Ukoliko nisu, onda bolje malo majoneze

Ne znam da sam ovo probao, da se toliko pravi morao sam negdje.Bez ćevapa ne prođe ni jedna veća moba, svadbe, veselja, usljenja u novu kuću.
Znat će Fruit.Lebowski wrote:Ne znam da sam ovo probao, da se toliko pravi morao sam negdje.Bez ćevapa ne prođe ni jedna veća moba, svadbe, veselja, usljenja u novu kuću.
To sam i ja par puta na ovom forumu primijetila.Ruana wrote:a nista vam ne moze bez tih nAkvih pogaca, pita, jufki, zaljevusa, priljevusa,
Katja wrote:To sam i ja par puta na ovom forumu primijetila.Ruana wrote:a nista vam ne moze bez tih nAkvih pogaca, pita, jufki, zaljevusa, priljevusa,
Mjesec dana na takvoj ishrani moj bi organizam doživio takav šok da bih se na forum logirala sa intenzivnog odjela.
Popara sa mesom.Blackhawk wrote:Kod nas se ovo zove Potkrža... i ne pravi se u tevsiji nego u ćasi
Moze kuhano govedje, pilece ili bilo koje drugo meso, isto tako ko voli i sa lukom u meso kuhati, pa moze i suho meso....
A moze i jednostavno napravit zaprsku i posuti po tome i zaliti vodom, malo stavit da ostoji i jedes...
Inace, ne pravi se od friske pogace, nego od one od dan-dva, kad bude tvrda kao kamen, pa onda ovako kad zalijes smeksa i ukusno za jesti...
Nisam ali znam da izraz "ćevabiti" znači raskuhavati.Spanac_113 wrote:Behko, i ti si iz SI Bosne, jesil' ti na ovako nesto naletio pod imenom cevap?
Spanac_113 wrote:gdje Fatma, mislim iz koje regije? i jeli bas to zovete cevap?
Users browsing this forum: Nora Ibsenova and 2 guests