Moderator: Krokodil Behko
S vremena na vrijeme na par dana zadužim škoda rapid. Auto nov kupljen i sada na satu ima 35 000 km. 1.4TFSI ako je ta oznaka kod njih, i mogu reći da je auto odličan.Pasaga wrote: 17 Mar 2015, 10:08Krokodil Behko wrote:Ali to je samo škoda. Jesi li ti uopće primjetio kako izgleda i koliko je dobar Golf 7?
Eto, o tome ti govorim. Vrijedi on tih para, ako Škoda vrijedi onoliko koliko je cijene. Vrijedi on i više od dvije škode
...ruznijeg....grdjeg....da grdje nemere bit,nevidjoh od skode.
Tek neudobnost,krutost....potrosnja.....![]()
jest da je stara temastorm wrote: 17 Mar 2015, 10:11A daj paša .... isti ovjes, isti motor, isti dijelovi znači isto vozilo osim završne obrade, drugi dizajn karoserijePasaga wrote:
...ruznijeg....grdjeg....da grdje nemere bit,nevidjoh od skode.
Tek neudobnost,krutost....potrosnja.....
Imam passata i kad uzimam neki dio na svakom piše vw, audi, škoda![]()
samo da se nadovežem na respovorespo wrote: 14 Nov 2019, 12:22jest da je stara temastorm wrote: 17 Mar 2015, 10:11
A daj paša .... isti ovjes, isti motor, isti dijelovi znači isto vozilo osim završne obrade, drugi dizajn karoserije
Imam passata i kad uzimam neki dio na svakom piše vw, audi, škoda![]()
samo da te napomenem da octavia i passat su razlicite klase vozila
octavia je u klasi golfa
pa jebogati
Pa upravo to sami rekao kompleks nize vrijednostiMister No wrote: 15 Nov 2019, 00:11 Ne opravdava, ali ima ono nesto sto omoguci drugima da se odvoje i istaknu od ostatka puka.
To je tako.
Ko ima plati cipele i 1000 eura.
Problem sebi i drugima prave oni koji kupuju takve ofucane i polovne cipele za 100 eura.
Takvi se upustaju u kupovinu i novih, a nemaju ni za polovne.
E jesi naso poredit odjecu i Auta.. Nemoj nas zajebavati.respo wrote: 15 Nov 2019, 13:23Pa upravo to sami rekao kompleks nize vrijednostiMister No wrote: 15 Nov 2019, 00:11 Ne opravdava, ali ima ono nesto sto omoguci drugima da se odvoje i istaknu od ostatka puka.
To je tako.
Ko ima plati cipele i 1000 eura.
Problem sebi i drugima prave oni koji kupuju takve ofucane i polovne cipele za 100 eura.
Takvi se upustaju u kupovinu i novih, a nemaju ni za polovne.
Neki bogatas koji kupi skupo auto odjeću ili sl kupujejer mu se to svidja iz nekog razloga dok ovi da kazem siromasni to kupuju zbog kompleksa a ne sto uziva u tome
exampLe wrote: 16 Nov 2019, 01:46 Ja sam se nesto nalozio na Ford (Mondeo i Focus).
Ne bi Golfa da mi ga neko dzaba da.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests