Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 05 Oct 2023, 07:49
Ja sam za nju cula, znam da je bila na Zvezdama Granda i da je udata za Breninog sina ili pastorka. Kako izgleda ne znam, a niti pjesme.
Ne slusam novu muziku, jer slabo sta ima da valja.
Veci je beni musliman od brene
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Ne mogu vjerovat da neko o ovome moze voditi ozbiljan razgovor.
Bitna je za univerzum ko i puhanje ventilatora u mikrofon.
U svijetu umjetnosti, za oko kuce.
Kad bas nemas nista, navij nju, predaj se emocijama, pusti suzu, udahni duboku, izusti, jaooo ranjena sam, zivot je nepravedan, mnogo sam tuzna now.
Fuddo wrote: 05 Oct 2023, 21:49
Kad bas nemas nista, navij nju, predaj se emocijama, pusti suzu, udahni duboku, izusti, jaooo ranjena sam, zivot je nepravedan, mnogo sam tuzna now.
I ti si u pravu. Javio se etalon za razgovor o umjetnosti. Vidimo teme koje otvaras i tvoju dnevnu dozu...umjetnosti.
Fuddo wrote: 05 Oct 2023, 21:49
I ti si u pravu. Javio se etalon za razgovor o umjetnosti. Vidimo teme koje otvaras i tvoju dnevnu dozu...umjetnosti.
Za tebe sam Pavaroti, realno.
Haj zapjevaj ako smijes
Lavlje_srce wrote: 05 Oct 2023, 22:02I ti si u pravu. Javio se etalon za razgovor o umjetnosti. Vidimo teme koje otvaras i tvoju dnevnu dozu...umjetnosti.
Za tebe sam Pavaroti, realno.
Haj zapjevaj ako smijes
MoRemo samo istu zapjevat', pa neka onih malo koji su objektivni ocijene ko je bolji.