Podsjećaš me na Latviju ili Litvaniju ili s kim smo već igrali sinoć?mrki62 wrote:Bilo je nekada sa Crnogorske strane i ovaj slogan ; dođite nam, vaš auto je već tu

Moderator: Krokodil Behko
Podsjećaš me na Latviju ili Litvaniju ili s kim smo već igrali sinoć?mrki62 wrote:Bilo je nekada sa Crnogorske strane i ovaj slogan ; dođite nam, vaš auto je već tu
Krokodil Behko wrote:Podsjećaš me na Latviju ili Litvaniju ili s kim smo već igrali sinoć?mrki62 wrote:Bilo je nekada sa Crnogorske strane i ovaj slogan ; dođite nam, vaš auto je već tu
Ma nije stvar u novcu, necu da idem vise u Hrvatsku iz principa. Odavno mi se ne svidja njihov snishodljiv odnos prema Bosancima i negativna medijska kampanja (cast izuzecima naravno) iako mene direktno ne pogadja. I do sada sam placala pretjerano za ono sto sam dobijala, ali zbog mora i prirodnih ljepota sam sutila na prevelike iznose za prosjecan hotel. Sada su sa pretresanjima i trazenjem da im se pokaze svota prekardasili. Vozdra.Krokodil Behko wrote:Kako sada stvari stoje, u Hr na more ići će samo dijasporci. Ukoliko stvarno treba na pokaz po 50 eura za svakog člana porodice i to za svaki dan, to bi bilo to. To znači da tročlana porodica mora imati na pokaz 1000 eura, plus dokaz da su već platili sve troškove smještaja.
Da, vidjecu. Sigurno necu ici u neku rupu pa nema razloga za brigu. Oni koji su vec bili kazu da su ljudi tamo vrlo susretljivi i ljubazni. Mislim nisam imala neka direktna losa iskustva ni u Hrvatskoj, osim zbilja pretjeranih cijena, ali medijski odnos prema BiH je porazan i to mi smeta.laganini wrote:ajme frendice ko te je naljutio u rvatskoj..tek ćeš viditit što je usluga kad odeš u c.goru..
losa alternativa,,isto g**** drugo pakovanje,,,mozes jos imati "srecu" da nemas voduLavlje_srce wrote: Ma nije stvar u novcu, necu da idem vise u Hrvatsku iz principa. Odavno mi se ne svidja njihov snishodljiv odnos prema Bosancima i negativna medijska kampanja (cast izuzecima naravno) iako mene direktno ne pogadja. I do sada sam placala pretjerano za ono sto sam dobijala, ali zbog mora i prirodnih ljepota sam sutila na prevelike iznose za prosjecan hotel. Sada su sa pretresanjima i trazenjem da im se pokaze svota prekardasili. Vozdra.
Odlucila sam ove godine ici na crnogorsko primorje, pa cemo vidjeti. Ako neko ima preporuke/iskustva, bilo bi mi drago procitati.
Hvala, procitacu.Johny wrote: losa alternativa,,isto g**** drugo pakovanje,,,mozes jos imati "srecu" da nemas vodu![]()
evo ti iskustava pa malo surfaj
http://www.putovanja.info/forum/forum/18-crna-gora/
Moj teren je bilo koje mjesto u koje zelim otici na ljetovanje za svoje novce. Ne vjerujem u koncept getoizacije.laganini wrote:lavlje-srce,pa makarska rivijera je vaš teren...jebiga primorci jesu malo bljutavi,što je je...
Lavlje_srce wrote:Ma nije stvar u novcu, necu da idem vise u Hrvatsku iz principa. Odavno mi se ne svidja njihov snishodljiv odnos prema Bosancima i negativna medijska kampanja (cast izuzecima naravno) iako mene direktno ne pogadja. I do sada sam placala pretjerano za ono sto sam dobijala, ali zbog mora i prirodnih ljepota sam sutila na prevelike iznose za prosjecan hotel. Sada su sa pretresanjima i trazenjem da im se pokaze svota prekardasili. Vozdra.Krokodil Behko wrote:Kako sada stvari stoje, u Hr na more ići će samo dijasporci. Ukoliko stvarno treba na pokaz po 50 eura za svakog člana porodice i to za svaki dan, to bi bilo to. To znači da tročlana porodica mora imati na pokaz 1000 eura, plus dokaz da su već platili sve troškove smještaja.
Odlucila sam ove godine ici na crnogorsko primorje, pa cemo vidjeti. Ako neko ima preporuke/iskustva, bilo bi mi drago procitati.
Ta alternativa je sasvim logicna jer idem u Bosnu vidjeti svoje i proslaviti Bajram. Uz to volim to more.Julia-Klara wrote:
jesi nasla alternativu, vela havle
Gdje si bila?hoces iskustva? evo:svako jutro dodje ciko na obalu, i istrese vrecu sa smecem... betonirana obala smrdi na mokracu,ne mozes lezati... hoteli jednako losi kao i u Hrvatskoj, ako ne i gori, usluga jako spora i konobari bezobrazniji od tuzlanskih (sorry,ali tako je)...i da, skupoca veca nego u Cro tako da iako ne traze 50 eura po danu, tamo ih moras imati ... i sve samo turbofolk! mene CG nece vise nikad vidjeti...
A ovo je malo licnog vrijedjanja izmedju redova?ne vezano za ovo gore , moje misljenje o svemu je sljedece-kada se prema nekome ponasate arogantno ocekujte isto ponasanje i od njih...ovo znam iz licnog iskustva, i smrknutog te neljubaznog ponasanja moje mama po prodavnicama, odmah su u prodavaci smrkuti i neljubazni prema njoj... sto posijes to ces i dobiti...
Bila sam u Turskoj, sve mi se svidjelo osim hladnog i ne bas cistog mora.Johny wrote:moja preporuka,,,Lavice
ako si avanturista i volis "skitati" tj upoznati sire podrucje odmora,,onda idi u grcku,,
ako si "stacionarni" tip,,tj imas sistem plaza- restoran-soba,,onda nema bolje od Turske,,4* i mirna,,usluga vrh hrana odlicna
ove dvije sam preporucio u skladu sa nasim dzepovima,,mozda neznatno skuplje nego u Hr ili CG
ako te zanima nesto konkretno za Gr ili Tr pitaj
Nema potrebe za izvinjavanjem, vec ste pomogli i zahvalila sam vam se.Johny wrote:izvinjavam se za preporuku,,,samo sam htio pomoci,,
Becici nisu moji, ali to nije ni Hrvatska. Ne razumijem cemu ovakve opaske?P.S. uvijek te cekaju tvoji Becici
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests