...nisam ...al sam upoznat u osno nim crtama al zbilja ne vidim amisao u tome..bez uvrede..statebriga wrote:Da li si probao tantricki seks

Moderators: spacebound, Duminjo
...nisam ...al sam upoznat u osno nim crtama al zbilja ne vidim amisao u tome..bez uvrede..statebriga wrote:Da li si probao tantricki seks
..ne pretjeruj..Calla wrote:pa to je pocetak a gdje su runde,1,2,3,4,5, sracunaj ponovo
pomnozi ..
muskarac nemora nista izdrazati,on treba samo potrafti one ispravne zenske tacke.dr laganini wrote:...pola sata? 10 minuta? koliko bi seks zapravo trebao trajati tj. koliko bi muškarac morao ‘izdržati’ u krevetu i mora li uopće vrijeme biti faktor prema kojem se mjeri uspješnost seksualnog odnosa?
Calla wrote: 20 Mar 2017, 22:43 pa to je pocetak a gdje su runde,1,2,3,4,5, sracunaj ponovo
pomnozi ..
JEDNOM ALI VRIJEDNOKrokodil Behko wrote: 04 Jun 2020, 10:40Calla wrote: 20 Mar 2017, 22:43 pa to je pocetak a gdje su runde,1,2,3,4,5, sracunaj ponovo
pomnozi ..
Evo, sad imamo novih muških, s adekvatnim nickovima, u vezi toga, oni mogu kratko, ali i po osam rundi.
Bjezi bolan, da mi slijepo crijevo pukne.
Ja paradajz nikad ne solimDuminjo wrote: 04 Jun 2020, 11:21 I mogle ste promijeniti naziv teme u "mozemo li paradajz presolit"![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests