ma vjerujem ali....k.i.t.a je ipak bolja...ruke su ruke...toplo tjelo je toplo tjelo.....znoj.....miris koze je......itd.........zajebi to vjestacko....
ok. necemo vise....ovo je off.

.
Moderators: spacebound, Duminjo
Sibila wrote: 18 Jan 2019, 00:29
ma vjerujem ali....k.i.t.a je ipak bolja...ruke su ruke...toplo tjelo je toplo tjelo.....znoj.....miris koze je......itd.........zajebi to vjestacko....
ok. necemo vise....ovo je off.![]()
.
Sano vi, i nije off nego je in!Sibila wrote: 18 Jan 2019, 00:29
ok. necemo vise....ovo je off.![]()
.
E, to moras izguglat da bi naso.
Mi smo to zvali "z guza"!
Ma bjezi!!!
Zguzio je
Ti nemas i znas da nemas, ja imam a nmguspacebound wrote: 17 Jan 2019, 20:27Poklopi se usima i sutimad_max_ba wrote: 17 Jan 2019, 16:26 fak ju ba svi
zbog nekih razloga smo uskraćeni za keks ovih dana još se vi tu oko pare i vode i tuš kabine
uhmmfhfhgkmdm
![]()
Ovih dana
48 dana end kaunting![]()
Znači ne propuštam ništa punoSibila wrote: 17 Jan 2019, 23:33odurno....diskasting....jednom me jedan sa kojim sam furala nagovorio na to.Nice try wrote: 17 Jan 2019, 08:46 Uvijek me zanimalo kako isprobati seks na mašini za vrijeme centrifuge.
Je li se namjenski upali centrifuga ili se prati kad će pa onako uletite i obavite šta treba![]()
pa to drnda....trese se....huci buci....ugl.odvlaci svu paznju i uzitak.nikako eto kako je..m
ja brt volem kuhinju....pored kreveta...tj kuhinjski sto..stolice.....![]()
hajd bgtispacebound wrote: 18 Jan 2019, 09:24 Mah, nema kako i gdje nisam probala, i sve to ima svoje drazi, uzbudjenje, promjena, pa i poneka smjela akcija na zabranjenim mjestima, ode adrenalin u nebo, libido jos vise.I poslije i izmedju svega toga ipak je najudobniji krevet i par "klasicnih" poza.
A dje cete se medom mazatNema sEMse da bih onako slipava uzivala u igri nakon takve predigre
Slag, cokolada na strateskim mjestima vec su fin zacin![]()
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests