u narodu poznato kao dobar zagondzija.Lanci wrote:to bi samo bio ljubavnik
Sex sa prijateljem-za ili protiv
Moderators: spacebound, Duminjo
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Sex sa prijateljem-za ili protiv
[media]rof6skiOzf4&feature[/media]

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
[media]IUM2Evxx9Ic&feature[/media]

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Angelino croft
- Osvježenje foruma
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
Koliko sam shvatila ti i Behko ste dobri prijatelji,pa skini gace i naguzi seAngelino croft wrote:ja sam jos uvijek za...@

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Angelino croft
- Osvježenje foruma
kategoricko i cvrsto ne...
..samo se angelini jolie mogu naguziti kad obuce na sebe dildo pricvrscen na gacice...@ 

zlo izvrsnije ističe dobro
-
- Na probnom
Prijateljstvo s povlasticama
Moje iskustvo:
Vec 2-3 godine sam prijatelj sa jednom sjajnom djevojkom. prijateljstvo je super, i iskrenost, otvorenost, zabava, sve je na nivou. e prosle godine otprilike u ovo doba smo to malo digli na visi nivo. od tad, do dana dananjeg se cesto vidjamo radi dobrog sexa. sex je sjajan, i tu nema reci. Ali me zanima po Vasem iskustvo, na sta ovo moze izaci.. kad jedno pozeli nesto vise, ili mu to dosadi. Kako stvari vratiti na onaj nivo prijateljstva od prije?
Vec 2-3 godine sam prijatelj sa jednom sjajnom djevojkom. prijateljstvo je super, i iskrenost, otvorenost, zabava, sve je na nivou. e prosle godine otprilike u ovo doba smo to malo digli na visi nivo. od tad, do dana dananjeg se cesto vidjamo radi dobrog sexa. sex je sjajan, i tu nema reci. Ali me zanima po Vasem iskustvo, na sta ovo moze izaci.. kad jedno pozeli nesto vise, ili mu to dosadi. Kako stvari vratiti na onaj nivo prijateljstva od prije?
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Re: Priljatestvo s povlasticama
nemam tog iskustva ali ipak sam prilicno sigurna da je prijateljstvo unisteno vec prvim sexom. o kraju da i ne govorimo. sad, pitanje je....ko sta podrazumijeva pod prijateljstvom ....ali i sexom.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
- Na probnom
Za sad ni prijateljstvo ni sex ne gube nista xD Prijateljstvo je i dalje sjajno, sve sto je bilo pre toga, a sex je kakav i treba biti. Nije samo radi ciste penetracije. ima i strasti i dodira.. Dosta stvari smo oboje prvi put jedno s drugim probali, nekako vjerujemo jedno drugom dovoljno xD
- Heidi
- Forum [Bot]
pa onda budite u vezi sa dobrim sexom i jos boljim prijateljstvom....
kad vec sve ko puding od jagoda
zasto onda sex sa povlasticama?

zasto onda sex sa povlasticama?

Slazem se sa Heidi. I jos mislim da vecina zena povezuje sex sa ljubavlju i emocijama i pretpostavljam da su kod nje one prisutne tako da ce njoj biti tesko da te slusa kako joj pricas o potencijalnim curama ili nekim problemima vezane za ljubav koja nju iskljucuje. Nema nista od tog prijateljstva.
Imam prijatelja koji je tako u svojim mladjim danima imao prijateljicu koja je zivjela u drugom gradu, i kad god bi isao poslovno u taj grad, nazvao bi je da popiju skupa kafu i uvijek bi u krevetu zavrsili, kada im je to dosadilo, odnosno kada je ona nasla momka sa kojim je nesto ozbiljnije planirala, ona je taj dio sa sexom
sa mojim i njenim prijateljem prekinula i ostali su jarani opet
I danas se cuju, samo sto su oboje u braku i imaju djecu 
Imam prijatelja koji je tako u svojim mladjim danima imao prijateljicu koja je zivjela u drugom gradu, i kad god bi isao poslovno u taj grad, nazvao bi je da popiju skupa kafu i uvijek bi u krevetu zavrsili, kada im je to dosadilo, odnosno kada je ona nasla momka sa kojim je nesto ozbiljnije planirala, ona je taj dio sa sexom

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
-
Crazy_VipeR wrote:Moje iskustvo:
Sumnjam da se mozete vratiti na prijateljski odnos , jer bilo i ima sexa..Sex koliko moze da uljepsa , moze i da pokvari neke odnose ,kao prijateljske naprimjer..
Sa prijateljima/cama nema sexa...ili prijatelji , ili ljubavnici..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13981 times
- Been thanked: 9654 times
Pitanja:Crazy_VipeR wrote:Za sad ni prijateljstvo ni sex ne gube nista xD Prijateljstvo je i dalje sjajno, sve sto je bilo pre toga, a sex je kakav i treba biti. Nije samo radi ciste penetracije. ima i strasti i dodira.. Dosta stvari smo oboje prvi put jedno s drugim probali, nekako vjerujemo jedno drugom dovoljno xD
1.Zasto onda o njoj ne razmisljas kao ozbiljnoj vezi? Jer,ako se vec tako dobro razumijete i slazete, jos ste prijatelji, onda taj sex i prijateljstvo podigni za jos jedan level vise, pa budite par...
2.I zasto se zelis vratiti na "samo" prijatlejstvo? Ipak nije tako dobro?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13981 times
- Been thanked: 9654 times
Sa ovim se potpuno slazemTrepavica wrote:Crazy_VipeR wrote:Moje iskustvo:
Sumnjam da se mozete vratiti na prijateljski odnos , jer bilo i ima sexa..Sex koliko moze da uljepsa , moze i da pokvari neke odnose ,kao prijateljske naprimjer..
Sa prijateljima/cama nema sexa...ili prijatelji , ili ljubavnici..
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Heidi
- Forum [Bot]
pa ima i sa ljubavnicima prijateljstva....samo sto to ide oficijelno u paketu....aranzmanu.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3849 times
- Been thanked: 2894 times
kao prijatelji vodite ljubav...
a sexsaj se sto vise....
a sexsaj se sto vise....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Meni ovakav odnos kao sto crazy opisuje nije nista cudno ali je potrebno da se nadju dvoje, koji stvarno imaju ista shvatanja
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Gledao sam i ja taj film
,Mila Kunis odradila sjajan posao 

Samo sabura
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7419 times
- Been thanked: 17246 times
Ja sam shvatila da on ne želi da se vrate na samo prijateljstvo nego se pita može li se iz ovog izroditi ljubav ili možda brak