..piše u rodnom listu ako je kod nas vjerojatno je i u bihu..bilo je i u yugoslaviji da nebi sad mrki skočio.greeneyes wrote:Il' sam ja ovako mlad posenilio il' kod mene fakat nema te rubrike gdje se upisuje nacionalnost.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
..piše u rodnom listu ako je kod nas vjerojatno je i u bihu..bilo je i u yugoslaviji da nebi sad mrki skočio.greeneyes wrote:Il' sam ja ovako mlad posenilio il' kod mene fakat nema te rubrike gdje se upisuje nacionalnost.
"Slučajno dobije dijete???" Šta misliš da žene dok šetaju slučajno se poskliznu pa rode? Hitno se moramo naći nas dvoje jer ti ovako ne mogu objasniti, pa ću ti ja neke stvari pokazati nakon čega ćeš i ti za devet mjeseci roditi pa ćemo nas dvoje slučajno dobiti dijete, barem jedno.Julia-Klara wrote:
jel to po nasem zakonu, ako neko sa strane slucajno dobije dijete, MORA upisati da je dijete Bosnjak/Hrvat/Srbin jer postoji samo ta opcija u ustavu?
karikiram ... ovo je cista glupost, i opciju nacionalnosti treba izbaciti iz ovakvih stvari ... glupost!
i jos nesto kontam - sto smo mi ovako komplikovani???
iznenadjujes me svojim neznanjemtovar wrote:"Slučajno dobije dijete???" Šta misliš da žene dok šetaju slučajno se poskliznu pa rode? Hitno se moramo naći nas dvoje jer ti ovako ne mogu objasniti, pa ću ti ja neke stvari pokazati nakon čega ćeš i ti za devet mjeseci roditi pa ćemo nas dvoje slučajno dobiti dijete, barem jedno.Julia-Klara wrote:
jel to po nasem zakonu, ako neko sa strane slucajno dobije dijete, MORA upisati da je dijete Bosnjak/Hrvat/Srbin jer postoji samo ta opcija u ustavu?
karikiram ... ovo je cista glupost, i opciju nacionalnosti treba izbaciti iz ovakvih stvari ... glupost!
i jos nesto kontam - sto smo mi ovako komplikovani???
Kako si onda ti dosao na magarcu?tovar wrote:Sve druge Bosance su donijele rode.
tovar wrote:Nema veze kome pripada Bosna i Hercegovina jer će uskoro pripasti Sovancima!!! Do sada su Bosance donosile rode a moju djecu će donijeti sova (Julia-Klara ako netko ne zna), pa će po nacionalnosti biti Sovanci koji će Bosnu proširiti do Amerike. Kakva Drina? Granice male Bosne će biti u kanjonu Kolorado dok im ja kao babo ne kažem da ju prošire. Moja sovica će meni donijeti dječice da ih neću moći prebrojati. Sova će odrediti budućnost Bosne i Hercegovine a ja ću tome pripomoći, i to smatram kao vrlo odgovornu dužnost pa ću se tako i oznojiti pravo. Dat ću sve od sebe kako bi moja sovica mogla izleći što više mojih jaja, i onda mora sjediti na njima dok se ne izlegu Sovanci. Više neće biti Bosna i Hercegovina već Sovna i Sovcegovina. Huuhuuu, ... huuhuuuu ...
Ako mi još dopustite, pozdravio bih gospodina Salahuddina. Gospodin Salahuddin je klasa iznad mene.
Poštovanje gospodine Salahuddine! Bila mi je čast upoznati vas ovdje.
Pa ti si jedna od rijetkih koja ne zna koji je moj Quraz i nemaš pojma što si propustila. Moj ti je 22 cm u hladnoj vodi ako ga mjeriš bez glave a glava mu ko u mačka. Da vidiš kako mačke predu u mom krilu. Moraš se sama uvjerit, džaba pričat. Moro sam izvaditi oružanu dozvolu za njega pa ga sada redovno održavam i svaki dan vježbam gađanje na ćenifi. Da vidiš kako lijepo puca, dat ću ti ga ja da se pucaš iz njega, samo ga moraš čvrsto držati kad ga primiš jer ima mašala trzaj. Ja ti ga napunim, repetiram i nanišanim a ti ga samo primiš i onda se pucaš. Moš se gađat iz njega kad god oćeš, neću ti puno računati, dat ću ti forumski popust i municiju gratis. Probija pancirke ko da su od himen vlakana.Veca wrote:...koji li je Quraz,ovom,tovaru?!![]()
Users browsing this forum: Greengo and 6 guests