Krokodil Behko wrote:Heidi wrote:ne zanima me proslosthocu ljubafne pjesme koje pjevaju o buducnosti
![]()
Evo nesto savremeno i pravi je evergrin.. Samo za tavarisnu Heidi
[media]5EgAAoe1U_M[/media]

Morel kako buba bez ženidbe!

Krokodil Behko wrote:Heidi wrote:ne zanima me proslosthocu ljubafne pjesme koje pjevaju o buducnosti
![]()
Evo nesto savremeno i pravi je evergrin.. Samo za tavarisnu Heidi
[media]5EgAAoe1U_M[/media]
Evo meni najdraža...Heidi wrote:behko, neozbiljan si....zagore, .........................................................
![]()
ali, sve ce to ljubav pozlatiti![]()
vec svima idem na zivce o ljubavi, sef me danas umalo nije istjerao![]()
![]()
![]()
zagor wrote:Evo meni najdraža...Heidi wrote:behko, neozbiljan si....zagore, .........................................................
![]()
ali, sve ce to ljubav pozlatiti![]()
vec svima idem na zivce o ljubavi, sef me danas umalo nije istjerao![]()
![]()
![]()
Ipak je to psihodelični rok...Heidi wrote:iako nije ljubafna....
![]()
Behko, sad sam stvarno ja u šoku.silence wrote:Uhhh, Behko. Kakav užas? Pa to je zaista šokantno. Heidi pucala?!![]()
![]()
![]()
Šta je htjela, da te nije htjela opljačkati?![]()
Nego, evo tebi ovi fini čuvari, neće se niko smjeti približiti toj tvojoj šarenoj kući![]()
Dobro je onda..Ja mislila ti ove ljepotane zatvorio.Krokodil Behko wrote:Pa dobro,oni cuvaju kucu a ja cuvam ove beskucnike.
To jest,beskontejnernike. Mora se od necega i ziviti.
Ionako,mi zvrlji prazno. Sta cu kad se momacki zivi? I umire
silence wrote:Dobro je onda..Ja mislila ti ove ljepotane zatvorio.Krokodil Behko wrote:Pa dobro,oni cuvaju kucu a ja cuvam ove beskucnike.
To jest,beskontejnernike. Mora se od necega i ziviti.
Ionako,mi zvrlji prazno. Sta cu kad se momacki zivi? I umire![]()
Unosan ti je taj posao.
Proširi se, ima ih jako mnogo za udomiti. Možda ti se osmijehne i sreća.
Ti momak, a dame vole da nađu ljubimce, pa ti se možda usput i posreći..., da neka dama osim ljubimca nađe i tebe
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests