eh covjece,jesi ti puni kontroversa !!!Fazlija wrote:Ma napravi sto god hoces, samo da se nesto konacno dogodi od toga svega. Napravi eksperiment, tjedan dana rok - rezultat. S Lotom smo vidjeli da ne radi. Sad napravi na sta god hoces, pa da vidimo. Moje misljenje je da bi se trebao ostaviti tih igara sa iglama, jer to ocito ne radi, i prionuti trazenju puta za razvoj prave magije ljubavi i blagonaklonosti.Remzudin wrote:Ti si me malo razocarao,jer sam status tvoje intelligencije na jedan malo veci stepen postavio.
Mislio sam da ces traziti da Biba dobije novu vezu u zivotu i da se Heidi i Zagorga udaju za bogataze i da
mogu troziti millione !!!....a ti - ti trazis stvorenje neke katastrofe.
Bogami takvu glupost nisam ocekivao od tebe ! al haj nema veze,ja cu se potruditi da dobijes koju katastrofu.
Ako nemas nista protiv,mislio sam da isprobavam jednu atomsku bombu ? nebi li Bog dao da detonira i da
pravi jedan posteno dobar dzumbus.
prvo trazis i hoces da njesto napravim, - i hop - u istom trenutku se preokrenes i trazis
da nista napravim ???
Ti se moras uciti stabilne putove svoji zelja utemeljti.
cekaj-polako,kud ti se zuri ?
Ja sam izasao iz oni godina,kada sam se trudio ljudima i ostalim narodu da nesto dokazujem.
Vidio sam da nisam nista od toga imao,sto sam dokazao i nisam nista u vezi tome zaradio.
Ja to sve pratim kao jedna zabava da ubijam dosadnost.
Ako mi je volja napraviti jednu katastrofu,onda cu je i napravti-ali nedam da mi
se dovodi jedan uspjesni pritisak;onda neces nista vidjeti.
drugo
ti mislis da ja nista drugo nemogu raditi nego samo sa iglama ?
eh,slabo si ti mene studirao !
Ja znam jos neki druge vrste Magije,i nisu mi potrebni igle.
Ja necu da odustajem od Magije,ja hocu da se upisujem u historijske knjige i da
se uprzim u ljudske glave vjecne pamcenje.