E neka je....

Moderator: Krokodil Behko
Ovo je legendarnoMaja wrote:
kako mi je ovo poznato!Ideja wrote:U biti nemam neke probleme s komšijama ali što komšije sprat niže često prave neku groznu supuVečeras mi je prozor ostao otvoren i sav taj smrad ušao u sobu. Najgore od svega je to što ja sebi u glavi postavljam pitanja od čega je u stvari ta spa, zamišljajući najgore moguće recepte s egzotičnim životinjama
Kud se ne sjetih ranijebubica wrote:Zagorka, kupi silikon pa joj zalijepi vrata, sve rupe zamazi
Maja wrote:evo ledena mi je dala ideju da otvorim sličnu temu. znači radi se o našim komšijama koji vole svugdje zabadati nos, koji nas snimaju kad dolazite kući, šta nosite, s kim i kad dolazite, a o tračevima da i ne pričam![]()
kakva su vaša iskustva s komšijama?
A,i njima bez tebeBlack woman wrote: 06 Feb 2018, 18:40 Moja sve zna,zna i kad prdnem u pm![]()
![]()
![]()
ako se hrvam sa mužem,onda me upita e kumo kako je bilo točkanje![]()
![]()
![]()
Baš sam sretna što imam takve komšije, bez njih meni bi život pravo bio dosadan![]()
![]()
![]()
Nice try wrote: 29 Jan 2019, 10:56 Neka komšija, makar i dosadnih.
Moji svi redom pomriješe, pola ulice pusto, kapije zatvorene. Tačno me tuga uhvati kad prolazim.
Ali odneses i ti njihove kukuruze i kruske...Koraci_u_noci wrote: 13 Sep 2020, 10:31 Moji do mene odnesose sve sto iznesem pred vrata, bez obzira da li sam to namijenio za smece ili samo iznio da bude tu dok ne krenem napolje. Tako sam ostao bez tepiha, saksije, patika i cega sve jos ne
Da li nekad upitaš jesu li vidjeli, sreli tvoj tepih negdje ili tako nešto sličnoKoraci_u_noci wrote: 13 Sep 2020, 10:31 Moji do mene odnesose sve sto iznesem pred vrata, bez obzira da li sam to namijenio za smece ili samo iznio da bude tu dok ne krenem napolje. Tako sam ostao bez tepiha, saksije, patika i cega sve jos ne
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests