i bolje ti je uzmi nick buenos aires nego taj pacenicki sto imaskoteljubi_kadnisamtu wrote: 30 Sep 2020, 17:43 da imam jos jedan nick, sad bih glasala za moje
vidim ne moze se ovdje posteno pobijediti
ne veze sto si do Buenos Aires-a stigao![]()

i bolje ti je uzmi nick buenos aires nego taj pacenicki sto imaskoteljubi_kadnisamtu wrote: 30 Sep 2020, 17:43 da imam jos jedan nick, sad bih glasala za moje
Odlična ideja, samo treba štela kod Behkapizarro wrote: 30 Sep 2020, 18:59i bolje ti je uzmi nick buenos aires nego taj pacenicki sto imaskoteljubi_kadnisamtu wrote: 30 Sep 2020, 17:43 da imam jos jedan nick, sad bih glasala za moje
![]()
Ako je vrhbosna ispod mene, smiješ.
Vrhbosno.. Ovo ja nisam reko
cuj nerealna, a ja bas tu stojim i bacam pogled u daljinuvrhbosnica wrote: 01 Oct 2020, 00:13 Sto kalkulant...![]()
Glasala po meraku...
Fin je i onaj NY i jos neke, al mi nekako nerealne.. ne osjecam se da tu stojim i bacam pogled u daljinu![]()
pa stavi jos slikakoteljubi_kadnisamtu wrote: 01 Oct 2020, 01:30cuj nerealna, a ja bas tu stojim i bacam pogled u daljinuvrhbosnica wrote: 01 Oct 2020, 00:13 Sto kalkulant...![]()
Glasala po meraku...
Fin je i onaj NY i jos neke, al mi nekako nerealne.. ne osjecam se da tu stojim i bacam pogled u daljinu![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests