joj, ovaj tesa tesanovic, cojk je hodajuci meme

Moderator: Krokodil Behko
A u holandiji tulipani
J.... ja ovom pravom klošaru: sve mrtvo i živo što mu mrda.Mare-legija8895 wrote: 27 Jan 2016, 18:21Eto na zalost uvijek se nadje neko, ko ti pokvari dan,sliku,apetit a i volju da pokusas ispricati NEKU zivotnu pricu.Zbog ove UBLEHE ja cu ipak morati da vam kazem,drugrankovic wrote:rece mi protuva belosvjetska, pa cu na to gledat ko na lanjski snjeg...
normalno je da samo u iskrivljenim vremenima nekog zanima prica poput legije i sicnih placenika...
ps
ja rijetko pijem jako rijetko , dakle to sto pisem govorim trijezan... e onda sam sigurno poremecen jelporemecen il ne poremecen, niejsam tetovirana vancaga ii ko prostituka s ulice prepuna grafita po tjelu, nijesam luto po svjetu i ko jel naivna francuska sobarica zavrsio pa placenickim formacijama za ubijanje... samo zato sto si osto bez para... cudnog mi cuda... i to govori o nesposobnosti da se izdignes, vratis i nastavis dalje...
onog idiota od egije upamti svjet na zalost... tebe ubi muka sto ces krepat anonimno... pa obleces od foruma do foruma na svakih par dana po neku pricicu... i ne dosadi ti? normalnom to sve govori, kompleks bezvrjedne osobe...
klosar obicni
"SVAKO DOBRO"skoro svima i.............
Potpis:BEZVRJEDNA OSOBA
Sable wrote: 07 Feb 2022, 17:12J.... ja ovom pravom klošaru: sve mrtvo i živo što mu mrda.Mare-legija8895 wrote: 27 Jan 2016, 18:21
Eto na zalost uvijek se nadje neko, ko ti pokvari dan,sliku,apetit a i volju da pokusas ispricati NEKU zivotnu pricu.Zbog ove UBLEHE ja cu ipak morati da vam kazem,
"SVAKO DOBRO"skoro svima i.............
Potpis:BEZVRJEDNA OSOBA![]()
Raspala p..da puna mržnje, našao da se prazni na tudjoj objavi.![]()
I svi ostali ratnici tastature, koji su posisali sva vesla sveta i dolaze da prosipaju svoje subjektivno mišljenje kao da je nepisan zakon i činjenica, koji vredjaju i omalovažavaju zbog svoje lične nesigurnosti takodje da se napuše k....![]()
Hteo sam da pročitam do kraja iskustvo čoveka, sa velikim interesovanjem, nažalost mu je neki inferiorni slabić ubio volju jer je čovek senzibilan.
Siguran sam da je prošao dosta više od mongoloida koji mu je objavio nešto puno mržnje u cilju da ga povredi ili skine malo svoje mržnje sa srca, možda se i upitao "da li ima svrhe uopšte'', kada mu ovakva govna posećuju objavu i sole pamet.![]()
Retko kada i obazrivo puštam gnev da mi diktira, osećam se uznemireno jer neću saznati ostatak priče.![]()
Zna li neko, je li nastavio priču bilo gde?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests