Aha, nasilnici su mi slaba tacka. Sve me od njih prodje neka jeza.

Prije bih usla u vezu s tobom, pa eto, javi ako sutnes Norvezanina.

Moderator: spacebound
Aha, nasilnici su mi slaba tacka. Sve me od njih prodje neka jeza.
Ejs, da ti je znatZizi505 wrote: 24 Jul 2020, 23:15Koliko ti ih je opralo noge u lavoru?Fuddo wrote: 24 Jul 2020, 23:12
Sta ce ba ona napravit
Ove su ti mute najlakse za okrenit
Lafo glumi naku zajebanu, feminizam ovo ono, a jedva ceka da je neko za rucicu ufati
Odmah se sva rastopi
Zaboravi na sve i pere ti noge u lavoru
![]()
Lavlje_srce wrote: 24 Jul 2020, 23:16Aha, nasilnici su mi slaba tacka. Sve me od njih prodje neka jeza.
Prije bih usla u vezu s tobom, pa eto, javi ako sutnes Norvezanina.![]()
![]()
Izgleda da ti to još nisi dočekao.
Iz aviona se vidi,
A popijes li tu vodu?
Ma kakvi, ne volim metodu uzaludnih pokusaja.
Nismo sve, to su samo one koje nisu dosegle odredjeni stupanj svijesti o tome kako ovaj svijet funkcionira.
Zaljubit ces se i ti.
MunDZi, zabrinjavaš me s takvom idejom.
Ma njega izgleda već malo zanosi ka @Lavljem_srcu
Mute, poslusaj meneMutevelija wrote: 24 Jul 2020, 23:24 Ko umije njemu dvije a ja drugi mijeh kupojem sta cu to ko.tamburu u nesto.se udarati mora![]()
Ma nema sansi.
Jes sipak ja tako curu ufatio kaze necu ovaj se fata nije mi bila cura ni dvije minuteFuddo wrote: 24 Jul 2020, 23:28Mute, poslusaj meneMutevelija wrote: 24 Jul 2020, 23:24 Ko umije njemu dvije a ja drugi mijeh kupojem sta cu to ko.tamburu u nesto.se udarati mora![]()
Ovo se odmah za guzicu zdrpi
Prvo ce joj malo bit krivo, kofol
I onda ti kazes izvini, kofol
Onda ona rekne, ma u redu je, ali eto...
Onda ti reknes, hos da te jos jednom zdrpim, al sad cu fino
Onda ona fekne, pa et, ne znam, i dok ona to govori ti je zdrpis
I to je to
SkuhaTa
Odmah zaboravi na Hegela i prepusti se mitarmirecevskim procesima.![]()
Draga si, ali fakat pretjerujes. Nemoj da potezem razloge zbog cega je bilo sta slicno emociji nemoguce s moje strane. Da ima obraza, odavno bi mi se izvinio, ali vidimo samo su provokacije moguce (a s takvim tipom se nikad ne zna kad situacija moze eskalirati). Ako ti se svidja, vodi ga kuci i molim te da me vise ne dovodis u neugodne situacije.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests