Kakav bi ja bio motivacioni govornik, braale mooj

Nikakav
Moderator: Krokodil Behko
Ja bih pokušao na nogama.arzuhal wrote: 04 Jan 2020, 19:06Zovni mene, ja ću joj prići i ugrist je za uho, a ti dođi pa me razbij...![]()
Sto ti mases pendrecicom?
A vjeruj da ne znam... Eto da imam potpis
Trebao si napisati tipa forumasice vole uniforme...
Ma kome da pisem moj Mute? Da mi se kakva nakaci pa belajMutevelija wrote: 05 Jan 2020, 00:15Trebao si napisati tipa forumasice vole uniforme...
Razocarao si ..
Zlatno pravilo-djevojku poštuješ sa onim nivoom poštovanja koji bi (npr) imao prema vlastitoj sestri, na loše ponašanje se ne spuštaš ni u kojem slučaju, jer si džentlmen.Mutevelija wrote: 04 Jan 2020, 18:24 Ja kazem.sto si bolji prema.zenama ine su gore.
Treba se lose ophoditi prema.njima, biti srzak grub, pa onda opet naglo kao pazljiv, ali vise grub I drzak, one lete na to.
I obavezno da joj kontrolises zivot, gdje je bila, sa kim je I sta je radila.
One se tope na to, samo nece priznati.
Treba biti gad, I to je istina.
Mada I oni fini I stidni nisu takvi da bi bili fini I dobri, I ini su takvi zbog sebe a da bi kasnije svoj neuspjeh sa zenama mogli zaliti ogorcenoscu prema zenama, zapravo cesto ce takav likovati nad sudbinom one koju je "losi" ostavio.
Stidni I fini momci su samo oni koji nisu osjetili zensku komunikaciju dovoljno dobro kao ovi losi..
Bas mi.se to jednom.dogodilo, I bio sam.u neugodnoj situaciji, a ona kaze pa mlram znati o tebi da vidimo hocemol ostati prijatelji ili cemo sta dalje...Čarobni wrote: 05 Jan 2020, 00:24Zlatno pravilo-djevojku poštuješ sa onim nivoom poštovanja koji bi (npr) imao prema vlastitoj sestri, na loše ponašanje se ne spuštaš ni u kojem slučaju, jer si džentlmen.Mutevelija wrote: 04 Jan 2020, 18:24 Ja kazem.sto si bolji prema.zenama ine su gore.
Treba se lose ophoditi prema.njima, biti srzak grub, pa onda opet naglo kao pazljiv, ali vise grub I drzak, one lete na to.
Mada I oni fini I stidni nisu takvi da bi bili fini I dobri, I ini su takvi zbog sebe a da bi kasnije svoj neuspjeh sa zenama mogli zaliti ogorcenoscu prema zenama, zapravo cesto ce takav likovati nad sudbinom one koju je "losi" ostavio.
Stidni I fini momci su samo oni koji nisu osjetili zensku komunikaciju dovoljno dobro kao ovi losi..
Eh sad, problem nije biti fin, problem je biti slab, a slab si kad nemaš gard, nemaš stav, nemaš inicijativu, ne poštuješ sebe, djevojka te lako mijenja, lako tobom upravlja, dozvoljavaš joj svašta, na svoju štetu. U tom slučaju djevojka te ne poštuje, jer joj nisi ponudio ništa što bi ona trebala poštovat', nisi nikakav izazov, prelak si zalogaj i, kao takav, joj postaješ sve manje interesantan.
Šta znači imati stav, poštovati sebe? - Ne dozvoljavaš da tobom neko manipuliše niti da bilo ko traći tvoje vrijeme i tvoje društvo uzima zdravo za gotovo, jer ti si ipak neko ko poštuje sebe. Djevojke, s kojima budeš izlazio, će sigurno raditi neke stvari koje će ići na tvoju štetu, a tvoje je da ih upozoriš kako za takve stvari nema mjesta. Konkretno, njeno eventualno loše ponašanje nećeš tolerisat', ne dozvoljavaš joj da od tebe pravi psihijatra koji će biti "uho" za njene probleme i rame za plakanje(isto tako, ni ti od nje ne praviš psihijatra).
Gdje je sad briga da me pita šta je loše ponašanje.![]()
Carobni, nisi napisao pod "" , sad je sve jasnoČarobni wrote: 05 Jan 2020, 00:24Zlatno pravilo-djevojku poštuješ sa onim nivoom poštovanja koji bi (npr) imao prema vlastitoj sestri, na loše ponašanje se ne spuštaš ni u kojem slučaju, jer si džentlmen.Mutevelija wrote: 04 Jan 2020, 18:24 Ja kazem.sto si bolji prema.zenama ine su gore.
