Rudolph wrote: 12 Dec 2022, 22:45 Nema mi nista gore kada mi naplati malo hljeba , i onne prkno kesice kecapa , senfa , majoneze a sunce vam zarko

Moderator: Krokodil Behko
Rudolph wrote: 12 Dec 2022, 22:45 Nema mi nista gore kada mi naplati malo hljeba , i onne prkno kesice kecapa , senfa , majoneze a sunce vam zarko
Aha tursija haha , dobar samo neka klopa bolje od one scenadiChan wrote: 12 Dec 2022, 22:47 Šta kaže Hugestaff... garant turšija
Kasnije im je sigurno jebao sve po spisku kad su mu objasnili u komentarima šta je to.
A dobar mu je taj zadnji serijal. Do nove godine će otići na 100k pretplatnika
Jeste samo što u Italiji taj Corpeto na kraju dođe više kao bakšiš jer Italijani nemaju običaj ostavljati veliki bakšiš. Kad imaš Corpeto kao posebnu stavku onda su rahat i konobari i mušterije nakon plaćanja. Zato se i održao tako dugo.immuno wrote: 12 Dec 2022, 22:48 PA to se u Italiji placa oduvijek.. Corpeto, na kraju racuna uvijek to obracunaju.
HAVANA wrote: 07 Apr 2024, 10:04 Gdje je nadju za 6 km u pm.Ja ocito ne sjedim po tim mjestima.Kod rake,citiy pub,havana… 2 do 3 km…U ferhadiji iznad egipta topli sendvic top pileci 5 km…Proberu najskuplje pa ide drama.Neka je u europi i 14 km sto se mene tice,sta me boli qrac.
Ima kod havane pored palme kafic, marka i po kafa a i kod mene u jazz-u istoKrokodil Behko wrote: 07 Apr 2024, 09:56 U SA, samo u nekim lijevim kafićima, kafa je dvije marke. Za marku i po nema nigdje valjda.
Ispred BBI 3-4 marke, zavisi koju kafu naručite, a na baščaršiji (kako javljaju mediji) 6 maraka
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest