Kome pripada Bosna i Hercegovina

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Post Reply
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: NOVO: U Sarajevu se rodio prvi Bosanac

26 Jan 2015, 08:09

greeneyes wrote:Il' sam ja ovako mlad posenilio il' kod mene fakat nema te rubrike gdje se upisuje nacionalnost. :hm
..piše u rodnom listu ako je kod nas vjerojatno je i u bihu..bilo je i u yugoslaviji da nebi sad mrki skočio. :zubi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

26 Jan 2015, 18:00

Men se čini da ni prije nije bilo opcije nacionalnost već samo državljanstvo.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

27 Jan 2015, 12:41

.......nešto konta kad bi im insan reko da provedu nekoliko mjeseci učeći ga nečem smislenom,rekli bi uf ma ko će to,haj zašto ide u školu...........gledam roditelje oko sebe,pasiva totalna..........a kad je ovako nešto ima se i energije i para i volje..........da ljudi izganjaju nesto svoje,nesto od cega ama bas nikakvu korist dijete nece imati.........bolje da su mu te pare sto su ganjali na racun stavili........... :kafa ...sutra ce reci nema se para........a za ovo se ima.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

27 Jan 2015, 13:15

Sve druge Bosance su donijele rode.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14192 times
Been thanked: 9788 times

27 Jan 2015, 13:30

:ovaj
jel to po nasem zakonu, ako neko sa strane slucajno dobije dijete, MORA upisati da je dijete Bosnjak/Hrvat/Srbin jer postoji samo ta opcija u ustavu?

:kafa
karikiram ... ovo je cista glupost, i opciju nacionalnosti treba izbaciti iz ovakvih stvari ... glupost!

:ideja i jos nesto kontam - sto smo mi ovako komplikovani???
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

28 Jan 2015, 00:28

Julia-Klara wrote::ovaj
jel to po nasem zakonu, ako neko sa strane slucajno dobije dijete, MORA upisati da je dijete Bosnjak/Hrvat/Srbin jer postoji samo ta opcija u ustavu?

karikiram ... ovo je cista glupost, i opciju nacionalnosti treba izbaciti iz ovakvih stvari ... glupost!

"Slučajno dobije dijete???" Šta misliš da žene dok šetaju slučajno se poskliznu pa rode? Hitno se moramo naći nas dvoje jer ti ovako ne mogu objasniti, pa ću ti ja neke stvari pokazati nakon čega ćeš i ti za devet mjeseci roditi pa ćemo nas dvoje slučajno dobiti dijete, barem jedno.
O, sudbo kleta...

laganini
Spamer
Spamer

28 Jan 2015, 00:30

..bosanac a stranac :hm

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

28 Jan 2015, 10:13

tovar wrote:
Julia-Klara wrote::ovaj

"Slučajno dobije dijete???" Šta misliš da žene dok šetaju slučajno se poskliznu pa rode? Hitno se moramo naći nas dvoje jer ti ovako ne mogu objasniti, pa ću ti ja neke stvari pokazati nakon čega ćeš i ti za devet mjeseci roditi pa ćemo nas dvoje slučajno dobiti dijete, barem jedno.
iznenadjujes me svojim neznanjem :zid
zena je trudna, 7-8 mjesec, i dodje na odmor u BiH, na tri dana... dobije trudove, i porodi se - to nije "slucajno"???
ne kaki tovare, i nemoj da objasnjavam

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

28 Jan 2015, 11:16

iznenadjujes me svojim neznanjem :zid
zena je trudna, 7-8 mjesec, i dodje na odmor u BiH, na tri dana... dobije trudove, i porodi se - to nije "slucajno"???
ne kaki tovare, i nemoj da objasnjavam[/quote]

A kako bi ti znala da si pametna ko sova kada ja ne bi bio glup ko tovar? (a ne može se poreći neka animalna privlačnost među nama)
U 7-8 mj. trudnoće "slučajno" na odmor? Od čega će se odmarati? Od trudnoće? A mene lagali u školi da postoji nešto kao prijevremeni porođaj koji se, također ne događa slučajno, već i za to uvijek postoji neki biološko-zdravstveni uzrok čiju mogućnost sa sigurnošću može predvidjeti svaki bolji ginekolog na redovitim pregledima. Da u školi nisam sjedio u magarećoj klupi možda bi i ja znao bolje. Doduše, današnje moderne cure, među koje i ti spadaš, nijedna više ne nosi dijete devet mjeseci. Koja god se uda, rodi već za dva tri mjeseca najkasnije. Sreća moja da tovari ne rađaju jer bi ja dosada cijelu jednu armiju slučajno izrodio koliko sam se puta odmarao. A možda baš zato serem umjesto da kakim. Imaš li, bona, WC papira, ponestalo mi. A tko bi ga meni nadavao koliko serem vovdova, "da prostiš" (ovo "da prostiš" me naučila jedna druga ptičica na ovom forumu) pa se ti prostri ispod mene da provjerimo sve ove naše teorije jer džaba je meni ko tovaru objašnjavati, ja se moram uvjeriti da žene, čim se odmaraju, namah rađaju.
Oprosti što te ja svaki puta zabljesnem svojom glupošću, znam ja da su sove osjetljive na prosvjetljenost. Sove su noćne ptice koje godišnje snesu par jaja pa se tebi trudnoća nikako ne može dogoditi slučajno. Možeš samo nositi jaja. Ima u mene dva ako ti usfali, dat ću ti ja pa ih nosaj kad god oćeš, da ti se odužim što me vako podučavaš.
Sovo, moja sovice, poljubit ću te ispod repa, gdje te rođena mati nije poljubila koja te je slučajno snijela, jer si tako pametna. Cmok, cmokkkkk ....
O, sudbo kleta...

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

28 Jan 2015, 11:30

E, ako sad ne najebem na ovom forumu, neću nikada. Znam ja koliko je poštovana Julia-Klara opasna al` mene baš to privlači a i Maja mi dahće za vratom. Kada bi barem shvatile da ja inspiraciju za svoje gluposti dobivam baš zato što ih beskrajno volim. Džaba sve, šejtan se uvuče u mene čim ovdje vidim da piše Julia-Klara, Maja, Mala Mu, i sve ostale velecijenjene dame foruma, da koju ne preskočim. Isćerajte ovog šejtana iz mene prije nego mene isćerate sa ovog foruma a ja ću vam se već nekako (slučajno) odužiti. Dame ovog foruma su moje muze, moje beskrajne glupe inspiracije. Mislim ... inspiracije za moje vlastite gluposti ... ja sam gotov, streljat će me, nakon što me uškope ... a meni je ovdje lijepo bilo dok je trajalo ... (meni jedinom) ...
O, sudbo kleta...

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

28 Jan 2015, 16:51

tovar wrote:Sve druge Bosance su donijele rode.
Kako si onda ti dosao na magarcu? :hm

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Kome pripada Bosna i Hercegovina

01 Feb 2015, 17:53

joj tovare :grana joj tovareee :klara

:oklagija

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

01 Feb 2015, 20:28

Bosancima pripada,dosle istjerat tamo gdje pripadaju!!

Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

01 Feb 2015, 21:23

Amerikancima. :ooo

ismeta
Na probnom
Na probnom

04 Feb 2015, 14:37

Njenom narodu

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

04 Feb 2015, 18:11

Nema veze kome pripada Bosna i Hercegovina jer će uskoro pripasti Sovancima!!! Do sada su Bosance donosile rode a moju djecu će donijeti sova (Julia-Klara ako netko ne zna), pa će po nacionalnosti biti Sovanci koji će Bosnu proširiti do Amerike. Kakva Drina? Granice male Bosne će biti u kanjonu Kolorado dok im ja kao babo ne kažem da ju prošire. Moja sovica će meni donijeti dječice da ih neću moći prebrojati. Sova će odrediti budućnost Bosne i Hercegovine a ja ću tome pripomoći, i to smatram kao vrlo odgovornu dužnost pa ću se tako i oznojiti pravo. Dat ću sve od sebe kako bi moja sovica mogla izleći što više mojih jaja, i onda mora sjediti na njima dok se ne izlegu Sovanci. Više neće biti Bosna i Hercegovina već Sovna i Sovcegovina. Huuhuuu, ... huuhuuuu ...

Ako mi još dopustite, pozdravio bih gospodina Salahuddina. Gospodin Salahuddin je klasa iznad mene.
Poštovanje gospodine Salahuddine! Bila mi je čast upoznati vas ovdje.
O, sudbo kleta...

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 22605 times
Been thanked: 5993 times

04 Feb 2015, 18:24

...koji li je Quraz,ovom,tovaru?! :ha :plavi
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

04 Feb 2015, 18:35

tovar wrote:Nema veze kome pripada Bosna i Hercegovina jer će uskoro pripasti Sovancima!!! Do sada su Bosance donosile rode a moju djecu će donijeti sova (Julia-Klara ako netko ne zna), pa će po nacionalnosti biti Sovanci koji će Bosnu proširiti do Amerike. Kakva Drina? Granice male Bosne će biti u kanjonu Kolorado dok im ja kao babo ne kažem da ju prošire. Moja sovica će meni donijeti dječice da ih neću moći prebrojati. Sova će odrediti budućnost Bosne i Hercegovine a ja ću tome pripomoći, i to smatram kao vrlo odgovornu dužnost pa ću se tako i oznojiti pravo. Dat ću sve od sebe kako bi moja sovica mogla izleći što više mojih jaja, i onda mora sjediti na njima dok se ne izlegu Sovanci. Više neće biti Bosna i Hercegovina već Sovna i Sovcegovina. Huuhuuu, ... huuhuuuu ...

Ako mi još dopustite, pozdravio bih gospodina Salahuddina. Gospodin Salahuddin je klasa iznad mene.
Poštovanje gospodine Salahuddine! Bila mi je čast upoznati vas ovdje.
:rozi

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

04 Feb 2015, 20:29

Veca wrote:...koji li je Quraz,ovom,tovaru?! :ha :plavi
Pa ti si jedna od rijetkih koja ne zna koji je moj Quraz i nemaš pojma što si propustila. Moj ti je 22 cm u hladnoj vodi ako ga mjeriš bez glave a glava mu ko u mačka. Da vidiš kako mačke predu u mom krilu. Moraš se sama uvjerit, džaba pričat. Moro sam izvaditi oružanu dozvolu za njega pa ga sada redovno održavam i svaki dan vježbam gađanje na ćenifi. Da vidiš kako lijepo puca, dat ću ti ga ja da se pucaš iz njega, samo ga moraš čvrsto držati kad ga primiš jer ima mašala trzaj. Ja ti ga napunim, repetiram i nanišanim a ti ga samo primiš i onda se pucaš. Moš se gađat iz njega kad god oćeš, neću ti puno računati, dat ću ti forumski popust i municiju gratis. Probija pancirke ko da su od himen vlakana.
O, sudbo kleta...

laganini
Spamer
Spamer

04 Feb 2015, 20:32

.uf i veca se pripala tovara :zubi

Post Reply

Return to “Politika u BiH”