Ja vamo nesto napiso i udjem na kliks a tamo me jedan forumas napade

Ja vamo nesto napiso i udjem na kliks a tamo me jedan forumas napade
JestBelay Queen wrote: 13 Apr 2019, 16:25ma jel to ono sto si mi pricaoElTriconi wrote: 13 Apr 2019, 16:22
Ja vamo nesto napiso i udjem na kliks a tamo me jedan forumas napade![]()
![]()
Gdje je to bilo?
Kad sam se ovdje registrovo
Duminjo wrote: 13 Apr 2019, 16:16 Bio na klixu od 2010 ili 2011, mozda i 2012.. Ne znam, brojevi su mi slabija strana. 99% vremena na forumu je bilo zajebancija i zbog toga i udjem na forum. Finih ljudi (20-ak) upozno. Sa njih 5-6 u kontaktu i kad smo u prilici, vidimo se.
Banovase me trajno i to kad napisah jedan ozbiljan Post u mjesec dana. Eto to je to. Nista posebno ni pametno.
Edit: možda sam samo jednu ozbiljniju raspravu imo i to sa kolegom medvjedom
Maksuz Selam i živio kolega
napiso Post od 10-ak rijeci.Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2019, 17:11Duminjo wrote: 13 Apr 2019, 16:16 Bio na klixu od 2010 ili 2011, mozda i 2012.. Ne znam, brojevi su mi slabija strana. 99% vremena na forumu je bilo zajebancija i zbog toga i udjem na forum. Finih ljudi (20-ak) upozno. Sa njih 5-6 u kontaktu i kad smo u prilici, vidimo se.
Banovase me trajno i to kad napisah jedan ozbiljan Post u mjesec dana. Eto to je to. Nista posebno ni pametno.
Edit: možda sam samo jednu ozbiljniju raspravu imo i to sa kolegom medvjedom
Maksuz Selam i živio kolega
Mora da je tzv Gardijan, kako ga na klixu zovu, urgirao za taj ban.
Fudo, najvjerovatnije.ElTriconi wrote: 13 Apr 2019, 16:39 Mene jedan clan ovog foruma nazvo seljakom na kliksu
Da se razumijemo nije me nista uvrijedilo![]()
a moguće, često ja o njima promuhabetim, nekad lagano, nekad oštro
Otvori duminju kakvu nacionalisticku, tu je najtanji
Primjetila sam, odma pritisak skace.
Ma jok to.. Ti i ja smo se fino slozili da se ne slazemo.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests