zelim nekog ko me voli,razumije i podrzava cak i kad moje odluke nemaju veze sa mozgom

ne zelim nehljebovica, lijencugu, alkosa, narkosa,kriminalca. Normalan , zaposlen covjek je dovoljno (padam na elektricare, ne znam zasto

Moderator: spacebound
kako ja sracuna mora da uzmes sve cetvoricu ,,Tigris wrote:Hm,evo da ja dam primjer po svom ukusu :
1. Da ima visinu , telo, smisao za humor kao String![]()
2. Da ima dusu,razum i veru kao Čarobni![]()
![]()
3. Da je prijatelj i škorpion kao Mandža( ebem mu zito ostavio me bez objasnjenja
)
3. Da je blag kao Rum![]()
nije cudo sto soliram ko Slash
elektricari su komunikativni brzi i precizni,,Julia-Klara wrote:de,de , String, nismo sve takve...zao mi je da si imao takva iskustva, ali bice bolje
zelim nekog ko me voli,razumije i podrzava cak i kad moje odluke nemaju veze sa mozgom![]()
ne zelim nehljebovica, lijencugu, alkosa, narkosa,kriminalca. Normalan , zaposlen covjek je dovoljno (padam na elektricare, ne znam zasto)
Julia-Klara wrote:pa Calla, de i meni nadji jednog takvog
nezaboravna wrote:Ja sam najskromnija Call.nit ga tražim nit mi treba .Meni dovoljan jedan za upotrebu i tacka![]()
![]()
![]()
a sad, treba postojati nekakva gornja granicaString wrote:S ogromnim penisom.
planeta treba da se rascjepljuje na zasebne muske i zenskeburek67 wrote:onakvog kakav ne postoji...ispecite ga sebi u pecnici..
tko povisuje placu u tvojoj firmi,muski ili zenski sefovi=???Tigris wrote:odustajem od svojih zeljane zelim nikakvog! .....zelim vecu platu
Callaclassicgirl wrote:tko povisuje placu u tvojoj firmi,muski ili zenski sefovi=???Tigris wrote:odustajem od svojih zeljane zelim nikakvog! .....zelim vecu platu
Tigris wrote:Callaclassicgirl wrote:tko povisuje placu u tvojoj firmi,muski ili zenski sefovi=???Tigris wrote:odustajem od svojih zeljane zelim nikakvog! .....zelim vecu platu
oh, neeeeee ne dam guzu za povecanje........ ni govora !!!!!!![]()
a inace....ima i zensko i musko....its complicate
ako to ne upali onda prethodna ideja mora upalitiCallaclassicgirl wrote:![]()
nedaj guzu,,a nii sise ne pokazuj ,
,drmni ih nekakvom inovativnom idejom da popadaju na guzice od strahopostovanja prema tvom izuumu!!!
Tigris wrote:
oh, neeeeee ne dam guzu za povecanje........ ni govora !!!!!!![]()
a inace....ima i zensko i musko....its complicate
Konsultant wrote:ako to ne upali onda prethodna ideja mora upalitiCallaclassicgirl wrote:![]()
nedaj guzu,,a nii sise ne pokazuj ,
,drmni ih nekakvom inovativnom idejom da popadaju na guzice od strahopostovanja prema tvom izuumu!!!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests