2. omiljeni miris (parfem, začini...) 1 million
3. omiljeno jelo i piće, - volim sve pite, jagnjetina, riža sa teletinom u salsa umaku, sok od borovnice
4. koju knjigu trenutno čitaš (zadnja koju si pročitao), Pali anđeo
5. najdraža boja, cvijet i životinja - plava, ruža, pas - mada volim sve životinje
6. najveća bol koju si doživjeo/la-fizička i psihička - imao sam par nesreća, teško je izvagati bol
7. voziš li auto - trenutno ne, od jula abd
8. Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo?- milijarder

9. vanilija ili čokolada, čokolada
10. forum ili chat, chat
11. voliš li više bijeli ili crni dio od eurokrema, crni - nutella
12. boja kose i očiju, - ni crn, ni plav, nešto između (smeđa), nekad zelene, nekad plave, bar mi tako kažu
13. je li casa do pola puna ili do pola prazna? - pola puna - vazda optimista
14. omiljeni broj, slovo i dan u sedmici - 99, H, petak
15. da li se više razumijete u politiku ili religiju? - nek bude religija
16. šta je veći zločin-abortus ili eutanazija - abortus jer se ubija živo biće (euatanziju ne podržavam, ali u jednom slučaju je zivot pred djetetom, a u drugom smrt kuca na vrata).
17. miss world ili eurosong - eurosong, inteligentnih manekenki mi je preko glave (Za mir u svijet)

18. idealan dan bi bio gdje i s kim? - sa voljenom osobom u prirodi, etno selo ili neko jezero
19. Koji sport volis da gledas,a kojim da se bavis? volim sve sportove, a bavio sam se judom, plivanjem i stonim tenisom, sad samo tegovi

20. najdraža voćka, borovnice i jagode
21. najdraža bajka - bajke braće Grimm
22. Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Volio bih upoznati nanu koja je umrla prije mog rođenja.
23. Sta je najvaznije u zivotu? biti iskren, pošten i pravedan
24. koje bi ime dao/la djetetu - Sajra
25. Sta prvo pomislis kad se probudis?- Hvala Bogu što sam živ

26. napiši tri tebi najdraža forumaša,- rookie sam, tek ću ih upoznati
27. je li vam smiješan ekrem jevrić, - ne valja se smijati tuđoj nesreći

28. najljepši dio tvog tijela - imam lijepe ruke, možda oči
29. piješ li i pušiš - ne uništavam sebi život, ne treba mi alkohol da se opustim, poprilicno sam slobodan.
30. udijeli kompliment vlasniku teme ili ti slijedi ban, - pitanja su na mjestu, ne bi loše bilo da ovakvih anketa ima i po ulicama