Eh sad, problem nije biti fin, problem je biti slab, a slab si kad nemaš gard, nemaš stav, nemaš inicijativu, ne poštuješ sebe, djevojka te lako mijenja, lako tobom upravlja, dozvoljavaš joj svašta, na svoju štetu. U tom slučaju djevojka te ne poštuje, jer joj nisi ponudio ništa što bi ona trebala poštovat', nisi nikakav izazov, prelak si zalogaj i, kao takav, joj postaješ sve manje interesantan.
Šta znači imati stav, poštovati sebe? - Ne dozvoljavaš da tobom neko manipuliše niti da bilo ko traći tvoje vrijeme i tvoje društvo uzima zdravo za gotovo, jer ti si ipak neko ko poštuje sebe. Djevojke, s kojima budeš izlazio, će sigurno raditi neke stvari koje će ići na tvoju štetu, a tvoje je da ih upozoriš kako za takve stvari nema mjesta. Konkretno, njeno eventualno loše ponašanje nećeš tolerisat', ne dozvoljavaš joj da od tebe pravi psihijatra koji će biti "uho" za njene probleme i rame za plakanje(isto tako, ni ti od nje ne praviš psihijatra).
Gdje je sad briga da me pita šta je loše ponašanje.![]()
NekaMutevelija wrote: 03 Jan 2020, 14:48Jesi ljubomorna.
Otvorit cu temu muskarci pitaju Zagorka odgovara, ako hoces.
Dodaj je na svim drustvenim mrezama, javi joj se na chat, kad je vidis uzivo nemoj je pozdravljat nek se kucka sama pozdravi
Vidim da si spremna na svak odgovoriti, de zagi molim te da ti otvorim temuZagorka wrote: 05 Jan 2020, 19:24NekaMutevelija wrote: 03 Jan 2020, 14:48
Jesi ljubomorna.
Otvorit cu temu muskarci pitaju Zagorka odgovara, ako hoces.....samo vi.....
![]()
Jebeno je kad znas da je u grupi, mozda i pomalo nemoguce toliko dobro muda nakupit... Jednom sam prisao curi za koju nisam skontao da je u drustvu i drugarice su se vecinom udaljile, jedna ostala i prisluskivala ali generalno nemaju one tu sta radit... Ti si jednoj prisao ostale mogu da sisaju veslaMutevelija wrote: 04 Jan 2020, 22:30 Snowie kako date do znanje muskarcu da u se dopadate?
Kako cu ja prici curi a njih 4 .
Ma bizi goni zeznuto sve oci uprte u tebe.tuzlak1212 wrote: 05 Jan 2020, 20:02Jebeno je kad znas da je u grupi, mozda i pomalo nemoguce toliko dobro muda nakupit... Jednom sam prisao curi za koju nisam skontao da je u drustvu i drugarice su se vecinom udaljile, jedna ostala i prisluskivala ali generalno nemaju one tu sta radit... Ti si jednoj prisao ostale mogu da sisaju veslaMutevelija wrote: 04 Jan 2020, 22:30 Snowie kako date do znanje muskarcu da u se dopadate?
Kako cu ja prici curi a njih 4 .![]()
Tako da je to svejedno da li je sama ili u drustvu, ona ce svakako sve tim drugaricama da isprica![]()
Problem je sto ako cura ne zna da odbije momka okrenut ce ti ledja i pricat s drugaricom i ti ces ostat popisan pored nje, a kad je sama nema se kome okrenut, mora te ispostvoat![]()
Nisu, to je subjektivni osjecaj kao da si pod reflektorima, al u sustini u kafani se toliko prilaza desi za jednu noc da se ne moze prebrojati pa ni u kog nisu oci uprte... Milijarde odbijenica svaku noc bude a neko i umoci pa nikom nistaMutevelija wrote: 05 Jan 2020, 20:06Ma bizi goni zeznuto sve oci uprte u tebe.tuzlak1212 wrote: 05 Jan 2020, 20:02
Jebeno je kad znas da je u grupi, mozda i pomalo nemoguce toliko dobro muda nakupit... Jednom sam prisao curi za koju nisam skontao da je u drustvu i drugarice su se vecinom udaljile, jedna ostala i prisluskivala ali generalno nemaju one tu sta radit... Ti si jednoj prisao ostale mogu da sisaju vesla![]()
Tako da je to svejedno da li je sama ili u drustvu, ona ce svakako sve tim drugaricama da isprica![]()
Problem je sto ako cura ne zna da odbije momka okrenut ce ti ledja i pricat s drugaricom i ti ces ostat popisan pored nje, a kad je sama nema se kome okrenut, mora te ispostvoat![]()
ovo prvo 2 su dobri, ali ovo zadnje mi je sumnjivotuzlak1212 wrote: 05 Jan 2020, 19:56Dodaj je na svim drustvenim mrezama, javi joj se na chat, kad je vidis uzivo nemoj je pozdravljat nek se kucka sama pozdravi![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests