroom wrote: 14 Oct 2021, 16:22 Ljudi se naježe na pomisao života poslije foruma ali ima i gdje se naježiš kod života na forumu.
Bio je jedan fan forum o Buffy. Ko ne zna, to je bila tinejdžerska serija o djevojci ubici vampira i ništa čudno niti interesantno ne bi bilo da na forumu nije bila samo jedna forumašica.
Samo jedna forumašica na forumu koji je trajao 6 godina koja je sama ovarala teme, postavljala komentare na sopstvenu temu i razgovarala sama sa sobom i napisala ukupno 37.650 komentara![]()
![]()
Ako ćemo gledati po ovome
onda se zbog toga ide u džehennem/pakao jer je samoubistvoKrokodil Behko wrote: 27 Oct 2015, 10:20 Postoje internetske legende o tome, nešto u kontekstu religije, da svi forumaši nakon foruma idu u raj, za razliku od facebookovaca koji idu u pakao, zbog munafikluka i ostalih bogohulnih stvari.
Po toj religji, forumaši nakon što umru direktno na forumu, postaju šehidi i odlaze u najbolji dio raja, gdje šetaju cuke po zelenim parkovima, idu u "bingo" i "konzum" koji organiziraju specijalne popuste za umrle forumaše, jeftino ljetuju u Neumu, izlaze u grad sa komšijama i njihovom djecom i ostale rajske blagodeti
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests