Moderator: Krokodil Behko
A šta ako nisi ti u pravu već protivnik. Šta će shvatiti?Biba wrote:Najprije se klonim...ako me baš izaziva...ili vrijeđa, onda stanem, počnem mirno ali oštro..onda malo i glasnije..kažem sve što imam i okrenem se...odem i zapalim cigaretu a protivniku dam vremena da shvati...
Nema tu ima- nema ... SHVAĆAJBla wrote:ima da shvati!
inasab wrote:Prije sam samo sutjela, sto bi drugu strano jos vise iritiralo.
Sad kako stignem. Mislim cak i da bih mogla i samarati![]()
Zezam.
Najcesce povisim glas, k'o neka histericna kokos.
A mislim da je i lovački nož tu negdje, za onih par trenutaka dok je puška rasklopljenaMelek wrote:U principu se ne svadjam, udahnem duboko, odbrojim do deset i sjednem za sto, rastavim pusku i pocnem je polako cistiti.
To sve argumente izbija.
storm wrote:Melek wrote:U principu se ne svadjam
alma75 wrote:Ne volim svađe
Zagorka wrote:Ne svadjam se
Melek wrote:U principu se ne svadjam:cudi ...
auuuuuuuuuuh jesmo fini, sve oni koji okrenu i drugi obraz.Veca wrote:...ja se u reali ne znam svadjat'
Kad god sam se tako svađala bila sam u pravu...i to višestruko ...kad skontam da nisam u pravu, zastanem...i ispričam se bez problema...nisam od onih koji misle da su uvijek u pravu...vrlo rijetko se svađam...moju mamu tu i ne računam...ženi poraste šećer a i djetinjasto se ponaša i bude svega - bolest i godine...Moja mama je tip osobe koja je u stanju nekoliko dana tvrditi da je u pravu, a ne bude...ona je uvijek u pravu kakogod mislila...ja priznajem svoje pogreške...Maja wrote:A šta ako nisi ti u pravu već protivnik. Šta će shvatiti?Biba wrote:Najprije se klonim...ako me baš izaziva...ili vrijeđa, onda stanem, počnem mirno ali oštro..onda malo i glasnije..kažem sve što imam i okrenem se...odem i zapalim cigaretu a protivniku dam vremena da shvati...
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests