Zmije!
Moderator: spacebound
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7802 times
- Been thanked: 18384 times
- Status: Offline
Re: Zmije!
Je li ovo istina 
TEŠKA 300 KILOGRAMA I DUGA PREKO 16 METARA: Umro od infarkta kada je ugledao najveću zmiju na svijetu!

Kada je jedan radnik u Maleziji ugledao najveću zmiju na svijetu umro je od infarkta.
Radnici su radili na krčenju šume kako bi se sagradio nov put ali su tada naišli na najveću zmiju na svijetu koja je teška 300 kg i dugačka 16,7 m, a pored nje je bila još jedna gigantska boa koja je pobjegla, prenosi Alo.
„Na trećoj iskopini je bila krvava zemlja, a nakon daljeg kopanja pojavila se ogromna zmija koja umire“, rekao je jedan od radnika.
Oni su to mjesto napustili na kratko, ali kada su se vratili gigantsko stvorenje je uginulo, dok je druga zmija pobjegla. Uginula je mogla da živi oko 140 godina.
Vozač buldožera je bio toliko istraumiran da je dobio infarkt i na putu do bolnice je preminuo.

TEŠKA 300 KILOGRAMA I DUGA PREKO 16 METARA: Umro od infarkta kada je ugledao najveću zmiju na svijetu!

Kada je jedan radnik u Maleziji ugledao najveću zmiju na svijetu umro je od infarkta.
Radnici su radili na krčenju šume kako bi se sagradio nov put ali su tada naišli na najveću zmiju na svijetu koja je teška 300 kg i dugačka 16,7 m, a pored nje je bila još jedna gigantska boa koja je pobjegla, prenosi Alo.
„Na trećoj iskopini je bila krvava zemlja, a nakon daljeg kopanja pojavila se ogromna zmija koja umire“, rekao je jedan od radnika.
Oni su to mjesto napustili na kratko, ali kada su se vratili gigantsko stvorenje je uginulo, dok je druga zmija pobjegla. Uginula je mogla da živi oko 140 godina.
Vozač buldožera je bio toliko istraumiran da je dobio infarkt i na putu do bolnice je preminuo.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9589 times
- Been thanked: 11338 times
- Status: Online
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8848 times
- Been thanked: 5608 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
evo jeKrokodil Behko wrote:I ne umro kolika je zmijetina. To sve treba pobiti

pobit', k'o i komarce

Toliko me nervira kad procitam kako zmije ne treba ubijati vec ih jednostavno ignorisati. Po dvoristu im se setale, dabogda, kad su im zmije prece od ljudi

I to, kad kazu kako kod nas nema otrovnica .... sem poskoka, koji je, btw, rijetkost ... ubit' i sljepica, pa nego ... meni je sve to ista nesorta, u snu se ne snila.
E sad necu ni kako ja hocu
-
Ne znam otkud u ovo doba... vec je dosta hladno da bi izlazile napolje... ali evo danas sam bio primoran da jednu ubijem...
slucajno izadjoh vani, i pored kuce poce bjezi i u jedan cosak i uklupca se.. a stalno plazi jezik...
Nisam imao nikakve sanse da je otjeram gdje osim u supu pod drva, a to nikako nebih htio, tako da sam morao je ubiti...
Nije velika... ali eto.. kad se mora mora se..

slucajno izadjoh vani, i pored kuce poce bjezi i u jedan cosak i uklupca se.. a stalno plazi jezik...
Nisam imao nikakve sanse da je otjeram gdje osim u supu pod drva, a to nikako nebih htio, tako da sam morao je ubiti...

-
Ja prvi put vidjela zmiju ljetos ,bila nedaleko od mene1 m...kada sam je vidjela ja se sokirala, ni uspjela je slikati nisam kako treba...nismo je ubili , jer eto kazu ubijes jednu dode drugih 10....

-
Dok jedni ubijaju , drugi ih maze, znam nije ista sorta ali ipak..zmija je zmija..bez obzira to sto je bezopasna..nije jednostavno je dotaci..a ledena je ..

-
slikavala ja samo, a zmiju ovu drugu jesam dotakla...nisam je drzala, a niti su ovo moje ruke..Nisam se plasila dotaci je..
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
šta li ti je bjelouška skrivila..Blackhawk wrote:Ne znam otkud u ovo doba... vec je dosta hladno da bi izlazile napolje... ali evo danas sam bio primoran da jednu ubijem...

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Maja
- Administrator
Eto sad će Black ispasti negativac jer je ubio zmiju koja mu je mogla ući u kuću i okotitit se pa bi uskoro dobio 7 malih zmijica kao jedan čovjek odavde 
Ne bih ni ja nikad ubila zmiju, niti sam, ali ako postoji opasnost da će ući u kuću...
Da zaokružim broj zmija koje sam vidjela ovog ljeta. 12 zmija i 5 blavora.
Neki dan sam vidjela čak dvije zajedno dok sam brala kupine.
Pronađite blavora

Ne bih ni ja nikad ubila zmiju, niti sam, ali ako postoji opasnost da će ući u kuću...
Da zaokružim broj zmija koje sam vidjela ovog ljeta. 12 zmija i 5 blavora.
Neki dan sam vidjela čak dvije zajedno dok sam brala kupine.
Pronađite blavora
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Dobar posao Black. Prvo ubij pa onda provjeri koja je vrsta.
Tako to rade pravi ratnici
Tako to rade pravi ratnici

-
Bas tako kao sto Maja kaze, to je bilo 2-3 m od ulaza u kucu, a vrata su mi skoro uvijek otvorena.. Mogla uci, a i, kao sto rekoh, otic pod drva i prijetnja da ugrize il mene il ko vec bude isao po drva.. A i cesto mi dodje malecka od sestre i igra se tu, pa moze i dijete ujesti ili uplasit se..
Sto je sigurno sigurno je...
A interesantno.. Otkinuo sam joj glavu i rep, i nakon 10 tak min glava je jos uvijek bila "ziva" i otvarala je usta.. Pa sam usao i u kucu, jeo, i mozda bilo pola sata i vise, i izasao i pipnem rep, a on se isto trza i uvija.. osjeti dodir.. jos uvijek ziv... Dok onaj srednji dio nije reagirao nikako...
Sto je sigurno sigurno je...
A interesantno.. Otkinuo sam joj glavu i rep, i nakon 10 tak min glava je jos uvijek bila "ziva" i otvarala je usta.. Pa sam usao i u kucu, jeo, i mozda bilo pola sata i vise, i izasao i pipnem rep, a on se isto trza i uvija.. osjeti dodir.. jos uvijek ziv... Dok onaj srednji dio nije reagirao nikako...
ja sam samo ednu zmiju ubio u zivotu...
a i tu jer me je ugrizla za ruku pa sam je slikao da mogu pokazat na hitnoj sto me je ugrizlo
obican poskok
a i tu jer me je ugrizla za ruku pa sam je slikao da mogu pokazat na hitnoj sto me je ugrizlo
obican poskok
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Our solution mind revolution
- Maja
- Administrator
otecena ruka...mala mucnina.....za dva tri dana ostao samo otok u tisucu boja ...sto se no kaze.....
Our solution mind revolution