Drug moj ...rethna wrote:Ne sjecam se kad me neka pohvalila da sam lijep.
Ponekad cujem:"vidi ovog"![]()

Moderator: spacebound
Drug moj ...rethna wrote:Ne sjecam se kad me neka pohvalila da sam lijep.
Hvala ti k'o sestriChloe wrote:Drug moj ...rethna wrote:Ne sjecam se kad me neka pohvalila da sam lijep.
.... po ljepoti.
Kao jaLavlje_srce wrote:Julia-Klara wrote:Pa ne znam.
Ono sto je meni lijepo obicno drugima nije i obrtno.
Recimo, prijateljica ima tipa za kojim se zagublja, stalno prica kako se lijep, sexi, zgodan, a meni ni na sta nije nalik![]()
![]()
Pa ljubav je slijepa.![]()
Naravno, nista ljepse nego kad te neko odusevi time sto jeste kao covjek (a ne time kako izgleda).Jednostavno prihvati da ima zena kojima ljepota bitna...Ili kako da drugacije kazem - nas kojima je neko lijep jer sve drugo sto smo upoznale i vidjele vezano za tu osobu ga cini lijepim
rethna wrote:Hvala ti k'o sestriChloe wrote:Drug moj ...rethna wrote:Ne sjecam se kad me neka pohvalila da sam lijep.
.... po ljepoti.
Halali, Lavlje. Preko moba sam pa ne vidim pola postova.Lavlje_srce wrote:Sad procitaj sta sam ja napisala pa se i meni zahvali. Ma i ne moras, fakat to mislim.greeneyes wrote:
Stategabri, tebi sam se vec zahvalio.
hakala wrote:Joj sve nešto traže fine, da su kulturni, pažljivi, fini prema drugima, nisu bitne pare, ljepota, status a nijedna nije ostavila što je taj nekulturan, nepažljiv, grub, loš prema drugima, lopov. Ostave ga kad je čovjek prebije ko vola, išamara ili kad je pravari sa pola grada ako same u međuvremenu ne dobiju nogu u dupe.
Mislis: Niko, niko, kao ja?Rum wrote: Kao ja
Lavlje_srce wrote:Mislis: Niko, niko, kao ja?Rum wrote: Kao ja
Evo jos jedne tvoje:Rum wrote:da
Ne, nego sam rekao, ako nemaš nikakve druge argumente, onda bi trebali vizuelni atributi. Nemoj da ja sad samog sebe citiram, znam šta sam napisao.statebriga wrote:JRece mi Begko,ako zelim lijepog muskarca,moram i ja imati lijepe atribute.Ko je uopste izmislio takvo pravilo?
Slijepa nego staLavlje_srce wrote:Julia-Klara wrote:Pa ne znam.
Ono sto je meni lijepo obicno drugima nije i obrtno.
Recimo, prijateljica ima tipa za kojim se zagublja, stalno prica kako se lijep, sexi, zgodan, a meni ni na sta nije nalik![]()
![]()
Pa ljubav je slijepa.![]()
Naravno, nista ljepse nego kad te neko odusevi time sto jeste kao covjek (a ne time kako izgleda).Jednostavno prihvati da ima zena kojima ljepota bitna...Ili kako da drugacije kazem - nas kojima je neko lijep jer sve drugo sto smo upoznale i vidjele vezano za tu osobu ga cini lijepim
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests