ako me i dalje bude igrnorisala

nemam ti ja onda shta trazit ovdje,
Moderator: Krokodil Behko
ako me i dalje bude igrnorisala
NeTje neTje ....vidjeti ćeš kad joj se ozari avatar, kad te ugleda....ljubica je toshark-attack wrote: 27 Mar 2019, 06:59ako me i dalje bude igrnorisala![]()
igleda da je u skladu sa nickomstorm wrote: 27 Mar 2019, 07:01NeTje neTje ....vidjeti ćeš kad joj se ozari avatar, kad te ugleda....ljubica je toshark-attack wrote: 27 Mar 2019, 06:59
ako me i dalje bude igrnorisala![]()
nemam ti ja onda shta trazit ovdje,![]()
Krokodil Behko wrote: 26 Mar 2019, 17:46Vanilla wrote: 26 Mar 2019, 11:38 Moje, za malo, u svim tim kategorijama za kvar osim u zadnjoj (preko 9 god.)
Znači, trebalo bi uskoro da prestane da se kvari![]()
![]()
Ne nego majstori prestanu servisirati, pošto im se ne isplati
Saab je GM upropastio, izvukli su svu tehnologiju koja je valjala, izvukli motor i tehnologiju sa turbinom na benzincu, a metli ovjes i šasiju koja se pokapala sa Vectrom A i B koja jednostavno nije mogla tu Saab-ovu karoseriju nositi, s jedne strane, a svu experimentalnu svoju tehnologiju elektronsku testirali na Saabu, tj na najmanje količinski prodajnom brandu u tadašnjoj GM grupaciji. Sve na uštrb prije svega Cadillac-a, Chevrolet-a pa i velikim dijelom Opela/Saturna/Buick-a...
bio salon tih saab auta kod komsije i niko im nikad nije ulazio osim mene kad odem da zavarim nesto
Vozdrica doktore.shark-attack wrote: 27 Mar 2019, 06:59ako me i dalje bude igrnorisala![]()
oooooo talijan,poshtovanjeMirelam wrote: 27 Mar 2019, 09:56Vozdrica doktore.shark-attack wrote: 27 Mar 2019, 06:59
ako me i dalje bude igrnorisala![]()
nemam ti ja onda shta trazit ovdje,![]()
Doktore, sve more, al ne meci svoju vozilicu, nabijas nama wannabe sumaherima komplekse
nishta od tog posla,samo se drzimo propisne brzineFuddo wrote: 27 Mar 2019, 11:12Doktore, sve more, al ne meci svoju vozilicu, nabijas nama wannabe sumaherima komplekse![]()
Ma pod kontrolom, nego kontam sta ces ti na temi o polovnim autima.Nija valjda da ona zvijer ne slusa?
slusha,to je najmanji problemMirelam wrote: 27 Mar 2019, 11:48Ma pod kontrolom, nego kontam sta ces ti na temi o polovnim autima.Nija valjda da ona zvijer ne slusa?![]()
ejs, pa da me ush'teljica vidi na takviJemMirelam wrote: 27 Mar 2019, 12:02 Ma to joj je sekundarna aktivnost, sada je samo ljubavi i sexu okrenuta, tako da je tamo moras traziti.![]()
Nije bolan, prioritet joj je kako popraviti ono cudo na 737. Ziva se zadala, i mescini popravCe ga.Mirelam wrote: 27 Mar 2019, 12:02 Ma to joj je sekundarna aktivnost, sada je samo ljubavi i sexu okrenuta, tako da je tamo moras traziti.![]()
Ma uciteljica ti tamo kolo vodi, haj' slobodno, rekni da smo te Sacir i ja poslali.shark-attack wrote: 27 Mar 2019, 12:20ejs, pa da me ush'teljica vidi na takviJemMirelam wrote: 27 Mar 2019, 12:02 Ma to joj je sekundarna aktivnost, sada je samo ljubavi i sexu okrenuta, tako da je tamo moras traziti.![]()
temama, ne smijem
![]()
a kako bi i begu pogledao u oci da me vidi tamo sa @ljubavi![]()
Pa dobro, ali voli jos uvijek da prica o njemu.
dobr jutar sharkane, evo zalijevm se kafom
pojma nemam , reci , na glas , da svi cuju
14ta godina , 2005 godiste , sve dobro , a jos je GM-ovo autoHannibal wrote: 26 Mar 2019, 16:11vidi se da nikad nije vozila staro autoja vozio jettu 2 84. god msm 10 minuta mu treba da se prestane trest a poslije 15. minute mozes saltat brzine da ti ne utrne ruka
SAAB, kao vozilo, nijkad nije dozivo intenacionalne uspjehe, ni prije GMmad_max_ba wrote: 27 Mar 2019, 09:21Saab je GM upropastio, izvukli su svu tehnologiju koja je valjala, izvukli motor i tehnologiju sa turbinom na benzincu, a metli ovjes i šasiju koja se pokapala sa Vectrom A i B koja jednostavno nije mogla tu Saab-ovu karoseriju nositi, s jedne strane, a svu experimentalnu svoju tehnologiju elektronsku testirali na Saabu, tj na najmanje količinski prodajnom brandu u tadašnjoj GM grupaciji. Sve na uštrb prije svega Cadillac-a, Chevrolet-a pa i velikim dijelom Opela/Saturna/Buick-a...
2008 su GM i Ford opstali zahvaljujući vladi SAD-a.
Tada je GM ukinuo proizvodnju dosta tih brandova izmeđuostalih i Saab-a...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests