IM_ex wrote:ako si vec na 85. ili 86. epizodiHeidi wrote:gledam velicanstvenog ali samo epizode gdje se pojavljuje malkoc beg
Nepouzdani izvor prica da ce mu Rustem ubrzo doci glave :/
serija Sila
Izuzetno dobro zamisljena prica, dobri i glumci, ali, aginica Sila mi se pretjerena prenemaze i jako su mi dosadni kad su romanticni, kad razmjenjuju lijepe rijeci ... te dijelove obicno preskacem.
Novi aga je novopeceni monstrum, dosukao se prilike da vlada plemenom, i, sem plemenskih obicaja, nista vise nije mu sveto.
Najdrazi lik mi je glumica koja glumi Silinu mamu; a kad progovori onaj malac, njen sin, sto ga i roditelji nazovu glupanom, odvalim se hehee
Silina svekrva, pa kakva je ono nesorta, aman
Rekoh i ja da je mali najbolji. I u pravu si. Priča je jako dobro zamišljena, ali ne i realizovana. Trebali su se malo više fokusirati na period kad se ona uda za njega, pa taj njihov život na početku. Prebrzo se sve to odvilo, prebrzo se zaljubila u njega, prebrzo pobjegla, a prebrzo joj je i on oprostio (onaj period u Istanbulu). I šta se dešava...čitavu seriju neko hoće da je ubije, pa kad se ona u svakoj epizodu iskrevelji plačući Boooraaan

I ružna je brate. Shvatam da živi na selu, ali ni u dijelu serije koji se odvijao u Istanbulu nije bila ni blizu sređena kao u Ezelu.
Azad je nepotrebno umro (vjerujem da će mu ona žena završiti s katolikom, Boranovim prijateljom). A pogotovo je glupo što je umro glavni negativac...ne znam mu ime..koji je jako dobro odigrao svoju ulogu.
Nekako radnja ne ide finim tokom, sve nešto...prebacivanje s jedne scene na drugu...ma bezveze serija i ne znam zašto je toliko popularna. Kažu da je u Hrvatskoj gledanija od Sulejmana

PS ako sam ikad vidjela ružnije žensko od njihove sluškinje bog me ubio