Ivana Marić
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20985 times
- Been thanked: 18937 times
- Status: Online
Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime
Valjda Stjepan Kljuić, a ne Kljujić.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4178 times
- Been thanked: 3087 times
Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime
Vjeruj, jedino je bitno zatrti SDA pa nek sve ode u vm skupa i sa tim ahahajcima što su digli ahahajku.bosnjakinja wrote: 08 Mar 2021, 10:40i ja sam glasala za NIP,ali Dino ima ozbiljan problem..ostane li s ovima ja se vracam SDA a vjerujem i dobar dio NIP-a..ipak je Dino pokazao da je pametan,ne znam uopste sto kao najjaci daje ovoliko prostora mizernoj NS? cuj ona dogradonacelnica..pa jbmu nije valjda toliko bitno porazit SDAOdraz wrote: 08 Mar 2021, 08:05
Nisam ja Nasu stranku nikad mirisao. Jedini koje podrzavam su NiP koji su postali od SDA.![]()
I drago mi je sto se NS ovako prikazao.
... otkad sam ja ukazivao na KOSovce, od 92-ge u redovima Armije, pa ih eno nosaju majorske cinove i sjede na godisnjicama, a mene policija ukloni. E to ti je jarane ova SDA.![]()
Cini mi se da cemo se uskoro opet morati prebrojavati ko je patriota a ko je ustasa cetnik u jagnjecoj kozi ...![]()
![]()
Ponosna samouvjerena retardiranost.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Spavaš li mirno, druže havana 

Svi mi se morete obratit
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
Definitivno još jedan od bisera iz plejade naših političara, koji ne prezaju ni od čega da uberu koji politički poen, da skrenu pažnju sa stvari koje su OD KLJUČNOG ZNAČAJA ovo malo jada i čemera od države što je ostalo .... Eto vidi sam, ko priča sad o životnom standardu, potrošačkoj korpi, natalitetu, platama itd itd .... NIKO ... svi se uhvatili tog bisera o Bošnjacima .... jer aman nemoj da mi ko dira bošnjaštvo .... nema veze što se jede hljeb od prekjučer dok političari krkaju mesinu .... bošnjak sam i tim se dičim pa nek krepem od gladi .....
Eto mog mišljenja
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1166 times
- Been thanked: 3575 times
Ne znam čemu tolika frka oko Ivanine izjave.
Ona je samo glasno rekla ono što se većina nebošnjaka u Bosni ne usudi izgovorit.
Ona je samo glasno rekla ono što se većina nebošnjaka u Bosni ne usudi izgovorit.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Totem
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Jako relevantan faktor. Ko i stranka mu...
Da strane sluzbe rovare u BiH, ko i u svakoj balkanskoj zemlji, zna i malo dete...Nego aj, da se nesto kaze.
A on sto je na platnom spidku BND jos od mature....nikom nista
Jedna lasta....men'scini prolijece
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Barem ne smatram SDA k'o antifašizam na kvadrat kao pojedinci ovdje

- Melek
- Deer Hunter
E, de sad reci kako bi ti sve sredio. Daj nam konkretni manifest da se nešta korisnoga ovde napiše. Pa kad svi pročitaju te mudrolije da bejha napokon postane švica. Dedera.edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 10:48Definitivno još jedan od bisera iz plejade naših političara, koji ne prezaju ni od čega da uberu koji politički poen, da skrenu pažnju sa stvari koje su OD KLJUČNOG ZNAČAJA ovo malo jada i čemera od države što je ostalo .... Eto vidi sam, ko priča sad o životnom standardu, potrošačkoj korpi, natalitetu, platama itd itd .... NIKO ... svi se uhvatili tog bisera o Bošnjacima .... jer aman nemoj da mi ko dira bošnjaštvo .... nema veze što se jede hljeb od prekjučer dok političari krkaju mesinu .... bošnjak sam i tim se dičim pa nek krepem od gladi .....
Eto mog mišljenja
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Greška .... ne samo SDA .... Sve nacionalističke stranke ..... halo ba furaju se svi na naku građansku državu za sve građane a TRI KONSTITUTIVNA NARODA .... ravnopravnost NULA BODEVA ....Melek wrote: 08 Mar 2021, 10:45Vjeruj, jedino je bitno zatrti SDA pa nek sve ode u vm skupa i sa tim ahahajcima što su digli ahahajku.bosnjakinja wrote: 08 Mar 2021, 10:40
i ja sam glasala za NIP,ali Dino ima ozbiljan problem..ostane li s ovima ja se vracam SDA a vjerujem i dobar dio NIP-a..ipak je Dino pokazao da je pametan,ne znam uopste sto kao najjaci daje ovoliko prostora mizernoj NS? cuj ona dogradonacelnica..pa jbmu nije valjda toliko bitno porazit SDA![]()
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20985 times
- Been thanked: 18937 times
Neće sigurno sa SDA.
Najveći problem je ideologija koja stoji iza te stranke. Ako ne pripadaš istoj po defaultu ne možeš biti ni pravi patriota (jer kako kažu SDA je odbranila BiH), a nerijetko ljude strpaju i u izdajnike svog naroda. To se u njihovim krugovima gleda kao da radiš protiv bošnjaštva i radiš na slabljenju pozicije istog. Kad dopustiš da ideologija razmišlja za tebe i formira ti stavove i mišljenja onda je to porazno za čovjeka kao pojedinca.
Ista stvar drugo pakovanje je i kod ostala dva naroda - samo što tamo još uvijek ne postoji kritična masa kao alternativa tim politikama, odnosno ideologijama.
Najveći problem je ideologija koja stoji iza te stranke. Ako ne pripadaš istoj po defaultu ne možeš biti ni pravi patriota (jer kako kažu SDA je odbranila BiH), a nerijetko ljude strpaju i u izdajnike svog naroda. To se u njihovim krugovima gleda kao da radiš protiv bošnjaštva i radiš na slabljenju pozicije istog. Kad dopustiš da ideologija razmišlja za tebe i formira ti stavove i mišljenja onda je to porazno za čovjeka kao pojedinca.
Ista stvar drugo pakovanje je i kod ostala dva naroda - samo što tamo još uvijek ne postoji kritična masa kao alternativa tim politikama, odnosno ideologijama.
Last edited by Masamune on 08 Mar 2021, 10:53, edited 2 times in total.
- Melek
- Deer Hunter
Znači tebi nije fašizam kad ti ona šuga javno rekne da ste i ti i tvoji samoizmišljeni? A SDA ti jeste fašizam jer onu retardiranu reakciju ti ne mogu drukčije protumačiti. Ili?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Misliš da je Ivanina izjava samo jedan biser koji ne zaslužuje posebnu pažnju?edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 10:48Definitivno još jedan od bisera iz plejade naših političara, koji ne prezaju ni od čega da uberu koji politički poen, da skrenu pažnju sa stvari koje su OD KLJUČNOG ZNAČAJA ovo malo jada i čemera od države što je ostalo .... Eto vidi sam, ko priča sad o životnom standardu, potrošačkoj korpi, natalitetu, platama itd itd .... NIKO ... svi se uhvatili tog bisera o Bošnjacima .... jer aman nemoj da mi ko dira bošnjaštvo .... nema veze što se jede hljeb od prekjučer dok političari krkaju mesinu .... bošnjak sam i tim se dičim pa nek krepem od gladi .....
Eto mog mišljenja
- Melek
- Deer Hunter
SDA po meni nikad nije bila nacionalistička stranka.edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 10:52Greška .... ne samo SDA .... Sve nacionalističke stranke ..... halo ba furaju se svi na naku građansku državu za sve građane a TRI KONSTITUTIVNA NARODA .... ravnopravnost NULA BODEVA ....Melek wrote: 08 Mar 2021, 10:45
Vjeruj, jedino je bitno zatrti SDA pa nek sve ode u vm skupa i sa tim ahahajcima što su digli ahahajku.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13468 times
- Been thanked: 22111 times
Pa ovima sto su glasali za nju tesko poalo,Laser wrote: 08 Mar 2021, 10:49 Ne znam čemu tolika frka oko Ivanine izjave.
Zajebali se

Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Ja mislim da im predmetna izjava uopšte nije mrska.
- Melek
- Deer Hunter
Pa frka je što je tu bljuvotinu javno iznijela da ceo svet zna. Djelić UZP mozaika. Zrno po zrno pogača - bošnjo koji bira bez gaća. Evo me ko Juka

Last edited by Melek on 08 Mar 2021, 10:58, edited 1 time in total.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13468 times
- Been thanked: 22111 times
Rocko, sad me malo zabrinjavas
Pomislicu da mi ironija nije bas jaca strana

Dozvolite da se obratimo
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Lijepo .... uvođenje prosječnog ličnog dohotka za sve državne službenike .... pa kad dobiješ 8 stoja vidio bi koliko bi ih ostalo.Melek wrote: 08 Mar 2021, 10:51E, de sad reci kako bi ti sve sredio. Daj nam konkretni manifest da se nešta korisnoga ovde napiše. Pa kad svi pročitaju te mudrolije da bejha napokon postane švica. Dedera.edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 10:48
Definitivno još jedan od bisera iz plejade naših političara, koji ne prezaju ni od čega da uberu koji politički poen, da skrenu pažnju sa stvari koje su OD KLJUČNOG ZNAČAJA ovo malo jada i čemera od države što je ostalo .... Eto vidi sam, ko priča sad o životnom standardu, potrošačkoj korpi, natalitetu, platama itd itd .... NIKO ... svi se uhvatili tog bisera o Bošnjacima .... jer aman nemoj da mi ko dira bošnjaštvo .... nema veze što se jede hljeb od prekjučer dok političari krkaju mesinu .... bošnjak sam i tim se dičim pa nek krepem od gladi .....
Eto mog mišljenja
Rasprodaja svih skupocjenih službenih vozila, vozača kao i obezbjeđenja .... hoćeš negdje na sastanak u državi, fino autić, putni nalog i gas, hoćeš radit pos'o po Saraj'vu ... koristi javni prevoz .... nisi ti od Boga dat da nemožeš u tramvaj ili trolu .... ili senečeg bojiš???
Zapošljavanje raditi striktno po stručnosti a ne po onom moj babo u ovoj stranki, tvoj amidža tamo vamo .... da si mi sin rođeni, nisi kvalifikovan za taj pos'o, hajd oči moje lijepe obrazuj se, uči pa kad budeš spreman bujrum ... znači davanje jednake šanse svima da se zaposle a ne izbacivanje konkursa ''fola radi'' kad je upražnjeno mjesto već odaaavno popunjeno podobnim a ne sposobnim kadrom.
Preusmjeravanje svih stečenih sredstava u privredu, obrazovanje kadrova za razvoj novih grana privrede i jačanje ekonomije
Davanje podsticaja mladim bračnim parovima za stambeno zbrinjavanje, stimulacija porodilja, dizanje stope nataliteta
Angažovanje domaćih firmi za radove na infrastrukturnim projektima, jer ih imamo, pare ostaju u BiH
Povećavanje kupovne moći stanovništva kroz povećanje plata, čime se direktno puni budžet i svi zadovoljni, mi potrošili država prikupila i onda preusmjeravanje prikupljenih sredstava u zone koje si bitne za dalji razvoj države ....
Hoćeš još koji prije nego što počneš kukat, nema od toga ništa, nemoguće je to, ovo ono drž' nedaj ?
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 1114 times

Naslađujem se ovakvim stvarima, u pravu je derviš-Melek, fakat sam mentalno poremećen...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Melek
- Deer Hunter
Prvi korak ka stabilizaciji uma.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.