Zagorka wrote:.....nešto kontam,kad smo tukli one veelike rute da se nisam tu upisivala..........nikad nije kasno da se počMe....pakujem se evo za Beograd,pišemo se iduće sedmice.......ljubim vas............
...stagnacija foruma!

Moderator: Krokodil Behko
Zagorka wrote:.....nešto kontam,kad smo tukli one veelike rute da se nisam tu upisivala..........nikad nije kasno da se počMe....pakujem se evo za Beograd,pišemo se iduće sedmice.......ljubim vas............
Pošto ja ovo sa zakašnjenjem čitam,sa zakašnjenjem se svima i zahvaljujem.Istakla bih ovaj Salihov post da mlađi dečki pažljivo pročitajuSalahuddin wrote:Sretno Zagi. Steta sto je moj drug iz Beograda trenutno u Zagrebu. Bas bih mu rekao da te nadje i da ti buket cvijeca u moje ime.Zagorka wrote:.....nešto kontam,kad smo tukli one veelike rute da se nisam tu upisivala..........nikad nije kasno da se počMe....pakujem se evo za Beograd,pišemo se iduće sedmice.......ljubim vas............
Salahuddin wrote:Sretno Zagi. Steta sto je moj drug iz Beograda trenutno u Zagrebu. Bas bih mu rekao da te nadje i da ti buket cvijeca u moje ime.Zagorka wrote:.....nešto kontam,kad smo tukli one veelike rute da se nisam tu upisivala..........nikad nije kasno da se počMe....pakujem se evo za Beograd,pišemo se iduće sedmice.......ljubim vas............
Mozda imas nekog u Bg,ali mu je porijeklo Ruma ili neka pripizdina,smijem se zakleti.Guslar neki bezbeli,opančardrugrankovic wrote:Salahuddin wrote:Sretno Zagi. Steta sto je moj drug iz Beograda trenutno u Zagrebu. Bas bih mu rekao da te nadje i da ti buket cvijeca u moje ime.Zagorka wrote:.....nešto kontam,kad smo tukli one veelike rute da se nisam tu upisivala..........nikad nije kasno da se počMe....pakujem se evo za Beograd,pišemo se iduće sedmice.......ljubim vas............
moji drugovi su u bg salahudine... mogu oni odnjet vazu cveca... cvece izvadit a vodom je zalit ... i ocel tamo sad brbljat o srpskim krvolocima i lajat im majku?
ima da cuti ko mish, pdoguzno
ako, ako neka je, nek malo proseta, imamo svasta u mesarama ,cvarci su nam prvoklasni
a i metropola je to, ima sta i vidje covjek iz provincije jel ...
a ti salahudine ako te put navede nekad ovamo, to je vec druga stva... ova nek dodje i sto prije prodje
a ti ? dodji, necu te zajebavat za boje
A sto je jos tuznije,to je jedino i apsolutno jedino sto u srbiji ista vrijedi.Sve ostalo je selendraSalahuddin wrote:Prijatelj mi je Srbin, djeticu.drugrankovic wrote:Salahuddin wrote:Sretno Zagi. Steta sto je moj drug iz Beograda trenutno u Zagrebu. Bas bih mu rekao da te nadje i da ti buket cvijeca u moje ime.Zagorka wrote:.....nešto kontam,kad smo tukli one veelike rute da se nisam tu upisivala..........nikad nije kasno da se počMe....pakujem se evo za Beograd,pišemo se iduće sedmice.......ljubim vas............
moji drugovi su u bg salahudine... mogu oni odnjet vazu cveca... cvece izvadit a vodom je zalit ... i ocel tamo sad brbljat o srpskim krvolocima i lajat im majku?
ima da cuti ko mish, pdoguzno
ako, ako neka je, nek malo proseta, imamo svasta u mesarama ,cvarci su nam prvoklasni
a i metropola je to, ima sta i vidje covjek iz provincije jel ...
a ti salahudine ako te put navede nekad ovamo, to je vec druga stva... ova nek dodje i sto prije prodje
a ti ? dodji, necu te zajebavat za bojeI Beograd jeste veliki grad ali on nema dusu. Jedna kosnica u kojoj svako gleda svoja posla i i kojoj ima podosta snobizma. Bio sam u Beogradu 4 puta. Sivilo brate.
Julia-Klara wrote:eto, nije da se ja necu javljati niti vas zaboraviti,ali moram si dati malo oduska
Users browsing this forum: noviforumas and 5 guests