ako odes u Njemacku, mmorat ces se prilagoditi promjenamaMutevelija wrote:Planiramo tako još 2 3 generacije.
Nama ne smeta.

Moderator: spacebound
ako odes u Njemacku, mmorat ces se prilagoditi promjenamaMutevelija wrote:Planiramo tako još 2 3 generacije.
Nama ne smeta.
nemoj da pišem šta se mom rođaku u Njemačkoj desilo...Mutevelija wrote:A zamisli sexas se i napravis dijete i onda je moras ozenit i onda se rastanes i onda moras alimentaciju placat
Jedan je tako i zajebo se aaaa
ne znam brt,nije mi se nijedna dosad javila da sam ju oplodio...Mutevelija wrote:Ma mozes ja mislim u zatvor, ali opet mozes ne placati, i opet si na drzavnim jaslama.
pa sto se nije borio da uzme jedno djete ili oboje djece ,ili da svake sedmice razmjene obaveze sa djecomzloćko tokmak wrote:nemoj da pišem šta se mom rođaku u Njemačkoj desilo...Mutevelija wrote:A zamisli sexas se i napravis dijete i onda je moras ozenit i onda se rastanes i onda moras alimentaciju placat
Jedan je tako i zajebo se aaaa
upravo to...
i ona još odvela djecu,otišla sa švalerom ,a on još mora joj alimentaciju plaćati za djecu...
dovela ga na prosjački štap...![]()
i sve legalno i legitimno,po zakonu...
Ma neće sigurno da ti jave, hoće da samostalno odgajajuzloćko tokmak wrote:ne znam brt,nije mi se nijedna dosad javila da sam ju oplodio...Mutevelija wrote:Ma mozes ja mislim u zatvor, ali opet mozes ne placati, i opet si na drzavnim jaslama.
u BIH ne moras nista , ali u EU u SAD , drzava ti skida redovno sa platezloćko tokmak wrote:ne znam brt,nije mi se nijedna dosad javila da sam ju oplodio...Mutevelija wrote:Ma mozes ja mislim u zatvor, ali opet mozes ne placati, i opet si na drzavnim jaslama.
eto tvog primjera vlasitotg finog moralaMutevelija wrote:Ma neće sigurno da ti jave, hoće da samostalno odgajajuzloćko tokmak wrote:ne znam brt,nije mi se nijedna dosad javila da sam ju oplodio...Mutevelija wrote:Ma mozes ja mislim u zatvor, ali opet mozes ne placati, i opet si na drzavnim jaslama.
Pa ja ne bi plaćo alimentaciju da se razvedem zbog toga što me žena vara.
Ili ako bi davo davo bi dijetu u ruke ako bi mogao, ne njoj da troši.
zar taj ljubavnik u tvojoj prici mora biti nezaspolenMutevelija wrote:Zato odeš u majku Rusiju.
Ali sigurno ogromnu suma mati potroši da se sredi za zagondžiju.
pa nisu svi primjeri identicni , nisu sve majke identicneMutevelija wrote:Pa kako će dijete korsiti taj novac kad će mati u svoje hirove pola toga trošiti?
Još ako se razvela i otišla sa drugim ko mi garantuje da ja neću drugog sina dobiti, tj njenog momka.
pa to djete je i tvoje djete, jel' takoMutevelija wrote:Pa šta je pravedno da ona mene prevari i onda da joj ja plaćam dijete, druga je stvar da sam ja nju varao pa onda da plaćam alimentaciju.
Ona tu alimentaciju dobije kao nagradu što sam dobio rogove?
U, strasna ti karijera i zarada, kukala joj majka koja se tebi obrati za dinar, to je neka kraljica jadaMutevelija wrote:Pa šta je pravedno da ona mene prevari i onda da joj ja plaćam dijete, druga je stvar da sam ja nju varao pa onda da plaćam alimentaciju.
Nije se lijepo rugati drugima.Zagorka wrote:U, strasna ti karijera i zarada, kukala joj majka koja se tebi obrati za dinar, to je neka kraljica jadaMutevelija wrote:Pa šta je pravedno da ona mene prevari i onda da joj ja plaćam dijete, druga je stvar da sam ja nju varao pa onda da plaćam alimentaciju.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests