nuzno je znati, da je tesko znati kompletnu situaciju...razlog i tok sukoba.
sud mora saslusati obje strane.
Moderator: spacebound
nuzno je znati, da je tesko znati kompletnu situaciju...razlog i tok sukoba.
aw.Duh wrote: 24 Jul 2022, 08:52 glupost.
ja imam forumasa na ignore i ne pada mi na pamet stavljati i one koji sa tim forumasima raspravljaju....
a o cuvenim pozivima da se dize buna zbog ponasanja nekih forumasa...da i ne pricam.
ne pricam ni sa bivsim zenama, pa sad da neko iz moje familije i nesta sa njima progovori...sta me briga.
kad bi svijet tako funkcionirao, pricali bi samo sa samim sobom.
sto se doduse mnogima i desava...
konstantno namecanje nekome svoga misljenja kao jedinog opravdanog i pozeljnog je maltretiranje.Skin wrote: 24 Jul 2022, 11:10aw.Duh wrote: 24 Jul 2022, 08:52 glupost.
ja imam forumasa na ignore i ne pada mi na pamet stavljati i one koji sa tim forumasima raspravljaju....
a o cuvenim pozivima da se dize buna zbog ponasanja nekih forumasa...da i ne pricam.
ne pricam ni sa bivsim zenama, pa sad da neko iz moje familije i nesta sa njima progovori...sta me briga.
kad bi svijet tako funkcionirao, pricali bi samo sa samim sobom.
sto se doduse mnogima i desava...
ma ja...kontam. ali eto meni je slabo sta gore od likova koji bas sve mogu opravdati i relativizirati. kakve veze imaju bivse zene i odnosi sa porodicom, sa svjedocenjem konstantnom maltretiranju nekoga? relativno je sve, je li![]()
a to ono kao solidarno?ina wrote: 24 Jul 2022, 10:54 Ekstrno umiješani nikad ne mogu znati baš detaljno niz priče.
Ali mogu postupiti po vlastitoj procjeni već im poznatog.
Shadow wrote: 24 Jul 2022, 11:00 Tako je![]()
Ali znas, najbolje je ne ocekivat previse od ljudi, pa se tako spasis razocarenja i svega.
Nego, da mi privedemo to kraju vise
Vrucine najvise. Ne smijem da kukam jer volim ljeto![]()
Nadam se da je kod tebe sve ok![]()
Da imas 60 ok...
Hajd sto je dobar, ali kad vidis da ga sve to beskrajno nasmijava, jos mu i zabavno, e to je neprocjenjivo.Koraci_u_noci wrote: 24 Jul 2022, 12:18 Recimo da sam sa nekim u svadji, a neko sa kim sam u dobrim odnosima vidi sta se desava i kakav je taj drugi i onda opet sa njim bude dobar kao da ovaj nije nista uradio, to automatski utice na moj dozivljaj te osobe i na moj odnos sa njom. Znaci ne trazim da prekine kontakt, ali ne mogu da ne vidim kako se ponasa u datoj situaciji
Tako je.Koraci_u_noci wrote: 24 Jul 2022, 12:18 Recimo da sam sa nekim u svadji, a neko sa kim sam u dobrim odnosima vidi sta se desava i kakav je taj drugi i onda opet sa njim bude dobar kao da ovaj nije nista uradio, to automatski utice na moj dozivljaj te osobe i na moj odnos sa njom. Znaci ne trazim da prekine kontakt, ali ne mogu da ne vidim kako se ponasa u datoj situaciji
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests