A dobro... Selfie iz kina, blicanje, hihitanje su dodatna postavka krkanluka

Moderator: Krokodil Behko
A dobro... Selfie iz kina, blicanje, hihitanje su dodatna postavka krkanluka
Ja sam jednom otisao na premijeru i nikad vise, koliko me nekakva zenska iznervirala svaku scenu je ona morala komentarisat.Maja wrote: 21 Oct 2019, 09:00 Kokice ne suskaju jer ne budu u kesicama
Bitno je ne ici utorkom kad je ulaznica 70 posto jeftinija il na premijere kad su pune sale.
Onda smeta sama cinjenica da ti s obje strane neko dahce.
A bez kokica se ne gleda.
Hvala bogu pa sam propustila tu eru...Krokodil Behko wrote: 21 Oct 2019, 09:39 Nije kulturno vucarati za sobom vreću hrane.
Ali eto, dobro je i to, za nas koji pamtimo eru košpica u kinima.
U Americi taj problem nema posto je zvuk toliko pojacan da mi poslje filma zuji u usima ko da sam bio na Motorhead koncertu.storm wrote: 21 Oct 2019, 08:16Hajde te kokice još nekako ako baš ne mljackajuSkin wrote: 21 Oct 2019, 07:42 aaa jestezauvijek odlican film
da.
ali nema nista papanskije.... od tih kokica u kinu, zderanja, pljuckanja, suskanja...
to je za djecu kad gledaju transfomerse i sl idiotizme.
ne jedite kokice u kinu please! pogotovo ne na nekim posebnim filmovima. ne kontam.
ne znam da li i drugim filmofilima smetaju te proklete kokice? meni je nepristojno i izludjujuce![]()
Nego kad šuškaju sa vrećicama bonbona, čipsa, smokija... Pa kad je pri kraju, još dublje gura one mrljave prste i kopa po vrećici... Dodje mi da viknem, "daj ovamo i otvori usta, sve da ti saspem!!!"![]()
Shawshank je postao pravi fenomen. Kada je snimljen prošao je gotovo nezapaženo. Kao još jedna Kingova ekranizacija koja je lošija od knjige. S protokom vremena prerastao je u gotovo pa kultni film.Socrates wrote: 18 Jun 2020, 18:59 Pulp Fiction zasluženo prvi.
Ostalo bi se dalo raspravljati. Shawshank nije značajan film, po mom mišljenju.
Gdje je Fight Club? Gdje je Eyes Wide Shut?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest