Moderator: Krokodil Behko
ljubav i zdrav sex idu zajedno....samo neka ne izumretovar wrote:Seks je neophodan radi produljenja vrste, ... bio ... Danas imamo mogućnost medicinski potpomognute oplodnje pa bez problema možemo kao vrsta opstati bez seksa kao spolnog čina. Bez problema? Neće ići. Seks osim što nam čini prekrasan užitak oslobađanjem serotonina i još puno drugih zdravih i zdravlju potrebnih učinaka, seks je duboko zabilježen u samoj genetskoj strukturi svakog pojedinca. Pa samo super-ego (podsvjest) nikako ne možemo kontrolirati a seks kao spolni čin je znatno dominantniji sastavni dio ljudskog bića. Samo nemojte sada drvlje i kamenje po meni spočitavajući mi perverznost, homoseksualizam itd., itd., pa sve do frigidnosti, impotencije i sličnih poremećaja. Seks kao spolni čin da bi bio zdrav i potreban mora proizaći iz ljubavi i nikako drugačije. Sve drugo je puka seksualna gimnastika i svašta nešto ...
Pa radim ja, radim. Samo ne radim svaki dan. Čitaš li ti bona?SaraSara wrote:pa behko ...ja mislila ti to radis
veceras preskacem,,,jos bolan nisam ozdravilaKrokodil Behko wrote:Pa radim ja, radim. Samo ne radim svaki dan. Čitaš li ti bona?SaraSara wrote:pa behko ...ja mislila ti to radis
SaraSara wrote:veceras preskacem,,,jos bolan nisam ozdravilaKrokodil Behko wrote:Pa radim ja, radim. Samo ne radim svaki dan. Čitaš li ti bona?SaraSara wrote:pa behko ...ja mislila ti to radis
i ne moras me odmah kritikovati
veceras te krenulo
a radis???????????
Nema tu ništa čudno. Već su najavili, ne samo da će ti cuko biti robot, nego i ljubavnikBiba wrote:Nem toga robota kji bi mogao zamijeniti moga Bubija...Al malo mi čudno...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests